Jump to content
Phantis Forums

2017-18 Season


Mitsos

Recommended Posts

On 5/20/2018 at 6:22 AM, ukworm said:

Φίλε ο κύριος εκφραστής της "Σκοπιανοτουρκοβουλγαρίας μας" είναι η ομάδα σου, ο πρόεδρός της, και οι οπαδοί της.

- Ποιος ευθύνεται για τα φαινόμενα Ιωαννίνων?

 - Ποιος ευθύνεται για τις μαχαιριές στη γέφυρα του Βόλου?

- Ποιος μπούκαρε με πιστόλι μέσα σε ποδοσφαιρικό αγώνα?

- Ποιος άλλος είπε μια πόλη μια ομάδα?

 - Ποιος άλλος είπε ή εμείς ή κανείς?

- Ποιος κοντοσαρμάς και σκατόφατσα έκανε το μάγκα με 6 μπράβους και φώναζε Μπαοκάρα έξω από το Χαριλάου στις 4πμ?

- Ποιος διαθέτει στρατιά αλητών κονδυλογράφων, πληρωμένων τομαριών που σπέρνουν μίσος και αλητεία και καθοδηγούν τις μάζες που δεν έχουν το κριτήριο της αυτοσυγκράτησης?

- Ποιος έχει δική του βαθμολογία στο σάιτ του?

- Ποιος έφτιαξε αφήγημα μίσους με αφορμή το Σπάθα το 2010, όταν στην τελική τερματίσατε 10 βαθμούς κάτω από τον πρώτο? Αλλά τώρα θα ασχολείστε με το "χάρτινο" για τα επόμενα δέκα φαίνεται... O Σπάθας σας συντήρησε για τη δεκαετία του 10, από δω και στο εξής για την επόμενη θα συντηρηθείτε με το "χάρτινο"

 

Πήγες στο Miami, FL και βλέπω άνοιξαν τα ματάκια σου σε σχέση με το τι ήσουν ως φοιτητής που τα λέγαμε στο GS.com τότε. Σου λείπει ένα τελευταίο κομμάτι του πάζλ and then EVERYTHING will make sense.

 

ΥΓ - Όχι ότι οι υπόλοιποι είναι παναγίες. Ούτε εμείς, ούτε ο γαύρος, ούτε κανείς. Αλλά εσείς είστε σε άλλη κατηγορία χωριατιάς, μίσους, αλητείας και κλαρινογαμπρισμού. Πάντα ήσασταν αλλά τώρα σας κατάλαβε όλη η Ελλάδα (εμείς σας ξέραμε μια ζωή).

 

Αφού θέλεις να τα πούμε σε πολιτισμένα πλαίσια αν τα καταφέρουμε. Αλλά κάτσε να σε ρωτήσω κι εγώ μερικά...

Ποιος έγραφε Άρης 1914 στον Λευκό Πύργο;

Ποιος έκανε τραμπουκισμούς στους τερματοφύλακες της αντιπάλου ομάδας που έκαναν ζέσταμα;

Ποιος θεωρεί πως του ανήκει η πόλη και ο ΠΑΟΚ είναι φιλοξενούμενος;

Ποιος πανηγύρισε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης τη στιγμή που η ομάδα του τόσα χρόνια προσπαθεί να ανέβει στην Α Εθνική;

Αφήγημα η διαιτησία του Σπάθα αλλά σφαγή του Άρη στην Τούμπα το 3-0; Δίκαια έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ γιατί η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και ο ΠΑΟΚ κλαίει ως συνήθως; Ρητορικά ερωτήματα τα τελευταία. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Εσύ γουστάρεις τον Αρετόπουλο που δέχτηκε χωρίς δική του εντολή ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το γήπεδο και ο προπονητής να πάει στο Διαβαλκανικό; Το θεωρείς σωστό; Θεωρείς σωστό που έστειλε συμπληρωματική δήλωση που ανέτρεψε το φύλλο αγώνα; Συμπληρωματική δήλωση που γράφτηκε για να εξυπηρετήσει τον Ολυμπιακό και άλλαξε το ότι πραγματικά έγινε και θα έβγαζε υπαίτιο τον Ολυμπιακό; Σου αρέσει που ο Κομίνης έδειξε σέντρα και μετά από 7 λεπτά αποφάσισε οφσάιντ γιατί ο Δημητριάδης και ο Λυμπερόπουλος και κάποιοι από τους παίκτες της ΑΕΚ φώναζαν; Δεν σου λέω αν ήταν ή δεν ήταν. Απλά πες μου αν το θεωρείς σωστό. Σε καλύπτει αυτή η διαιτησία; Ποιος ήταν σε αυτή τη φάση ο ηθικός αυτουργός και η αιτία που ο Σαββίδης μπήκε μέσα;

