Jump to content
Phantis Forums

Greek Cup 2018-19, Group Stage


Emperor

Recommended Posts

Στη χθεσινή κλήρωση προέκυψε ντέρμπι, ο Άρης κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη και τον Αήττητο Σπάτων.

1η αγωνιστική: 25-26-27/9/2018
Π.Α.Ο.Κ.-Άρης
Αήττητος Σπάτων-Εργοτέλης

2η αγωνιστική: 30-31/10/2018 και 01/11/2018
Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ.
Άρης-Αήττητος Σπάτων

3η αγωνιστική: 4-5-6/12/2018
Εργοτέλης-Άρης
Αήττητος Σπάτων-Π.Α.Ο.Κ.

Τα παιχνίδια είναι μονά και στην επόμενη φάση περνάνε οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. Το πρόγραμμα για εμάς δεν είναι εύκολο, καθώς έχουμε 2 παιχνίδια εκτός (το ένα με τον Παοκ, που θα σκυλιάσει να μας νικήσει και το άλλο στην Κρήτη με τον Εργοτέλη), ενώ εντός έχουμε την αδύναμη ομάδα του ομίλου, τα Σπάτα.

Link to comment
Share on other sites

Ο Α.Ρ.Η.Σ. έχει τρία πρωταθλήματα. Ο παοκ έχει δύο πρωταθλήματα. Ο Α.Ρ.Η.Σ. πάντα ήταν, είναι και θα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα. Ο παοκ έχει τη διαιτησία με το μέρος του όμως. Ο Α.Ρ.Η.Σ. είναι καθαρός και τίμιος. Το ματσάκι είναι διπλό άνετο, όπως λέει και η προϊστορία που έβαλε ο Emperor. Ας ελπίσουμε το κοράκι να μην σφάξει τον Α.Ρ.Η. της καρδιάς μας όπως συνήθως γίνεται κόντρα στον παοκ.

Α.Ρ.Η.Σ. Θρησκεία Θούπερ 3!

ΥΓ: Πρώτα να κερδίσετε τα Γιάννενα, εμείς να χάσουμε από την ΑΕΚ και μετά τα λέμε στο Κύπελλο.

ΥΓ1: Κι αν χάσουμε όμως δεν πειράζει. Θα φταίει το κοράκι και έπειτα μπορούμε να μαζευτούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε το Κύπελλο του 1970.

Link to comment
Share on other sites

Yiankos, ο πρώην σουπεράς που αλλαξοπίστησε! 

Το άλλο το φρούτο (εκ Βαρκελώνης) κατάλαβε τι πόσταρε; Τι σχέση έχει αυτό με το ΠΑΟΚ-Άρης;

ΥΓ. Τελικά πολύ ζόρι τραβάτε με λόγου μας.

Link to comment
Share on other sites

Να 'σαι καλά, Athens4 για τα καλά σου λόγια.

Το ακατανόητο post από Βαρκελώνη βλέπω σβήστηκε.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, θα είναι λάθος να δώσουμε υπερβολικό βάρος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε τρία δύσκολα παιχνίδια σε 8-9 μέρες και να τα χτυπήσουμε και τα τρία. Εκ των πραγμάτων το βάρος πρέπει να πέσει στα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στο κύπελλο, ακόμη και αν περάσουμε 2οι από τον όμιλο δεν έγινε καμία ζημιά. Εξάλλου ο αντίπαλος μεθαύριο τα έχει όλα υπέρ του: καλύτερους παίκτες, πιο έμπειρη ομάδα, παίζει εντός έδρας, η ψυχολογία στα ύψη, κλπ. Συνεπώς τι νόημα έχει να παίξουμε με τη στάνταρτ εντεκάδα μας, να εξαντληθούμε, να ρισκάρουμε τυχόν τραυματισμούς και κάρτες, ενώ τα δεδομένα για κάποιο καλό αποτέλεσμα είναι εις βάρος μας; Μόνον το γόητρο έχει κάποιο υποθετικό νόημα, αλλά και πάλι αυτό αφορά κυρίως τη γηπεδούχο ομάδα. Εξάλλου, είναι ευκαιρία να δοκιμάσει ο Herrera παίκτες με λίγα ή με καθόλου λεπτά συμμετοχής και παράλληλα να προετοιμάσει-εστιάσει την ομάδα για το προσεχές ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το είδα το post του Barcelona.

Λοιπόν, για να μιλήσουμε και σοβαρά Emperor, γιατί βλέπω τα λες ωραία σε κάποιο βαθμό. Όντως ο Άρης στην κατάσταση που βρίσκεται δεν έχει νόημα να χτυπήσει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το πιο φρόνημο είναι να κάνει rotation και να δώσει βαρύτητα στα πολύ δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος και τα άλλα δύο του Κυπέλλου που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να προκριθεί. Εγώ όμως από την άλλη, επειδή είμαι κακοπροαίρετος και πιστεύω ότι υπάρχει σχέση Ολυμπιακού-Άρη και επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, πιστεύω ότι θα χτυπήσετε το ματς όσο καλύτερα μπορείτε και θα επιδιώξετε να πάρει όσες περισσότερες κάρτες ο ΠΑΟΚ για να χάσει παίκτες με τον Ολυμπιακό.

Το γόητρο που λες, γιατί αφορά την γηπεδούχο ομάδα; Όσες φορές και να σας κερδίσουμε, όσες φορές και να τερματίσουμε πάνω από εσάς η αλήθεια είναι μία. Εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ δηλώνω απερίφραστα ότι το αφεντικό της πόλης είναι ο Άρης. Η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης είναι είτε ο Ηρακλής που έχει και στα υπέρ του ότι είναι το παλαιότερο σωματείο, είτε ο Άρης ο οποίος έχει τρία πρωταθλήματα. Βέβαια και τρίτο πρωτάθλημα να πάρει ο ΠΑΟΚ, πάλι ο Άρης θα είναι μεγαλύτερη ομάδα. Πολύ απλά δεν θα αλλάξει αυτό ΠΟΤΕ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος και καταϊδρωμένος. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε τον Άρη. Ούτε σε τίτλους (κι αν το κάνουμε είναι γιατί ο Ιβάν είναι χαλίφης οπότε δεν μετράει), ούτε σε ποιότητα/ποσότητα κόσμου, αλλά το κυριότερο ούτε στην συνείδηση του μέσου Έλληνα φίλαθλου. Ο Άρης είναι η μεγάλη ομάδα φόβητρο της Β. Ελλάδας και ο ΠΑΟΚ ο αιώνιος αντίπαλός του που προσπαθεί μάταια από όταν ιδρύθηκε να τον προσπεράσει και να κλέψει λίγο από τη δόξα του.

