Jump to content
Phantis Forums

Greek Championship 2018-19


Emperor

Recommended Posts

Λαύριο - Άρης: 70-73

Πολυ σημαντική νίκη για τον Άρη που στη συνέχεια του πρωταθληματος μπορει να αποβει καθοριστική. Το Λαύριο στα χαρτιά έχει καλύτερο ρόστερ από εμάς και αναμένεται να τερματίσει στις θέσεις 5-8 και αυτή τη σεζόν.

Πολυ καλός ο Λακι Τζοουνς και ο ΜακΓκι στα ριμπάουντ οπως και ο Βεργινης που συνέχισε απο εκει που σταμάτησε την Τεταρτη

Ο Αρης θα καταφέρνει να παλεύει όσα παιχνίδια μένουν γυρω στους 70 ποντους, σε οσα ο αντίπαλος καταφερνει να ανοίξει τον ρυθμο θα γίνεται αυτο που εγινε την Τεταρτη διότι δεν υπάρχουν  χαρισματικοί σκόρερ στο ροστερ

Οσο κι αν φαίνεται περιεργο δεδομένου οτι τωρα κερδίσαμε ενω στο κυπελλο χάσαμε με 20 ποντους από τον πολύ καλό Προμηθέα η εικονα του Αρη δεν ηταν σημαντικά καλυτερη χθες. Η ομάδα λιγο-πολυ αυτή ειναι. Οταν καταφερνει να παει το παιχνιδι στο στυλ που την βολευει θα παλεύει καθε παιχνίδι.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Άρης – Παναθηναϊκός 70-84

Παιχνίδι με πολύ ένταση και νεύρα, αρκετές τεχνικές ποινές και αποβολές των δύο προπονητών. Ο έμπειρος Παναθηναϊκός πήρε μια διαφορά 18 πόντων στο πεντάλεπτο 10'-15', στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως ο Άρης έβγαλε πολύ πάθος και μείωσε στους πέντε πόντους. Μου άρεσε που δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι. Ο Μαγκί MVP του Άρη, πολύ δύναμη σε επίθεση και άμυνα, φόρτωσε με φάουλ τους ψηλούς του ΠΑΟ. Θεωρώ ότι η ομάδα κέρδισε αρκετά από αυτό το παιχνίδι. 

Link to comment
Share on other sites

Τζάμπα ήττα από τον Πανιώνιο 70-66 την 3η αγωνιστική. Στο α' ημίχρονο και ειδικά στη β' περίοδο ήμασταν τραγικοί, δεχτήκαμε 45 πόντους και από εκεί και πέρα κυνηγούσαμε στο σκορ. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει το παιχνίδι (πλησιάσαμε στο 65-64), καθώς ο Πανιώνιος που δεν έχει βάθος κουράστηκε, αλλά έβαλαν 2 απίθανα τρίποντα από τα 9 μέτρα, ενώ εμείς ακόμη και τότε είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά τις σπαταλήσαμε με χαμένα τρίποντα και βολές.

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Άρης - Ολυμπιακός 64-68

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα, με πολλά λάθη και αστοχία. Ο Λάκι Τζόουνς μας κράτησε στο ματς (με διαφορές 9-12 πόντους) με 5/6 τρίποντα και όταν αυτός κουράστηκε ανέβηκαν οι υπόλοιποι και στην δ' περίοδο η διαφορά ψαλιδίστηκε σταδιακά και έφτασε στους 4 που ήταν και η τελική. Μισοάδειο το Παλαί.. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα από το αήττητο στην Α1 Περιστέρι με 62-68. Η διαιτησία ήταν τραγική, χρεώνοντας μας με 12 φάουλ (τα 3 στον Jones) στα πρώτα 14 λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ανατρέψαμε διαφορά 15 πόντων, αλλά πάλι η διαιτησία μας στέρησε τη νίκη. Ο Jones βαρόμετρο, ο Μποχωρίδης πολύ λίγος.

 

Link to comment
Share on other sites

To ντέρμπι (95-79 χάσαμε) δεν το είδα, αλλά από το σκορ και τα στατιστικά συμπεραίνω ότι το παιχνίδι πήγε στο ρυθμό που επέβαλε ο γηπεδούχος, ενώ η άμυνα μας ήταν για τα ανάθεμα. Κάναμε πάρα πολλά λάθη (νομίζω 18) και χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Άρης - ΑΕΚ 77-81

Στα θετικά ότι η ομάδα το πάλεψε, ακόμη και όταν όλα έμοιαζαν χαμένα. Στο σκορ μόνον ο Μποχωρίδης και κάπως ο Λάκι τράβηξαν, κάναμε όμως πάρα πολλά λάθη και χάσαμε και αρκετά ριμπάουντ. Επιθετικά είδα την ομάδα σαν να μην έχει πλάνο, αυτό με προβληματίζει πολύ.

Έχουμε πλέον 0/4 στα εντός, αλλά παίξαμε με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Περιστέρι, ΑΕΚ και τηρουμένων των αναλογιών τα παλέψαμε όλα. Τώρα πάμε στον Προμηθέα και μετά έχουμε 5 σερί ματς με Χολαργό (Μ), Κύμη (Ε), Ήφαιστο (Μ), Ρέθυμνο (Ε) και Λαύριο (Μ) και θα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον 3-4 νίκες. 

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά αναμενόμενη ήττα 71-61 από τον Προμηθέα στην Πάτρα, πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο Γιατράς εκεί. Γενικώς δεν παίξαμε άσχημα, ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, με εξαίρεση το γ' δεκάλεπτο που κρίθηκε το παιχνίδι. 

Ακούγεται ότι αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του Αγγέλου...

Τα παιχνίδια που ακολουθούν με τις ομάδες που είναι κοντά μας στη βαθμολογία είναι πλέον ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η ομάδα έχει εμφανέστατα πρόβλημα ψυχολογίας, η φανέλα είναι βαριά και οι συγκεκριμένοι παίκτες (ελέω μπαν δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές) δεν μπορούν να τη σηκώσουν. Χάσαμε 2 παιχνίδια που είχαμε πάρει διαφορά 17 πόντων. Ειδικά στο τελευταίο με την Κύμη έγιναν τρελά πράγματα, από τα μέσα της γ' περιόδου μέχρι το τέλος χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια, με επιμέρους σκορ 7-42!

Link to comment
Share on other sites

O Τολιόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό (λογικό, καθώς είχε μόνον πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές) και πιθανότατα θα υπογράψει στον Άρη. Δύσκολα το βλέπω πάντως να βοηθήσει ουσιαστικά, καθότι, εκτός από νεαρός και άπειρος, σχεδόν σε όλη την καριέρα του έως τωρα επαιζε ελάχιστα, συνεπώς θα χρειαστει εβδομάδες ή και μήνες για να βρει ρυθμό και να προσαρμοστεί σε μια θέση με απαιτήσεις και σε μια ομάδα με το βάρος της φανέλας του Άρη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...