Πέρυσι στον σιχαμερό από πλευράς επεισοδίων τελικό του Βόλου γιατί ο ΠΑΟΚ έφαγε τριπλάσια ποινή από την ΑΕΚ σε παιχνίδι με μοιρασμένα εισιτήρια και μοιρασμένο ξύλο; Το θεωρείς σωστό; Γιατί ο Καλφόγλου για το οφσάιντ σταυρώθηκε; Θυμάσαι το όνομα του επόπτη όπου ο Λυμπερόπουλος έβαλε γκολ με την ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο το 2011 και πήρε το Κύπελλο; Όχι. Για σένα δεν είναι τσίγγινο εκείνο το Κύπελλο. Του ΠΑΟΚ είναι. Οκτώ ολόκληρα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι μπούκαραν οι ΑΕΚτσήδες και βαρούσαν τους παίκτες και τις οικογένειες του Ατρομήτου. Σε νοιάζει; Όχι. Θα φωνάξεις που δεν τιμωρήθηκε η ΑΕΚ; Μα, τι σε νοιάζει εσένα; Ο Λυμπερόπουλος που έβαλε το γκολ οφσάιντ όμως και ο Χιμένεθ που ήταν προπονητής της ΑΕΚ και έβλεπε το βρωμόξυλο που έδιναν οι οπαδοί της ομάδας του ήταν ΟΚ. Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Λογικό να φάει ξύλο ο Ατρόμητος. Ο Καλφόγλου έχασε τον Αραούχο στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν οφσάιντ και δεν το σήκωσε. Θα μπορούσε να μπει γκολ. Δεν μπήκε γιατί ο Αραούχο έχασε το κοντρόλ. Το θυμάται κανείς; Όχι. Ήταν στημένος ΠΑΟΚτσής ο Καλφόγλου και τσίγγινο το Κύπελλο του ΠΑΟΚ. Βλέπεις τα δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Εγώ δεν θα σου πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο σωστός και δεν κάνει λάθη. Ούτε ότι οι οπαδοί μας είναι καλύτεροι από άλλους. Εσύ όμως θέλεις να μας πεις ότι οι δικοί μας οπαδοί είναι οι μόνοι χάλια και το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας. Οι του Ηρακλή που κυνηγάνε ΠΑΟΚτσήδες στην Αγίου Δημητρίου είναι σωστοί; Που πέθανε ένας άνθρωπος από αυτό; Οι δικοί σας που γράψανε στον Λευκό Πύργο είναι αιπυστίμωναις; Σου ξανά λέω, δεν σου λέω ότι οι δικοί μας είναι καλύτεροι, αλλά γιατί τόση μανία για να πείσεις ότι του ΠΑΟΚ είναι οι χειρότεροι;

Για μένα όσο δεν παραδεχόμαστε τα λάθη μας εμείς οι ίδιοι δεν θα πάμε μπροστά. Και γι' αυτό η Ελλάδα σαν χώρα θα είναι χάλια και όποτε πηγαίνεις στην Ελλάδα θα πιάνεται η καρδιά σου από το πόσο χειρότερη γίνεται η ζωή εκεί χρόνο με τον χρόνο. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Έλληνα. Όχι μόνο του ΠΑΟΚτσή ή του Ηρακληδέα ή του οποιουδήποτε.