That being said, εμείς περιμένουμε rotation τουλάχιστον στους μισούς από αυτούς που ξεκίνησαν με την ΑΕΚ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε εύκολο έργο, καθώς και και αυτοί που θα παίξουν είναι παίκτες με μεγάλα συμβόλαια που θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Link to comment
Share on other sites

Να τα πάρουμε με τη σειρά. Πόθεν προκύπτει σχέση Άρη-Ολυμπιακού; Αυτό είναι ανήκουστο, το έχεις διαβάσει κάπου; Υπάρχει κάποιο στοιχείο ή έστω κάποια ένδειξη; Δεν βρίσκω καμία λογική και ο Άρης ως σωματείο (βάλε σε αυτό την ιστορία και τον κόσμο του) είναι σχεδόν αδύνατο να κάνει κάτι τέτοιο. Απεναντίας είναι γνωστό πως ο Παοκ ήταν παραμάγαζο του Ολυμπιακού την εποχή Κόκκαλη, Γκαγκάτση, κλπ. Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να το χτυπήσει το ματς, δεν παύει να είναι ντέρμπι, απλά εμένα η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να γίνει έστω ένα μικρό rotation (3-4 παίκτες ενδεκάδας), καθότι το επόμενο ματς με τον Αστέρα είναι ρεαλιστικά πιο σημαντικό.

Πιο συγκεκριμένα για τακτικές,παίκτες, κλπ δεν μπορώ να πω, καθώς δεν έχω παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας σου εδώ και πολύ καιρό και τους περισσότερους παίκτες τους ξέρω μόνον από τις εφημερίδες και τα site. Δεν αμφισβητώ όμως ότι έχουν μεγαλύτερη αξία, ο Ρώσος έχει ρίξει πολύ χρήμα και αν δεν τα είχε κάνει μαντάρα πέρσι πιθανότατα θα είχατε πάρει το πρωτάθλημα. Επίσης, χωρίς να έχω δει κάποιο από τα ματς που δώσατε στα προκριματικά του Ch.L., δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι κάνατε δύο προκρίσεις με θεωρητικά μεγαλύτερους αντιπάλους, συνεπώς η ομάδα σας έχει αποκτήσει χαρακτήρα και εμπειρία.

Σε ότι αφορά το γόητρο. Έγραψα ότι αυτό αφορά κυρίως τη γηπεδούχο ομάδα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εξηγούμαι: αν ο Άρης χάσει πχ 2-0, μπορεί να υπάρξει λίγο απογοήτευση, αυτό όμως θα ξεχαστεί γρήγορα (για τους λόγους που ανέλυσα στο προηγούμενο post μου). Αν όμως ο Παοκ χάσει πχ 0-1, αυτό θα φέρει μεγάλη τρικυμία, δεν θα το καταπιείτε έτσι εύκολα. Συνεπώς ο Παοκ καίγεται περισσότερο να κερδίσει το παιχνίδι, οπότε αναμένουμε και η ομάδα σας να σχιστεί για αυτό το σκοπό, και το γήπεδο να είναι γεμάτο και να δούμε και τα γνωστά της Τούμπας, ήτοι διαιτησία 90-10, καφρίλες, κλπ. Στο υποτιθέμενο σενάριο που γηπεδούχος θα ήταν ο Άρης, εννοείται ότι το γόητρο θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα για τον γηπεδούχο.

Εξάλλου για να μην ξεχνιόμαστε, ο Παοκ έχει να κερδίσει στο Χαριλάου εδώ και 14 χρόνια από το 2004, ενώ από τότε έγιναν 10 ακόμη παιχνίδια στο γήπεδο μας, ενώ ο Άρης έχει να κερδίσει στην Τούμπα από το 2010, από τότε έγιναν μόλις 3 παιχνίδια εκεί. 

Τα υπόλοιπα που γράφεις για μεγάλες ομάδες κλπ με αφήνουν αδιάφορο, επειδή όμως μπήκες και τα ξανάγραψες και σε άλλο topic στο forum του Άρη, φρόντισε να μην μας χαλάσεις το forum μας επαναλαμβάνοντας σε κάθε topic τα ίδια γλαφυρά.

Link to comment
Share on other sites

Από που προκύπτει η σχέση Ολυμπιακού - Άρη; Μάλλον ξεχνάς τους δανεικούς που έπαιρνες πριν πέσεις. Ξεχνάς το ότι ο πρόεδρος σου είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Μέχρι και χθες στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός πήγε στο γήπεδο. Το έχεις ξαναδεί από άλλον πρόεδρο ομάδας αυτό;

Το πώς έχετε κρατήσει το "αήττητο" το ξέρετε πολύ καλά. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα να θυμηθείς την "όμορφη" σύγχρονη ιστορία σου με Σούλη Παπαδόπουλο, διαιτητή Κομίνη, τάκλιν για απευθείας κόκκινη από τα πρώτα δευτερόλεπτα με τον καταπληκτικό διαιτητή να μη δίνει ούτε κίτρινες κι εσείς να βαράτε στο ψαχνό. 

 

Πάντως αν με διαιτησία 90-10 περιμένεις να πάρεις αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει ότι πιστεύεις ότι η ομάδα σου είναι πολύ καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ. Εγώ με διαιτησία 90-10, δεν περιμένω αποτέλεσμα ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε στο ΟΑΚΑ, με ομάδες που χοντρικά έχουμε παρόμοια ρόστερ τη φετινή σεζόν. Άρα, μήπως ο Άρης είναι το 1ο φαβορί για το Πρωτάθλημα και μας το κρύβουν όλοι;

Το πώς κατάφερες να μείνεις αήττητος με Σπάθα και Κομίνη είναι γνωστό. Εξάλλου αυτό είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμά σου. Όπως και του Ηρακλή. Αυτοί είναι αήττητοι 20 χρόνια από τον ΠΑΟΚ και έχουν και περισσότερες νίκες, τα δικά σου είναι ισοπαλίες τα περισσότερα. Το μεγαλύτερο παράσημο. Εσύ είσαι 13, αλλά έχεις και 50 χρόνια αήττητος στην Ευρώπη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα ακόμα και από τον Ηρακλή.

ΥΓ: Τα έκανε μαντάρα ο Ρώσος; Σου εύχομαι να μη βρεθείς στη θέση μου, να βάλεις γκολ σαν του Βαρέλα στο 90' που σου δίνει το πρωτάθλημα, διαιτητής και επόπτης να δώσουν σέντρα, να πανηγυρίζει όλο το γήπεδο για κανένα δίλεπτο, εντωμεταξύ οι παίκτες/παράγοντες/πάγκος της αντίπαλης ομάδας να πέσουν σε διαιτητή/επόπτη και μετά από συζήτηση για κανένα πεντάλεπτο να καταλήξουν ότι τελικά είναι οφσάιντ. Μετά στα αποδυτήρια να δει τα βίντεο, να καταλάβει το λάθος του, να πει ότι είναι γκολ και πάμε να παίξουμε τις καθυστερήσεις και ο αντίπαλος να σου πει, ααα αν είναι γκολ εγώ κύριοι δε βγαίνω να παίξω γιατί είμαι τρομοκρατημένος για το όπλο που δεν είδε κανείς (όπως δήλωσαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ) και το είδαν μόνο από φωτογραφία. Και ο διαιτητής να αποφανθεί, εντάξει αφού είστε τρομοκρατημένοι παιδιά να το πάρετε το ματς 0-3 για να νιώσετε καλύτερα.

