Jump to content
Phantis Forums

Aris - Asteras Tripolis (September 30, 2018)


Mitsos

Recommended Posts

After suffering their first defeat of the season and drawing against PAOK, Aris are back at it on Sunday against Asteras.  This will be another difficult game as our opponents are a good and experienced team that gave the three top teams in Greece fits in the first three games of the season.  I'm thinking it will end in a tie but any result is possible here, Aris will control the game but as we have seen our players are prone to mistakes when pressured and this scares me especially since the midfielders are a slow bunch.  Not having Gama will hurt given that he can create on his own and other than Garcia we have no one else that could do it.  On the other hand it is an opportunity to see the character & depth of the team.

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο που έχει στόχο να βγει Ευρώπη. Εμείς είμαστε σίγουρα καταπονημένοι από τα 2 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και επιπλέον θα λείπει ο κατά τεκμήριο καλύτερος παίκτης μας.

Στόπερ περιμένω να δω Μαβράι και Βέλεθ. Ερωτηματικό αν θα προτιμηθεί ο Σόουζα ή ο Τζανακάκης ως δεξί μπακ. Λογικά στην ενδεκάδα επιστρέφουν Μπάσα και Ντιγκινί, πιθανότατα και ο Βαλεριάνος. Ίσως πάρει χρόνο και ο Μαρτίνες μεσοεπιθετικά στον άξονα.

Link to comment
Share on other sites

2:0 it finished. Big bravo for the second half after mediocre first one. For 60 mins I thought that we missed another magician and always questioned what if B Gama is absent and how our game would look like, but I got an answer in Nico Martinez.

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις, καλά στημένος ο Αστέρας. Τη διαφορά την έκαναν τελικώς οι αλλαγές και ειδικά του Martinez. MVP όμως ο Mateo που με την τεχνική του κερδίζει το πέναλτι για το 1-0 και εκτελεί για το 2-0.

Link to comment
Share on other sites

 

Γκαρσία MVP

Κολάσο λίγα πράγματα πάλι..... Η έλλειψη του Γκάμα φάνηκε πολύ.

Μενέντεζ στα ρηχά νερά επίσης.... Πολύ στην πασούλα. Δεν είδα 1-2, τρεξίματα, απειλή μπροστά, overlaps etc

Μαρτίνεζ 100% ενδεκαδάτος, αλλά μάλλον δε βγάζει 90 λεπτά ακόμα...

Σιώπης βοήθησε.

Ντιγκινί τίποτα. Πιστεύω δεν έχει καθαρή θέση μέσα στο γήπεδο. Θέμα του Πάκο να το λύσει....

Γιουνές θεωρώ ότι μαρκάρεται εύκολα. Ναζλίδης δεν τον βλέπω..... Στα φορ έχουμε θέμα.

Βέλεζ/Μπάσα πολύ σταθεροί.

Ματίγια ξέρει πολλή μπάλα, αλλά θέλει λίγο να ανεβάσει το pace..... 

Δεληζήσης σταθερός όπως πάντα. Μου είναι αδιανόητο ότι αυτός ο παίχτης την περισσότερη καριέρα του τη χαράμισε στη Β Εθνική!

Καλά ο τέρμας είναι είπαμε uber-cool!!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα ρε παιδιά.... (κάποτε θα την πατήσουμε από το uber-coolness του βέβαια....)

 

Ο Πάκο είναι σταθερός στον τρόπο παιχνιδιού του. ΑΛΛΑ:

Αυτή η εμμονή για ξεκίνημα του παιχνιδιού από πίσω είναι λίγο κουραστική όταν γίνεται συνέχεια.... Δε μπορεί σε ένα ολόκληρο ματς να έχεις 7 ευκαιρίες. Και ο λόγος είναι ότι προσπαθείς να παίξεις μπάλα από πίσω αλλά ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ μπορείς.... Τσικι τσικι τσικι τσικι ο χρόνος περνάει, η κατοχή γράφει μεν, αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν γίνεται....

Μερικές φορές και η γιόμα χρειάζεται.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνοι και η γιόμα χρειάζεται, σπάνια το κάνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ο μόνος που έχει τα σωματικά προσόντα να δεχτεί την μπάλα και να την κατεβάσει είναι ο Γιουνές.

Στα σέντερ μπακ είμαστε υπερπλήρεις φέτος, πραγματικά ποιον να αφήσεις έξω; Τον Velez που είναι ταχύτατος, πάντα πρώτος στην μπάλα, εξαιρετικός και ψηλά και χαμηλά; Τον Μάβραι που με το αρχοντικό στιλ και την εμπειρία τόσων ετών στην Bundesliga; Τον Δεληζήση που ψηλά είναι ανίκητος και έχει επιπλέον και πάθος; Ή τον παικταρά Σόουζα;

Ο Κολάσο, από τον οποίο περίμενα περισσότερα, δεν με έχει πείσει. Με υγιείς όλους, η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα είναι Ματέο, Γκάμα, Μαρτίνες, οπότε μένει πάγκο και ο Ντιγκινί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...