Όσο για το ποδόσφαιρο, όποιος έχει λεφτά κάνει και κουμάντο. Και εδώ και δεκαετίες ήταν έτσι. Καλώς ή κακώς ο Άρης τα τελευταία 20 χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο ήταν πιο φτωχή ομάδα από τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό σχεδόν πάντα ο ΠΑΟΚ είναι από πάνω. Στο μπάσκετ πχ που και οι δύο παίζουν με ψίχουλα τα πράγματα είναι αμφίρροπα. Μία χρονιά είναι από πάνω ο ΠΑΟΚ, μία ο Άρης. Αλλά τώρα τι να συγκρίνουμε στην μπάλα; Ο Σαββίδης ρίχνει εκατομμύρια και ο Καρυπίδης είναι για να δίνει κατοστάρικα. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ομάδες είναι ο πρόεδρός τους. Αν έχεις φραγκάτο πρόεδρο έχεις μεγάλη ομάδα. Αν όχι, σε κλαιν οι ρέγγες και προσπαθείς να πιαστείς από όπου μπορείς μπας και τραβήξεις λίγη προσοχή πάνω σου. Ο Σαββίδης έχει τα φράγκα και γι' αυτό ο ΠΑΟΚ είναι στις πρώτες θέσεις. Το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην κορυφή οφείλεται στο ότι ο Σαββίδης είναι άμπαλος και έχει κάνει άπειρες λάθος επιλογές. Και στο ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι άρρωστος και αυτό δεν αλλάζει όπως φάνηκε μέσα σε 2-3 χρόνια, χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει μότο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι λαός του αλλά ο πρόεδρός του. Γι' αυτό δεν πουλάει πολλά εισιτήρια, ούτε κατεβάζει κόσμο στα συλλαλητήρια. Ξέρει ο κόσμος ότι δεν έχει νόημα. Αυτά τα έκανε και παλιά. Το θέμα είναι να πέσει το παραδάκι. Και ο Σαββίδης θα το ρίξει. Όσο το ρίχνει ο ΠΑΟΚ θα είναι στην κορυφή. Αν αποφασίσει να φύγει, τότε θα το γυρίσουμε ξανά στο λαό και στα γνωστά. Εσύ έχεις οπαδό του Ολυμπιακού πρόεδρο και δεν μπορείς να πεις κάτι γιατί δεν έχεις και επιλογή. Τα φράγκα μετράνε. Πενταροδεκάρες έχει ο Καρυπίδης, αλλά δεν έχεις κανέναν λεφτά να θέλει να χωθεί. Αν έρθει, θα πάρει τον Άρη και πάλι δεν θα μπορείς να πεις τίποτα. Έτσι κι εγώ. Ήμουν τυχερός ο Σαββίδης είναι τρελαμένος ήρθε πήρε τον ΠΑΟΚ και τα χώνει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είτε μου αρέσει, είτε όχι. Αυτό είναι και το δέχομαι ή όχι. Απλά και όμορφα.

Έτσι τα βλέπω, τα υπόλοιπα για μένα είναι συζητήσεις ποιος ήταν καλύτερος το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ. Εγώ να σου πω τι πιστεύω; Ότι μέσα σου γνωρίζεις ότι ο τίγρης, ο Καραπαπάς, ο Μαρινάκης, ο Σάββας, ο Κωνσταντίνου, ο Αλαφούζος κλπ είναι αρχιλαμόγια/γκάνγκστερ, αλλά τα δέχεσαι και τα θεωρείς ΟΚ as long as ΠΑΟΚ δεν γίνεται μεγάλος. Όχι γιατί ο Σαββίδης είναι χειρότερος, αλλά γιατί δεν θέλεις τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει. Αυτός είναι το μόνο που δεν θέλεις να γίνει. Ας πάρει 10 σερί η ΑΕΚ ή 10 σερί ο Ολυμπιακός. Ας έχει τη διαιτησία όποιος θέλει. Ας κάνει κουμάντο όποιος θέλει. Αρκεί να μην είναι ο ΠΑΟΚ. Έχω άδικο; Και αυτό ήθελε και η Αθήνα. Η ΑΕΚ έκανε διπλό στο Καραϊσκάκη και ο Μαρινάκης στις δηλώσεις του έκραζε τον Σαββίδη. Γιατί έγινε αυτό; Γιατί κι αυτοί δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ δυνατό και ανεξάρτητο. Γιατί ο Σαββίδης είναι φιλοξενούμενος στην Ελλάδα τους και θα πρέπει η πίτα να χωριστεί σε περισσότερα κομμάτια.