Αλλά ναι, ο Σαββίδης είναι ο κακός. Ο Μαρινάκης που κατεβαίνει και βλέπει τα ματς δίπλα στον 4ο με Καραπαπά και κυρ-Σάββα δεν τρέχει τίποτα. Διαμαρτυρήθηκε κανείς; Μίλησε κανένας Τσαλτίδης; Ενόχλησε κανένα Αρειανό; Όχι, αυτό είναι απολύτως λογικό. Σαν τα χαράτσια που πληρώνουμε ένα πράγμα. Να πούμε για το όπλο του Σαββίδη. Ποιος είναι ο μόνος που ζήτησε VAR και είπε θα το πληρώσει εξ' ολοκλήρου; Ο χαλίφης. Ποιος ευνοείται και δεν θέλει VAR και δεν κάνουν κουβέντα γι' αυτό; Το ΠΟΚ ενωμένο, ούτε καν ο Παναθηναϊκός δεν το θέλει. Ποιος φοβάται τους ξένους διαιτητές; Ο χαλίφης Σαββίδης; Ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο και θέλει να το ελέγχει και φοβάται να παιχτεί στα ίσια με VAR και ξένους διαιτητές; Γιατί ο Μαρινάκης έχανε από την ΑΕΚ πέρυσι στο Καραϊσκάκη και στις δηλώσεις του ο Μαρινάκης έκραζε Σαββίδη;

Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης στη χώρα, όπως φιλοξενούμενος και ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι κάτι που οι Αθηναίοι και ο Άρης ιστορικά το δουλεύουν καλά. Την εντοπιότητα. Εσείς ήσασταν πριν από εμάς και εμείς ως δεύτερης διαλογής κόσμος πρέπει να δεχτούμε ότι είμαστε φιλοξενούμενοι. 

Τι σε χαλάει να επαναλαμβάνω αυτό που πιστεύετε; Αφού είναι αλήθεια. Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ γιατί έχει τρία πρωταθλήματα. Αλλά ακόμα και τέσσερα πρωταθλήματα να πάρει ο ΠΑΟΚ, ο Άρης θα είναι πάλι μεγαλύτερη ομάδα γιατί ο ΠΑΟΚ θα τα πάρει (αν τα πάρει) στημένα λόγω χαλίφη Σαββίδη. Η πραγματικά μεγάλη ομάδα της Β. Ελλάδας είναι ο Άρης. Λέω κάτι λάθος;

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να δούμε το ματσάκι στα ξένα; To δείχνει ο κοσμοτές αλλά, εν αντιθέσει με τη Νόβα, αυτοί δε νομίζω να έχουν pay per view...?

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Yiankos said:

Από που προκύπτει η σχέση Ολυμπιακού - Άρη; Μάλλον ξεχνάς τους δανεικούς που έπαιρνες πριν πέσεις. Ξεχνάς το ότι ο πρόεδρος σου είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Μέχρι και χθες στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός πήγε στο γήπεδο. Το έχεις ξαναδεί από άλλον πρόεδρο ομάδας αυτό;

Το πώς έχετε κρατήσει το "αήττητο" το ξέρετε πολύ καλά. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα να θυμηθείς την "όμορφη" σύγχρονη ιστορία σου με Σούλη Παπαδόπουλο, διαιτητή Κομίνη, τάκλιν για απευθείας κόκκινη από τα πρώτα δευτερόλεπτα με τον καταπληκτικό διαιτητή να μη δίνει ούτε κίτρινες κι εσείς να βαράτε στο ψαχνό. 

 

Πάντως αν με διαιτησία 90-10 περιμένεις να πάρεις αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει ότι πιστεύεις ότι η ομάδα σου είναι πολύ καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ. Εγώ με διαιτησία 90-10, δεν περιμένω αποτέλεσμα ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε στο ΟΑΚΑ, με ομάδες που χοντρικά έχουμε παρόμοια ρόστερ τη φετινή σεζόν. Άρα, μήπως ο Άρης είναι το 1ο φαβορί για το Πρωτάθλημα και μας το κρύβουν όλοι;

Το πώς κατάφερες να μείνεις αήττητος με Σπάθα και Κομίνη είναι γνωστό. Εξάλλου αυτό είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμά σου. Όπως και του Ηρακλή. Αυτοί είναι αήττητοι 20 χρόνια από τον ΠΑΟΚ και έχουν και περισσότερες νίκες, τα δικά σου είναι ισοπαλίες τα περισσότερα. Το μεγαλύτερο παράσημο. Εσύ είσαι 13, αλλά έχεις και 50 χρόνια αήττητος στην Ευρώπη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα ακόμα και από τον Ηρακλή.

ΥΓ: Τα έκανε μαντάρα ο Ρώσος; Σου εύχομαι να μη βρεθείς στη θέση μου, να βάλεις γκολ σαν του Βαρέλα στο 90' που σου δίνει το πρωτάθλημα, διαιτητής και επόπτης να δώσουν σέντρα, να πανηγυρίζει όλο το γήπεδο για κανένα δίλεπτο, εντωμεταξύ οι παίκτες/παράγοντες/πάγκος της αντίπαλης ομάδας να πέσουν σε διαιτητή/επόπτη και μετά από συζήτηση για κανένα πεντάλεπτο να καταλήξουν ότι τελικά είναι οφσάιντ. Μετά στα αποδυτήρια να δει τα βίντεο, να καταλάβει το λάθος του, να πει ότι είναι γκολ και πάμε να παίξουμε τις καθυστερήσεις και ο αντίπαλος να σου πει, ααα αν είναι γκολ εγώ κύριοι δε βγαίνω να παίξω γιατί είμαι τρομοκρατημένος για το όπλο που δεν είδε κανείς (όπως δήλωσαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ) και το είδαν μόνο από φωτογραφία. Και ο διαιτητής να αποφανθεί, εντάξει αφού είστε τρομοκρατημένοι παιδιά να το πάρετε το ματς 0-3 για να νιώσετε καλύτερα.

Αλλά ναι, ο Σαββίδης είναι ο κακός. Ο Μαρινάκης που κατεβαίνει και βλέπει τα ματς δίπλα στον 4ο με Καραπαπά και κυρ-Σάββα δεν τρέχει τίποτα. Διαμαρτυρήθηκε κανείς; Μίλησε κανένας Τσαλτίδης; Ενόχλησε κανένα Αρειανό; Όχι, αυτό είναι απολύτως λογικό. Σαν τα χαράτσια που πληρώνουμε ένα πράγμα. Να πούμε για το όπλο του Σαββίδη. Ποιος είναι ο μόνος που ζήτησε VAR και είπε θα το πληρώσει εξ' ολοκλήρου; Ο χαλίφης. Ποιος ευνοείται και δεν θέλει VAR και δεν κάνουν κουβέντα γι' αυτό; Το ΠΟΚ ενωμένο, ούτε καν ο Παναθηναϊκός δεν το θέλει. Ποιος φοβάται τους ξένους διαιτητές; Ο χαλίφης Σαββίδης; Ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο και θέλει να το ελέγχει και φοβάται να παιχτεί στα ίσια με VAR και ξένους διαιτητές; Γιατί ο Μαρινάκης έχανε από την ΑΕΚ πέρυσι στο Καραϊσκάκη και στις δηλώσεις του ο Μαρινάκης έκραζε Σαββίδη;

Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης στη χώρα, όπως φιλοξενούμενος και ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι κάτι που οι Αθηναίοι και ο Άρης ιστορικά το δουλεύουν καλά. Την εντοπιότητα. Εσείς ήσασταν πριν από εμάς και εμείς ως δεύτερης διαλογής κόσμος πρέπει να δεχτούμε ότι είμαστε φιλοξενούμενοι. 