PS: Τύποι σαν τον Τζαντζαρά και τον Κούλη Κούλη με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Πού διαφωνούμε?

1) Όποιος οπαδός έγραψε στο Λευκό Πύργο Aρης, σύλληψη και τα νόμιμα.

Ποιούς τραμπουκισμούς σε τέρμα εννοείς? Όλοι οι οπαδοί έκαναν κατά καιρούς. Σύλληψη και τα νόμιμα.

Οι οπαδοί του Άρη το θεωρούν ότι είστε φιλοξενούμενοι.

Οι οπαδοί του Άρη έκαναν πάρτυ για την ήττα στον Αστέρα. Πού το παράξενο? Εγώ προσωπικά θέλω ο ΠΑΟΚ να χάνει ακόμα και στο water-σκάκι. Ποιο το πρόβλημα? That's how I am wired buddy.

Ποιο το κοινό σε όλα τα παραπάνω??? Η λέξη ΟΠΑΔΟΣ. Τέραστια διαφορά.

Εγώ όμως αναφέρομαι σε αλητεία και καφρίλα που προέρχεται από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Από τον Γιωργάκη και τα εμπρηστικά ποστς, από τον Ιβάν και τα πιστόλια, από τις προκλητικές δηλώσεις του Ρουμάνου λες και είναι ισόβιος προπονητής του ΠΑΟΚ, από τους τσαμπουκάδες του Μίχελ, από τις προκλητικές δηλώσεις των παικτών σας, από τους πληρωμένους δημοσιογράφους που είναι οχετός κλπ.

2) Και εγώ δεν εξετάζω τη διαιτητική απόφαση. Αλλά δεν τη σεβαστήκατε. Καλώς ή κακώς ο διαιτητής αλλάζει απόφαση και δεν υπάρχει κανονισμός για χρονικό όριο. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Συνειδητοποιείς ότι αν το ματς είχε λήξει 0-0, μπορεί σήμερα να ήσασταν πρωταθλητές? Άρα: o Ιβάν σας τα έδωσε όλα, ο ίδιος ο Ιβάν και σας τα πήρε.

3) Ολυμπιακός: δεν έχει νόημα να μπούμε σε τέτοια συζήτηση. Σας έκαναν ακριβώς ό,τι κάνατε εσείς στον ΠΑΟ. Και μάλιστα πέσατε στα μαλακά γιατί σας επέστρεψαν τους βαθμούς, ο ΠΑΟ και εμείς (Κουρουμπίλια) αδικηθήκαμε σε σχέση με σας.

Πού συμφωνούμε?

Ναι η ελληνική νοοτροπία είναι σκατά (ένας από τους λόγους που δεν είμαι Ελλάδα). Ναι, το κύπελλο της ΑΕΚ ήταν αλήτικο. Το δικό σας το φετινό παλικαρίσιο και το περσινό κάλπικο. Ναι, αλητεία υπάρχει παντού, αλλά θεωρώ ότι φέτος έχετε σπάσει όλα τα κοντέρ. Πάντα για τον επίσημο ΠΑΟΚ μιλάω. Εκεί είναι το θέμα μου. 

Και η άλλη μεγάλη διαφορά. Οι ΠΟΚίτες ό,τι έκαναν μια ζωή το έκαναν με τακτ. Εσείς δείξατε Θεσσαλλλλονικίωτικη χωριατιά, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να ενώσετε όλη την Ελλάδα εναντίον σας. Και μην πεις ότι σας φοβούνται γιατί δεν αλλάζει κάτι για πχ. την ΑΕΚ των 10+ πρωταθλημάτων αν πάρετε το 3ο σας. Είναι ότι πραγματικά τη βγήκατε με κόκκινο και αποκτήσατε εχθρούς με τη χωριατιά που διακατέχει τη διοίκησή σας (και αυτή η χωριατιά και καφρίλα διαπερνά όλα τα στρώματα μέχρι τον τελευταίο οπαδό - again, εκεί είναι το θέμα μου).

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/23/2018 at 5:59 AM, ukworm said:

Πού διαφωνούμε?