Τι σε χαλάει να επαναλαμβάνω αυτό που πιστεύετε; Αφού είναι αλήθεια. Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ γιατί έχει τρία πρωταθλήματα. Αλλά ακόμα και τέσσερα πρωταθλήματα να πάρει ο ΠΑΟΚ, ο Άρης θα είναι πάλι μεγαλύτερη ομάδα γιατί ο ΠΑΟΚ θα τα πάρει (αν τα πάρει) στημένα λόγω χαλίφη Σαββίδη. Η πραγματικά μεγάλη ομάδα της Β. Ελλάδας είναι ο Άρης. Λέω κάτι λάθος;

Μεγάλωσες αλλά μυαλό δεν έβαλες μου φαίνεται... Εφυγες και στο εξωτερικό, και επίσης δε βλέπω προκοπή.... Χμμμμμμ

Γιατί έρχεσαι εδώ και αναμασάς τα άρθρα του Κόλκα; 2018 και ακόμα μιλάς για Σπάθα που στην τελική τερμάτισες 7-8 βαθμούς πίσω?

Όσον αφορά στα περσινά, το έχετε κουράσει.... Πιστόλι στο γήπεδο. Τελειώνει η συζήτηση. Ο,τι άλλο λες, είναι Κολκικό noise με πινελιές Τζορμπαζόγλου. Και ως εκ τούτου έχει την βαρύτητα πτερού ενός δικέφαλου πτηνού.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Φίλε worm, μην ξεχνάς ότι ο Yiankos είναι μπαογκτζής. Ασφαλώς δεν είναι Ορκ όπως οι περισσότεροι, αλλά ως γνήσιος μπαογκτζής διακατέχεται από φανατισμό, αλαζονεία, εμπάθεια, στρουθοκαμηλισμό  και μικρομεγαλισμό. Αυτά δεν αλλάζουν.

Εφόσον όμως ήθελε ιστορικά δεδομένα για την ομάδα του, ας του προσφέρουμε μερικά (υπάρχουν και άλλα πολλά), για να καταλάβει για ποιους λόγους η μπάογκ ήταν, είναι και θα είναι η ντροπή της πόλης:

- Έχουν πάρει δάνεια με εγγυητή το κράτος, κρατικές χορηγίες και διαρκείας πληρωμένα από πολιτικούς

- Είχαν παγωμένα χρέη για πάνω από δέκα χρόνια, ρυθμισμένα σε εκατοντάδες δόσεις που δεν πλήρωναν ποτέ 

- Τους χαρίστηκαν 45 εκατομμύρια παγωμένα χρέη, τα 5 εκατομμύρια με ξεχωριστό Νόμο πληρώνοντας μόνο 600 χιλιάρικα και τα υπόλοιπα 40 του αρχικού χρέους που είχε παγώσει από το 2000. Τα χρέη χαρίστηκαν με ενέργειες ΣΥΡΙΖΑ και είχαν παγώσει με προηγούμενες κυβερνήσεις 

- Χρωστάνε τη στιγμή που μιλάμε λογαριασμούς ΔΕΗ, νερού και τέλη στο Δήμο για το γήπεδο-δώρο στην Πυλαία, ύψους άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

- Την πρώτη χαρισμένη έκταση για να φτιάξουν γήπεδο τη δεκαετία του 30, την αρνήθηκαν απαιτώντας άλλη

- Στην δεύτερη χαρισμένη έκταση από το κράτος (Συντριβάνι) καταπάτησαν ιδιοκτησία του σκοπευτικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, ένα νεκροταφείο και ρέματα.

- Στην τρίτη χαρισμένη έκταση 30 στρεμμάτων (Τούμπα), έδιωξαν τις προσφυγικές οικογένειες που ζούσαν στην περιοχή και καταπάτησαν στρατιωτικές εκτάσεις.

- Τους έχει χαριστεί ολόκληρο γήπεδο μπάσκετ αφού το μόνο που είχαν στην ιδιοκτησία του ήταν ένα χωράφι οχτώ στρέμματα που δεν αρκούσε ούτε για κοτέτσι.

- Τους μισθώνονται από το Δημόσιο 70 στρέμματα κρατικής γης για να στεγάσουν το προπονητικό τους, με μίσθωμα δεκαετιών και σε τιμή ξεφτίλα

- Τους παραχωρούν δημοτικό κτίριο για τους οπαδούς τους στη Δράμα με υποχρέωση να το καθαρίζουν

- Τους έχουν χαρίσει και τα 2 πρωταθλήματα της ιστορίας τους, σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των παλαιμάχων τους

- Έχουν πέσει κατηγορία (Β' Θεσσαλονίκης) το 1932-1933 

- Δεν έπρεπε καν να παίζουν Α Εθνική και να παίρνουν ενημερότητες γιατί δεν αποπλήρωναν τα ρυθμισμένα χρέη τους, ενώ έκαναν μεταγραφές εκατομμυρίων όπως Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία χωρίς να δικαιούνται.

- Δεν έπρεπε καν να παίζουν Α Εθνική αλλά φρόντισε ο Βενιζέλος μέρα Κυριακή να ανοίξει εφορίες και τράπεζες προκειμένου να τους χορηγηθεί η εγγυητική για να συμμετάσχουν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

- Η ποινή μετά την εισβολή Σαββίδη με το όπλο ήταν χάδι

- Έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί στην υπόθεση Κοριόπολις (συνομιλίες Ζαγοράκη - Μπέου για να ρίξουν τον Ηρακλή), σε υπόθεση δωροδοκίας απο τον ΠΑΟ (1966) και έχουν κατηγορηθεί για στημένα παιχνίδια με Πιερικό (1984-1985) και Καλλιθέα (2002, επερώτηση στη Βουλή απο τον Φούρα στο Λιάνη)

- Έχουν ρίξει τρεις φορές τον Ηρακλή είτε με προσωπικές καταγγελίες για δήθεν χρηματισμούς που δεν συνέβησαν ποτέ, είτε με τις ψήφους τους στη Σουπερ Λιγκ, είτε με εμπλοκή στο σκάνδαλο Κοριόπολις

- Εχουν κάνει ενστάσεις για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο, μέχρι και σε ευρωπαϊκό αγώνα.