1) Όποιος οπαδός έγραψε στο Λευκό Πύργο Aρης, σύλληψη και τα νόμιμα.

Ποιούς τραμπουκισμούς σε τέρμα εννοείς? Όλοι οι οπαδοί έκαναν κατά καιρούς. Σύλληψη και τα νόμιμα.

Οι οπαδοί του Άρη το θεωρούν ότι είστε φιλοξενούμενοι.

Οι οπαδοί του Άρη έκαναν πάρτυ για την ήττα στον Αστέρα. Πού το παράξενο? Εγώ προσωπικά θέλω ο ΠΑΟΚ να χάνει ακόμα και στο water-σκάκι. Ποιο το πρόβλημα? That's how I am wired buddy.

Ποιο το κοινό σε όλα τα παραπάνω??? Η λέξη ΟΠΑΔΟΣ. Τέραστια διαφορά.

Εγώ όμως αναφέρομαι σε αλητεία και καφρίλα που προέρχεται από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Από τον Γιωργάκη και τα εμπρηστικά ποστς, από τον Ιβάν και τα πιστόλια, από τις προκλητικές δηλώσεις του Ρουμάνου λες και είναι ισόβιος προπονητής του ΠΑΟΚ, από τους τσαμπουκάδες του Μίχελ, από τις προκλητικές δηλώσεις των παικτών σας, από τους πληρωμένους δημοσιογράφους που είναι οχετός κλπ.

 2) Και εγώ δεν εξετάζω τη διαιτητική απόφαση. Αλλά δεν τη σεβαστήκατε. Καλώς ή κακώς ο διαιτητής αλλάζει απόφαση και δεν υπάρχει κανονισμός για χρονικό όριο. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Συνειδητοποιείς ότι αν το ματς είχε λήξει 0-0, μπορεί σήμερα να ήσασταν πρωταθλητές? Άρα: o Ιβάν σας τα έδωσε όλα, ο ίδιος ο Ιβάν και σας τα πήρε.

3) Ολυμπιακός: δεν έχει νόημα να μπούμε σε τέτοια συζήτηση. Σας έκαναν ακριβώς ό,τι κάνατε εσείς στον ΠΑΟ. Και μάλιστα πέσατε στα μαλακά γιατί σας επέστρεψαν τους βαθμούς, ο ΠΑΟ και εμείς (Κουρουμπίλια) αδικηθήκαμε σε σχέση με σας.

Πού συμφωνούμε?

Ναι η ελληνική νοοτροπία είναι σκατά (ένας από τους λόγους που δεν είμαι Ελλάδα). Ναι, το κύπελλο της ΑΕΚ ήταν αλήτικο. Το δικό σας το φετινό παλικαρίσιο και το περσινό κάλπικο. Ναι, αλητεία υπάρχει παντού, αλλά θεωρώ ότι φέτος έχετε σπάσει όλα τα κοντέρ. Πάντα για τον επίσημο ΠΑΟΚ μιλάω. Εκεί είναι το θέμα μου. 

Και η άλλη μεγάλη διαφορά. Οι ΠΟΚίτες ό,τι έκαναν μια ζωή το έκαναν με τακτ. Εσείς δείξατε Θεσσαλλλλονικίωτικη χωριατιά, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να ενώσετε όλη την Ελλάδα εναντίον σας. Και μην πεις ότι σας φοβούνται γιατί δεν αλλάζει κάτι για πχ. την ΑΕΚ των 10+ πρωταθλημάτων αν πάρετε το 3ο σας. Είναι ότι πραγματικά τη βγήκατε με κόκκινο και αποκτήσατε εχθρούς με τη χωριατιά που διακατέχει τη διοίκησή σας (και αυτή η χωριατιά και καφρίλα διαπερνά όλα τα στρώματα μέχρι τον τελευταίο οπαδό - again, εκεί είναι το θέμα μου).