- Εχουν βγάλει πανό σε αγώνα υπέρ των Ναζί και του ολοκαυτώματος των Εβραίων προσφύγων, σε Άουσβιτς και Νταχάου

- Εχουν σηκώσει πανό παροτρύνοντας τους παίχτες τους να χάσουν για να ρίξουν τον Άρη

- Εχουν βγάλει πανό υπερ του Πούτιν και της επίθεσης της Ρωσίας ενάντια στην Ουκρανία

- Σκοτώνουν οπαδό με φωτοβολίδα (Μπλιώνα) και βγάζουν πανό επιδοκιμασίας με τίτλο "Μια φωτοβολίδα για κάθε καρωτίδα"

- Έκαναν κερκίδα μαζί με τον ΟΣΦΠ στον τελικό κυπέλλου του 1972 εναντίον του ΠΑΟ και στον τελικό-μπαράζ του Βόλου το 1980, παρουσία του Μανάβη και άλλων ιδρυτικών στελεχών του οπαδικού τους κινήματος, εναντίον του Άρη

- Παρακαλούσαν την οικογένεια Αγγελόπουλου και τη Γιάννα Δασκαλάκη, να τους αγοράσουν

- Έχουν αιματοκυλίσει αμέτρητες φορές τα γήπεδα, χωρίς καμία σοβαρή τιμωρία, πχ τελικός με ΑΕΚ στο κύπελλο πρόπερσι

- Διοργάνωσαν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1988, φιέστα στην Τούμπα για χάρη της Λάρισας, επιτρέποντας τους να κάνουν το γύρο του θριάμβου, μήπως τους αφήσουν και νικήσουν και προσπεράσουν την ΑΕΚ στην βαθμολογία.

- Ανέβαιναν στο άρμα πότε του Κόκκαλη και πότε του Πατέρα, πουλώντας παίχτες σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

- Έχουν αντιγράψει ολόκληρο το μηχανισμό του Ολυμπιακού με παράγοντες της παράγκας, παραρτήματα και αθλητικούς δικαστές

- Έχει βουίξει ο τόπος για τον μαινόμενο Σαββίδη στο Μαξίμου, να απειλεί θεούς και δαίμονες ότι έβαλε τόσα δις σε επενδύσεις και απαιτεί το πρωτάθλημα

- Έχουν εμπλακεί σε περίεργα σενάρια με εμπρησμούς αυτοκινήτων σε μανατζερ και προπονητές (Ευαγγελόπουλο, Λουτσέσκου) και επιθέσεις σε προπονητές (Δώνη) και διαιτητές (επίθεση σε Σπάθα, Απρίλιος 2013).

- Έχουν την εντύπωση ότι το πρώην ΠΟΚ (που δημιουργήθηκε ως αντίπαλο δέος στον Άρη) τους θεωρεί υπολογίσιμη δύναμη, για όσους ζούμε στην Αθήνα ξέρουμε ότι αυτό είναι αστείο 

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Και επειδή ειδικά οι νεότεροι όπως ο Yiankos μεγάλωσαν με την προπαγάνδα των Σπορ του Βορρά και στην περίοδο παρακμής του Άρη, παραθέτω το παρακάτω στατιστικό αναμετρήσεων των δύο ομάδων σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, που αν μη τι άλλο καταδεικνύει αναμφισβήτητη (και εντυπωσιακή για 200 παιχνίδια) ισορροπία:

Νίκες Άρη: 67

Ισοπαλίες: 65

Νίκες ΠΑΟΚ: 68

https://el.wikipedia.org/wiki/Ντέρμπι_ΠΑΟΚ_-_Άρης_(ποδόσφαιρο)#Στατιστικά

Link to comment
Share on other sites

Μα που διαφωνούμε παιδιά; Δεν διαβάζετε τι λέω; Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει περισσότερους τίτλους και ο ΠΑΟΚ τους έχει όλους κλεμμένους. Και αν πάρει και άλλους θα είναι γιατί ο Σαββίδης είναι χαλίφης και η διαιτησία τον παίζει 100-0 σε όλα τα παιχνίδια.

Σε όλο τον οχετό που αραδιάζεις θα απαντήσω μόνο σε ένα. Λες "- Έχουν αιματοκυλίσει αμέτρητες φορές τα γήπεδα, χωρίς καμία σοβαρή τιμωρία, πχ τελικός με ΑΕΚ στο κύπελλο πρόπερσι". Για να καταλάβεις πόσο ερπετό είσαι, σε ένα παιχνίδι με μοιρασμένα εισιτήρια, οι πανίβλακες οπαδοί των δύο ομάδων πλακώθηκαν και τα έκαναν λίμπα, ο ΠΑΟΚ έφαγε 7 αγωνιστικές και η ΑΕΚ έφαγε 2. Όχι μόνο δεν υπάρχει ισονομία, αλλά εσύ ξεκάθαρα θέλεις να φάει ο ΠΑΟΚ περισσότερες αγωνιστικές και για το τι θα φάει η ΑΕΚ και αν θα φάει δεν σε ενδιαφέρει καν.

Καλώς ήρθατε στην Α' Εθνική και με το καλό να σας δούμε να σηκώνετε αμέτρητες κούπες όπως σας έχουμε μάθε από παιδιά. Ειδικότερα εμείς οι νεότεροι, όπου τα τελευταία 25 χρόνια που βλέπω μπάλα έχω μάθει τον Άρη μονίμως διεκδικητή τίτλων και μεγάλο νικητή στο γήπεδο. Και πάντα με κόντρα διαιτησία. Δε μου είπες όμως το 1-1 πριν τέσσερα χρόνια πώς το πήρες με τον Κομίνη. Δες το βίντεο, μην ντρέπεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Πλάκα πλάκα είδα τις φάσεις, ευχαριστώ που μας το θύμισες, καλό ματσάκι.

Μοιρασμένο παιχνίδι 50-50 (παρά το αδύναμο ρόστερ του Άρη τότε). Δίκαιο αποτέλεσμα αν και το γκολ που βάλατε (ή μάλλον δεν βάλατε) μπαίνει μια φορά στο εκατομμύριο. Από κει μέσα πέρασε τότε ακόμα και η κουτσή Μαρία. Όλοι εκτός από σας.

Έγιναν 2-3 σκληρά μαρκαρίσματα σε παίχτες του ΠΑΟΚ που ο διαιτητής δεν έβγαλε κίτρινη αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα στο σημείο που έγιναν.

Και βέβαια καμία σχέση με το χτύπημα του αληταρά του Γεωργιάδη που θα έκοβε το ποδόσφαιρο σε συναδελφό του! Και εκεί δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ. Νομίζω πλάγιο;;;;

 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Yiankos said:

Λες "- Έχουν αιματοκυλίσει αμέτρητες φορές τα γήπεδα, χωρίς καμία σοβαρή τιμωρία, πχ τελικός με ΑΕΚ στο κύπελλο πρόπερσι". Για να καταλάβεις πόσο ερπετό είσαι, σε ένα παιχνίδι με μοιρασμένα εισιτήρια, οι πανίβλακες οπαδοί των δύο ομάδων πλακώθηκαν και τα έκαναν λίμπα, ο ΠΑΟΚ έφαγε 7 αγωνιστικές και η ΑΕΚ έφαγε 2. Όχι μόνο δεν υπάρχει ισονομία, αλλά εσύ ξεκάθαρα θέλεις να φάει ο ΠΑΟΚ περισσότερες αγωνιστικές και για το τι θα φάει η ΑΕΚ και αν θα φάει δεν σε ενδιαφέρει καν.

Τι λες, σοβαρά; 2-3 ώρες το στάδιο είχε γίνει πεδίο μάχης με μαχαιροβγάλτες και αληταριό. Σε ποια φυσιολογική χώρα θα διεξαγόταν το παιχνίδι; Στο Ελλάντα όμως το ματς ξεκίνησε και το πήρες και το κύπελλο με το γκολ-οφσάιντ.