Για να τα κάνω μία σούμα. Ρε συ φίλτατε, εσύ με διοικήσεις του Super 3, με Σαουρίδη, με Λάμπρο Σκόρδα και όλους τους υπόλοιπους μου λες ότι οι δικοί σου δεν δυναμιτίζουν το κλίμα αλλά το κάνει ο Σαββίδης; Εσύ είσαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των διοικούντων του Άρη όλες αυτές τις δεκαετίες και σου φταίει μόνο το επίπεδο του ΠΑΟΚ; Και πρόσεξε, εγώ δεν σου λέω αν ήμαστε χειρότεροι ή καλύτεροι. Το μόνο που λέω είναι ότι σχεδόν πάντα του ΠΑΟΚ ήταν πιο πλούσιοι. Και ακόμα και οι πρώην ποδοσφαιριστές (Ζαγοράκης, Βρύζας) ήταν κατά πολύ ανώτεροι (ποδοσφαιρικά) από τους αντιστοίχους του Άρη.

Το δικό μου το θέμα είναι ότι εσύ φοκουσάρεις στον ΠΑΟΚ και στους ΠΑΟΚτσήδες και βγάζεις όλους τους άλλους λάδι. Μου λες ότι οι άλλοι το έκαναν με τακτ. Με τακτ ο Μαρινάκης και οι δικοί του μπουκάρανε και βαρούσαν τον Σισέ και τους λοιπούς, οι ΠΑΟΚτσήδες είναι οι κακοί. Και χίλια δύο παραδείγματα. Που όμως εσείς τα θεωρείται φυσιολογικά γιατί τα κάνουν οι "μεγάλες" ομάδες των Αθηνών. Αν πάει να βάλει χέρι στην πίτα ο ΠΑΟΚ τότε έχεις πρόβλημα. Ας την μοιράσουν την πίτα οι τρεις του ΠΟΚ όπως θέλουν, αρκεί ο ΠΑΟΚ να είναι στην απ' έξω.

Και σου ξαναλέω, οι πρόεδροι είναι ότι είναι πλέον. Γι' αυτό και ο κόσμος εδώ και χρόνια δεν πάει στα γήπεδα πλην μεμονομένων αγώνων και περιστατικών. Εσύ έχεις τον οπαδό του Ολυμπιακού και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εγώ έχω τον Σαββίδη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πες μου ότι προτιμάς να έχεις Καρυπίδη ή Σαουρίδη από Σαββίδη. Ή ότι προτιμάς Μαρινάκη. Σεβαστό. Κι εγώ αντίστοιχα μπορώ να πω ότι θέλω. Το θέμα είναι ότι δεν αλλάζει τίποτα. Κουμάντο δεν κάνουμε εμείς, αλλά τα λεφτά. Και στον Άρη εδώ και χρόνια αυτά τα ψίχουλα που έχει ο Καρυπίδης είναι ότι περισσότερο υπάρχει.

Το αν μας τα έδωσε και μας τα πήρε ο Ιβάν όπως λες, είναι συνέχεια αυτού που λέω. Αυτός είναι το αφεντικό. Έχουμε περάσει σε άλλη εποχή. Αλλά να σου πω και κάτι; Με τον Ισπανό διαιτητή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ νομίζεις ότι θα έμπαινε μέσα ο Σαββίδης; Και μου λες ότι το φετινό Κύπελλο ήταν παληκαρίσιο αλλά το περσινό κάλπικο. Εγώ σου λέω με Αρετόπουλο και Ποντίκη και τα ρέστα, θα μπορούσε πολύ εύκολα το φετινό Κύπελλο να τιναχτεί στον αέρα και ακόμα κι αν το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ να ήταν με τέτοιο τρόπο που να το θεωρείς εσύ σαν "ουδέτερος" κάλπικο. Και με το χέρι στην καρδιά, πες μου αν διαφωνείς.

Εγώ εκεί εστιάζω. Εκεί για εμένα είναι το ζουμί. Σε κάθε φάση ο πάγκος της ΑΕΚ μπαίνει μέσα και διαμαρτύρεται. Έτσι το πήρε το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός αδίκησε σε δύο φάσεις την ΑΕΚ και σε άλλες δύο τον ΠΑΟΚ, αλλά ο πάγκος δεν έμπαινε μέσα. Εγώ σου λέω αν δεν ήταν ο Ισπανός στα πρώτα δέκα λεπτά ο πάγκος της ΑΕΚ θα είχε μπει τρεις φορές μέσα, οι παίχτες της ΑΕΚ θα άρχιζαν το θέατρο και μη σου πω θα ξεκινούσαν να μπαίνουν και οι οπαδοί σιγά σιγά. Κι εσύ θα έλεγες για τον κακό ΠΑΟΚ, τους κακούς ΠΑΟΚτσήδες και τα ρέστα.

Εγώ σαν ΠΑΟΚτσής δεν έχω πρόβλημα που το σήκωσε η ΑΕΚ. Εξάλλου όπως λέμε, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Εγώ έφτασα σε σημείο να απολαμβάνω λίγο την ομάδα μου και αυτό είναι ο μεγαλύτερος τίτλος και το ξέρει και ο ΑΕΚτσής και ο Ολυμπιακός και εσύ. Το αν θα συνεχιστεί και τι θα γίνει στο μέλλον είναι στο χέρι του Σαββίδη κυρίως.

PS: Το ρολό του Γκαρσία με τη μπύρα του Ίβιτς δεν είναι τα ίδια για πολλούς λόγους. Πρώτος και κύριος είναι ότι ο Ίβιτς εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και ο διαιτητής ήταν αυτός που αποφάσισε για ότι επακολούθησε. Ο Γκαρθία δεν εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και έφυγε μόνος του νταβατζιλίκι για το Διαβαλκανικό. Και μετά ο Αρετόπουλους έβγαλε συμπληρωματική για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Αν σου λέω, αν, ο ΠΑΟΚ πάρει τους διαιτητές του χρόνου και πέσει ένα στραγάλι, ένα πούπουλο, ότι θέλεις βάλε στο Καραϊσκάκη και χτυπήσει ο Λουτσέσκου (ή όποιος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ) και σηκωθεί και φύγει και μετά ο διαιτητής στείλει συμπληρωματική για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός θα είναι κακός ο ΠΑΟΚ; Ναι, φυσικά και θα είναι. Χαλίφης και τα ρέστα. Αν το κάνει ο Ολυμπιακός τότε είναι μια χαρά! Εκεί είναι όλο το ζουμί. Και φυσικά αν το παιχνίδι γινότανε και ο Ολυμπιακός έχανε (που θα έχανε) τότε δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει η ΑΕΚ και να πάρει το πρωτάθλημα. Και γι' αυτό σου είπα μετά το διπλό της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ. Που ξανακούστηκε κάτι τέτοιο; Γιατί πολύ απλά Μαρινάκης/Μελισσανίδης είναι χρόνια γνωστοί και στο κουρμπέτι. Ο δικός μας αποδείχτηκε χαζός γι' ακόμη μια φορά και την πάτησε.

Link to comment
Share on other sites

Έλα τώρα που δεν έγινες ΠΑΟΚ για τους τίτλους..... Την ομάδα που υποστηρίζεις την επέλεξαν άλλοι για σένα καταρχάς. Και όλοι το ίδιο είμαστε. Θες να μου πεις ότι δε σε νοιάζει που δεν το πήρες?????

Όσο για τα υπόλοιπα. Εμμένω σ'αυτό που λέω ότι η χωριατιά του ΠΑΟΚ είναι το κάτι άλλο. Γι αυτό και βλέπεις ότι ΟΛΟΙ είναι εναντίον σας. Δεν είναι ότι σας φοβούνται. Είναι ότι σας σιχάθηκαν. Όχι τον κοινό οπαδό, αλλά τη Διοίκηση και όλο το μηχανισμό από γλύφτες και σφογγοκωλάριους εκεί μέσα, τη χωριατιά του ανεπάγγελτου Γιωργάκη με τις Ferrari κλπ...

Και αν ακόμα το κίνητρο το δικό μου ως Αρειανού είναι να μην πάρεις πρωτάθλημα για να παραμείνεις από κάτω (το δέχομαι), σίγουρα το κίνητρο του ΠΟΚ δεν είναι αυτό. Τι ζόρι τραβάει ο Ολυμπιακός των 44 αν εσύ κάνεις τα δύο σου πρωταθλήματα 3? Η η ΑΕΚ με τα 12 και ο ΠΑΟ με τα 20? Θες πολύ ψωμί να τους φτάσεις.