Είναι εξωφρενικό να θέλετε να κάνετε να πιστέψουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι διαχρονικά είστε περισσότερο αδικημένοι παρά ευνοημένοι. Ο καημός σας είναι ότι είστε λιγότερο ευνοημένοι από τον ΟΣΦΠ, το οποίο ασφαλώς είναι γεγονός και εν πολλοίς αναμενόμενο διότι τα μεγέθη είναι ασύγκριτα. Κατά τα άλλα όμως είστε σαφέστατα πιο ευνοημένοι από ότι όλοι οι υπόλοιποι. 

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Yiankos said:

Μα που διαφωνούμε παιδιά; Δεν διαβάζετε τι λέω; Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει περισσότερους τίτλους και ο ΠΑΟΚ τους έχει όλους κλεμμένους. Και αν πάρει και άλλους θα είναι γιατί ο Σαββίδης είναι χαλίφης και η διαιτησία τον παίζει 100-0 σε όλα τα παιχνίδια.

Σε όλο τον οχετό που αραδιάζεις θα απαντήσω μόνο σε ένα. Λες "- Έχουν αιματοκυλίσει αμέτρητες φορές τα γήπεδα, χωρίς καμία σοβαρή τιμωρία, πχ τελικός με ΑΕΚ στο κύπελλο πρόπερσι". Για να καταλάβεις πόσο ερπετό είσαι, σε ένα παιχνίδι με μοιρασμένα εισιτήρια, οι πανίβλακες οπαδοί των δύο ομάδων πλακώθηκαν και τα έκαναν λίμπα, ο ΠΑΟΚ έφαγε 7 αγωνιστικές και η ΑΕΚ έφαγε 2. Όχι μόνο δεν υπάρχει ισονομία, αλλά εσύ ξεκάθαρα θέλεις να φάει ο ΠΑΟΚ περισσότερες αγωνιστικές και για το τι θα φάει η ΑΕΚ και αν θα φάει δεν σε ενδιαφέρει καν.

Καλώς ήρθατε στην Α' Εθνική και με το καλό να σας δούμε να σηκώνετε αμέτρητες κούπες όπως σας έχουμε μάθε από παιδιά. Ειδικότερα εμείς οι νεότεροι, όπου τα τελευταία 25 χρόνια που βλέπω μπάλα έχω μάθει τον Άρη μονίμως διεκδικητή τίτλων και μεγάλο νικητή στο γήπεδο. Και πάντα με κόντρα διαιτησία. Δε μου είπες όμως το 1-1 πριν τέσσερα χρόνια πώς το πήρες με τον Κομίνη. Δες το βίντεο, μην ντρέπεσαι.

Ρε φίλε κόλλησε η βελόνα πια. Με το να λες πιο μεγάλη ομάδα ο Άρης ο Ηρακλής τι πετυχαίνεις; Είναι επιχειρήματα αυτά; 

Αυτό που σου λέμε είναι ότι έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι μεγάλη ομάδα και πολύ πιο μεγάλη από μας φυσικά. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι μαγική εικόνα γιατί είσαι ευνοημένος. Δεν τιμωρήθηκες για τίποτα ποτέ. Τιμωρηθήκαμε για όλα. 

Αυτά ως τώρα.

Από δω και πέρα εαν ο Ιβάν καίει 50 μύρια το χρόνο για να σε κάνει πρώτη ομάδα στην Ελλάδα, πάμε πάσο. Μπράβο του. Σαν επένδυση είναι κάκιστη και ζημιογόνος. ¨οπως είπα: πάσο.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

In my opinion this match up is far more important to Aris than it is to PAOK.  Aris has been irrelevant for a long time and a positive result in this game, even a good performance that still ends in a loss, will help the psyche of the players, the fanbase and will really make the rest of the league pay attention.  As great as the start to the season has been the team still needs that big result that will give everyone an ego boost and this could be it.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Emperor said:

Τι λες, σοβαρά; 2-3 ώρες το στάδιο είχε γίνει πεδίο μάχης με μαχαιροβγάλτες και αληταριό. Σε ποια φυσιολογική χώρα θα διεξαγόταν το παιχνίδι; Στο Ελλάντα όμως το ματς ξεκίνησε και το πήρες και το κύπελλο με το γκολ-οφσάιντ.

Είναι εξωφρενικό να θέλετε να κάνετε να πιστέψουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι διαχρονικά είστε περισσότερο αδικημένοι παρά ευνοημένοι. Ο καημός σας είναι ότι είστε λιγότερο ευνοημένοι από τον ΟΣΦΠ, το οποίο ασφαλώς είναι γεγονός και εν πολλοίς αναμενόμενο διότι τα μεγέθη είναι ασύγκριτα. Κατά τα άλλα όμως είστε σαφέστατα πιο ευνοημένοι από ότι όλοι οι υπόλοιποι. 

Σου ξαναλέω. Τα επεισόδια μόνοι τους τα κάνανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Γιατί ο ΠΑΟΚ έφαγε 7 αγωνιστικές και η ΑΕΚ 2; Θα μου πεις στ @@ μου, εγώ Άρης είμαι και ο καϋμός μου είναι ο ΠΑΟΚ όχι η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θέλω να τρώει τιμωρίες. Σε καταλαβαίνω. Αλλά αν θέλεις ισονομία πρέπει και οι δύο ομάδες που είχαν τα ίδια εισιτήρια και πλακώθηκαν και οι δύο να φάνε την ίδια τιμωρία. Να μην αρχίσει ο αγώνας; Εγώ μαζί σου είμαι. Να μην αρχίσει ναι, αλλά όχι να τιμωρείται μόνο ο ΠΑΟΚ. Γκολ οφσάιντ ο ΠΑΟΚ, ναι. Ο βοηθός βγήκε είπε ότι ξευτιλίστηκε και παρατείται. Και ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά από αυτόν τον τελικό βγήκε και είπε ότι ο Σαββίδης θέλει να πληρώσει όλα τα έξοδα του VAR για να εγκατασταθεί άμεσα και να μην έχουμε παρόμοια ποτέ ξανά. Ενάμισο χρόνο μετά είδες τίποτα να γίνεται; Ποιον εξυπηρετεί η μη χρησιμοποίηση του VAR; Επιλεκτικά προπαγάνδα μπορείς να κάνεις, αλλά αν θέλεις να μας πεις ότι ήταν στημένο υπέρ του ΠΑΟΚ, γιατί δεν δόθηκε πέναλτι πριν το οφσάιντ; Ξέρεις τι είπε ο βοηθός που έχασε τον Λυμπερόπουλο και η ΑΕΚ σήκωσε το Κύπελλο με τον Ατρόμητο το 2011; Όχι φυσικά. Τι σε νοιάζει εσένα; Εσένα σε νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ. Το ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν μέσα πριν τελειώσει το παιχνίδι, ανάγκασαν τον διαιτητή να σφυρίξει λήξη δέκα λεπτά πριν τη λήξη σε πειράζει; Όχι. Το ότι βαρούσαν τους παίχτες και τις οικογένειες των παιχτών του Ατρομήτου σε νοιάζει; Όχι φυσικά. Η ΑΕΚ το έκανε. Μεγάλη ομάδα. Το δικαιούται. Αν το έκανε ο ΠΑΟΚ, θα το θυμόσουν μια ζωή.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, ukworm said:

Ρε φίλε κόλλησε η βελόνα πια. Με το να λες πιο μεγάλη ομάδα ο Άρης ο Ηρακλής τι πετυχαίνεις; Είναι επιχειρήματα αυτά; 

Αυτό που σου λέμε είναι ότι έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι μεγάλη ομάδα και πολύ πιο μεγάλη από μας φυσικά. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι μαγική εικόνα γιατί είσαι ευνοημένος. Δεν τιμωρήθηκες για τίποτα ποτέ. Τιμωρηθήκαμε για όλα. 

Αυτά ως τώρα.

Από δω και πέρα εαν ο Ιβάν καίει 50 μύρια το χρόνο για να σε κάνει πρώτη ομάδα στην Ελλάδα, πάμε πάσο. Μπράβο του. Σαν επένδυση είναι κάκιστη και ζημιογόνος. ¨οπως είπα: πάσο.

Τι σε πειράζει να λέω ότι είσαι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ όπως και ο Ηρακλής; Αφού αυτά λέτε. Αυτά θέλετε να ακούτε. Διαφωνείς κάπου; Δεν θεωρείς τον εαυτό σου μεγαλύτερη ομάδα; Σου είπα έχεις τρία πρωταθλήματα. Και αν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα θα είναι γιατί χαρίστηκε στον Σαββίδη με την ξεκάθαρη εύνοια που έχει και άρα δεν θα μετράει. Πάλι ο Άρης θα είναι ανώτερος. Για πάντα.

Εγώ δεν τιμωρήθηκα ποτέ; Δεν θα μπω στη διαδικασία να συζητήσω. Ένα θα αναφέρω. Είμαι η μόνη ομάδα που βγήκα Ευρώπη και και τελικά τη θέση μου την πήρε ο Ατρόμητος πριν από 12 χρόνια αν θυμάσαι. Έτσι για το χαβαλέ. Αλλά αυτή η συζήτηση ποιος αδικήθηκε περισσότερο είναι ατέρμονη. Σα να μιλάω με στέλεχος του ΚΚΕ ένα πράγμα. Πάντα θα έχει δίκιο. Αυτοί τα κάνανε όλα σωστά. Οι άλλοι φταίνε.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, ukworm said:

Πλάκα πλάκα είδα τις φάσεις, ευχαριστώ που μας το θύμισες, καλό ματσάκι.

Μοιρασμένο παιχνίδι 50-50 (παρά το αδύναμο ρόστερ του Άρη τότε). Δίκαιο αποτέλεσμα αν και το γκολ που βάλατε (ή μάλλον δεν βάλατε) μπαίνει μια φορά στο εκατομμύριο. Από κει μέσα πέρασε τότε ακόμα και η κουτσή Μαρία. Όλοι εκτός από σας.

Έγιναν 2-3 σκληρά μαρκαρίσματα σε παίχτες του ΠΑΟΚ που ο διαιτητής δεν έβγαλε κίτρινη αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα στο σημείο που έγιναν.

Και βέβαια καμία σχέση με το χτύπημα του αληταρά του Γεωργιάδη που θα έκοβε το ποδόσφαιρο σε συναδελφό του! Και εκεί δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ. Νομίζω πλάγιο;;;;

 

Στα πρώτα 7 λεπτά έπρεπε να έχεις φάει τρεις κάρτες και δεν έχεις φάει καμία. Η πρώτη μάλιστα στο 50'' είναι με τα δύο πόδια ξεκάθαρα χωρίς πρόθεση για μπάλα το οποίο τιμωρείται με κόκκινη εύκολα. Αντί λοιπόν να έχεις μία κόκκινη και δύο κίτρινες, δεν έχεις τίποτα. Ξεκάθαρο μήνυμα διαιτητή ότι βαράτε στο ψαχνό και διπλό δεν παίρνουν αυτοί εδώ μέσα. Και πιστεύεις ότι το έκανε γιατί αγαπάει τον Άρη; Θυμίσου από ποια ομάδα είχες τότε τους δανεικούς και θα καταλάβεις. Τώρα αν εσύ τα βλέπεις σκληρά μαρκαρίσματα που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, τότε δεν μπορώ να πω κάτι. Και η κόκκινη στον Κάτσε είναι ανύπαρκτη. Ίδια φάση έγινε με τον Βιεϊρίνια κόντρα στην ΑΕΚ προχθές και ο Φινλανδός δεν έδωσε ούτε κίτρινη. Γιατί ξεκάθαρα ο παίκτης πάει για τη μπάλα και όταν καταλαβαίνει ότι τη χάνει τραβιέται για να μη χτυπήσει τον αντίπαλο. Αλλά με τα κιτρινόμαυρα γυαλιά η διαιτησία ήταν μια χαρά.

Φυσικά και του Γεωργιάδη ήταν απευθείας κόκκινη. Φυσικά και εκείνος ο διαιτητής ήταν στημένος για να μην αφήσει τον Άρη να κάνει παιχνίδι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. ΠΑΟΚ είμαι όχι τυφλωμένος να βλέπω τα δικά μας στραβά ίσια. Και τους οπαδούς μου θα κράξω και όταν ευνοηθώ θα το παραδεχτώ. Παντελόνια φοράω. Εκείνο το ματς ήταν στημένο να το κεδίσει ο ΠΑΟΚ.

Α και το δικό μας γκολ μπαίνει μία στο εκατομμύριο, το δικό σας που το έπνιξε ο Γλύκος χωρίς λόγο ήταν προϊόν της μεγάλης ποιότητας του Άρη και δουλεμένο στην προπόνηση. Σωστά; Βγάλε τα κίτρινα γυαλιά σου ρε φίλε. Και τα δύο γκολ ήταν από καθαρή τύχη. Παραδέξου πέντε πράγματα επιτέλους. Σαν τους ΑΕΚτσήδες προχθές, λένε ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός γιατί ο Λαμπρόπουλος έκανε λάθος και ο Πρίγιοβιτς έτυχε και έβαλε γκολ και αυτοί είχαν δύο δοκάρια. Εντωμεταξύ τα δικά τους δύο δοκάρια ξεκινάνε από λάθη του Κάνιας και του Πέλκα. Αλλά όχι κύριοι. Τα δικά τους δοκάρια ήταν φάσεις μεγάλες και δουλεμένες και ξέρω γω, τα δικά μας τα γκολ ήταν τυχερά. Βέβαια η ιστορία γράφει, δύο φορές ξένος διαιτητής η ΑΕΚ έχασε 2-0 και τα δύο ματς.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Mitsos said:

In my opinion this match up is far more important to Aris than it is to PAOK.  Aris has been irrelevant for a long time and a positive result in this game, even a good performance that still ends in a loss, will help the psyche of the players, the fanbase and will really make the rest of the league pay attention.  As great as the start to the season has been the team still needs that big result that will give everyone an ego boost and this could be it.

Couldn't agree more with Mitsos. You are thinking rationally here. I wish some of our fans had your sanity.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Yiankos said:

Τι σε πειράζει να λέω ότι είσαι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ όπως και ο Ηρακλής; Αφού αυτά λέτε. Αυτά θέλετε να ακούτε. Διαφωνείς κάπου; Δεν θεωρείς τον εαυτό σου μεγαλύτερη ομάδα; Σου είπα έχεις τρία πρωταθλήματα. Και αν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα θα είναι γιατί χαρίστηκε στον Σαββίδη με την ξεκάθαρη εύνοια που έχει και άρα δεν θα μετράει. Πάλι ο Άρης θα είναι ανώτερος. Για πάντα.

Εγώ δεν τιμωρήθηκα ποτέ; Δεν θα μπω στη διαδικασία να συζητήσω. Ένα θα αναφέρω. Είμαι η μόνη ομάδα που βγήκα Ευρώπη και και τελικά τη θέση μου την πήρε ο Ατρόμητος πριν από 12 χρόνια αν θυμάσαι. Έτσι για το χαβαλέ. Αλλά αυτή η συζήτηση ποιος αδικήθηκε περισσότερο είναι ατέρμονη. Σα να μιλάω με στέλεχος του ΚΚΕ ένα πράγμα. Πάντα θα έχει δίκιο. Αυτοί τα κάνανε όλα σωστά. Οι άλλοι φταίνε.

Φίλε, εσύ εκείνες τις εποχές 2004-2007 έπρεπε να είχες πέσει Δ εθνική όπως έπεσα εγώ το 2014. Το καταλαβαίνεις αυτό το πράγμα? Αντίθετα τι συνέβη? Παγωμένα χρέη, Τσοχατζόπουλοι, Βενιζέλοι, διαρκείας, μεταμεσονύκτιες τράπεζες, παλτά στον ΠΑΟ με γελοίες τιμές πώλησης των 2εκ κλπ κλπ. Αστο ρε φίλε, δε ντρέπεσαι να μιλάς για γυαλιά...

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

Εσύ δεν έπεσες για χρέη. Έπεσες αγωνιστικά αφού χαροπάλευες για δύο χρονιές και λες αφού έπεσα που έπεσα ας πάω στη Γ' Εθνική να σβήσω και τα χρέη. Ποιος είχε μεγαλύτερα χρέη τότε που λες, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ; Η ΑΕΚ φυσικά, αλλά εσένα σε νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ, όχι η ισονομία. Ποια είναι η μόνη ομάδα που πλήρωσε χρέη; Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Κι εσύ σαν Έλληνας είσαι ευχαριστημένος που η ΑΕΚ έγραψε στο χιόνι εκατοντάδες εκατομμύρια και καθάρισε, έτσι; Γελοίες πωλήσεις του Λάζαρου και του Μελίσση; Ο Μελίσσης εξαφανίστηκε ναι, αλλά θέλεις να σου πω δεκάδες περιπτώσεις παικτών που πήρε ο Παναθηναϊκός με τρελά νούμερα;

Εσύ φέτος ήσουν μία από τις ομάδες που η Nova δεν έδινε φράγκα για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και ήρθε το κράτος, η ΕΡΤ ντε, και σου έδωσε πολλαπλάσια φράγκα για να σε πάρει αυτή. Στον ελεύθερο ιδιωτικό τομέα δεν πιάνεις μία δηλαδή και πρέπει το κράτος να έρθει να σε σώσει μπας και μπουσουλήσεις και φέρεις κανένα παίχτη. Αυτό είναι ΟΚ, όμως. Αν το έκαναν στον ΠΑΟΚ θα φώναζες.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Yiankos said:

Στα πρώτα 7 λεπτά έπρεπε να έχεις φάει τρεις κάρτες και δεν έχεις φάει καμία. Η πρώτη μάλιστα στο 50'' είναι με τα δύο πόδια ξεκάθαρα χωρίς πρόθεση για μπάλα το οποίο τιμωρείται με κόκκινη εύκολα. Αντί λοιπόν να έχεις μία κόκκινη και δύο κίτρινες, δεν έχεις τίποτα. Ξεκάθαρο μήνυμα διαιτητή ότι βαράτε στο ψαχνό και διπλό δεν παίρνουν αυτοί εδώ μέσα. Και πιστεύεις ότι το έκανε γιατί αγαπάει τον Άρη; Θυμίσου από ποια ομάδα είχες τότε τους δανεικούς και θα καταλάβεις. Τώρα αν εσύ τα βλέπεις σκληρά μαρκαρίσματα που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, τότε δεν μπορώ να πω κάτι. Και η κόκκινη στον Κάτσε είναι ανύπαρκτη. Ίδια φάση έγινε με τον Βιεϊρίνια κόντρα στην ΑΕΚ προχθές και ο Φινλανδός δεν έδωσε ούτε κίτρινη. Γιατί ξεκάθαρα ο παίκτης πάει για τη μπάλα και όταν καταλαβαίνει ότι τη χάνει τραβιέται για να μη χτυπήσει τον αντίπαλο. Αλλά με τα κιτρινόμαυρα γυαλιά η διαιτησία ήταν μια χαρά.

Φυσικά και του Γεωργιάδη ήταν απευθείας κόκκινη. Φυσικά και εκείνος ο διαιτητής ήταν στημένος για να μην αφήσει τον Άρη να κάνει παιχνίδι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. ΠΑΟΚ είμαι όχι τυφλωμένος να βλέπω τα δικά μας στραβά ίσια. Και τους οπαδούς μου θα κράξω και όταν ευνοηθώ θα το παραδεχτώ. Παντελόνια φοράω. Εκείνο το ματς ήταν στημένο να το κεδίσει ο ΠΑΟΚ.

Α και το δικό μας γκολ μπαίνει μία στο εκατομμύριο, το δικό σας που το έπνιξε ο Γλύκος χωρίς λόγο ήταν προϊόν της μεγάλης ποιότητας του Άρη και δουλεμένο στην προπόνηση. Σωστά; Βγάλε τα κίτρινα γυαλιά σου ρε φίλε. Και τα δύο γκολ ήταν από καθαρή τύχη. Παραδέξου πέντε πράγματα επιτέλους. Σαν τους ΑΕΚτσήδες προχθές, λένε ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός γιατί ο Λαμπρόπουλος έκανε λάθος και ο Πρίγιοβιτς έτυχε και έβαλε γκολ και αυτοί είχαν δύο δοκάρια. Εντωμεταξύ τα δικά τους δύο δοκάρια ξεκινάνε από λάθη του Κάνιας και του Πέλκα. Αλλά όχι κύριοι. Τα δικά τους δοκάρια ήταν φάσεις μεγάλες και δουλεμένες και ξέρω γω, τα δικά μας τα γκολ ήταν τυχερά. Βέβαια η ιστορία γράφει, δύο φορές ξένος διαιτητής η ΑΕΚ έχασε 2-0 και τα δύο ματς.

Ε τότε γιατί δεν έβαλες τα τουλάχιστον άλλα 5 ματς που είχατε μέσα στην Τούμπα δικό σας διαιτητή και έσφαξε τον Άρη? Αυτή είναι η υποκρισία σας, φίλε.

Είναι στο DNA σας φαίνεται.... Τα ίδια και χειρότερα με τους γκάνγκστερ της διοίκησής σας σήμερα. Πότε βγήκε ο ΠΑΟΚ να ζητήσει VAR? Όταν δόθηκε οσφάιντ στο Νιόνιο!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΔΙΚΟ 3ΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...