Φίλε μου βάλε καλά στο μυαλό σου αυτό που σου λέω: Tον ΠΑΟΚ φέτος τον σιχάθηκε όλη η Ελλάδα, επικοινωνιακά τα κάνατε ΣΚΑΤΑ. Δεν θυμάμαι στα 44 χρόνια που βλέπω μπάλα, τέτοια απέχθεια σε ένα σωματείο, δηλ. ο κοινός οπαδός του Άρη, της ΑΕΛ, της ΠΑΟ, ΑΕΚ, του Ολυμπιακού κλπ να παίρνει τόσο θέση κατά του ΠΑΟΚ. Να βλέπεις πχ Παναθηναικούς να γράφουν: έλεος ρε, μας έχετε κουράσει! Να βλέπεις πχ στο gazzetta, στο sdna κλπ να υπάρχει κλασσικό άρθρο-κλάψα του Λουτσέσκου και από κάτω 50 σχόλια αλλόθρησκων να τον κράζουν και ούτε ΕΝΑ από παοκτσήδες. Πρωτοφανή πράγματα!

Αυτό δε σου λέει τίποτα?

 

Edited by ukworm
  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, ukworm said:

Έλα τώρα που δεν έγινες ΠΑΟΚ για τους τίτλους..... Την ομάδα που υποστηρίζεις την επέλεξαν άλλοι για σένα καταρχάς. Και όλοι το ίδιο είμαστε. Θες να μου πεις ότι δε σε νοιάζει που δεν το πήρες?????

Όσο για τα υπόλοιπα. Εμμένω σ'αυτό που λέω ότι η χωριατιά του ΠΑΟΚ είναι το κάτι άλλο. Γι αυτό και βλέπεις ότι ΟΛΟΙ είναι εναντίον σας. Δεν είναι ότι σας φοβούνται. Είναι ότι σας σιχάθηκαν. Όχι τον κοινό οπαδό, αλλά τη Διοίκηση και όλο το μηχανισμό από γλύφτες και σφογγοκωλάριους εκεί μέσα, τη χωριατιά του ανεπάγγελτου Γιωργάκη με τις Ferrari κλπ...

Και αν ακόμα το κίνητρο το δικό μου ως Αρειανού είναι να μην πάρεις πρωτάθλημα για να παραμείνεις από κάτω (το δέχομαι), σίγουρα το κίνητρο του ΠΟΚ δεν είναι αυτό. Τι ζόρι τραβάει ο Ολυμπιακός των 44 αν εσύ κάνεις τα δύο σου πρωταθλήματα 3? Η η ΑΕΚ με τα 12 και ο ΠΑΟ με τα 20? Θες πολύ ψωμί να τους φτάσεις.

Φίλε μου βάλε καλά στο μυαλό σου αυτό που σου λέω: Tον ΠΑΟΚ φέτος τον σιχάθηκε όλη η Ελλάδα, επικοινωνιακά τα κάνατε ΣΚΑΤΑ. Δεν θυμάμαι στα 44 χρόνια που βλέπω μπάλα, τέτοια απέχθεια σε ένα σωματείο, δηλ. ο κοινός οπαδός του Άρη, της ΑΕΛ, της ΠΑΟ, ΑΕΚ, του Ολυμπιακού κλπ να παίρνει τόσο θέση κατά του ΠΑΟΚ. Να βλέπεις πχ Παναθηναικούς να γράφουν: έλεος ρε, μας έχετε κουράσει! Να βλέπεις πχ στο gazzetta, στο sdna κλπ να υπάρχει κλασσικό άρθρο-κλάψα του Λουτσέσκου και από κάτω 50 σχόλια αλλόθρησκων να τον κράζουν και ούτε ΕΝΑ από παοκτσήδες. Πρωτοφανή πράγματα!

Αυτό δε σου λέει τίποτα?

 

Προσωπικά δε με νοιάζει που δεν το πήρα, ναι. Και θα σου πω το γιατί. Εμένα με νοιάζει να μείνει ο Σαββίδης και να συνεχίζει να χώνει χρήμα. Εμένα με νοιάζει να ανεβαίνει η ομάδα και να πάει στο Τσουλού. Όταν λοιπόν ο πρωταθλητής θα μπαίνει απευθείας στους ομίλους θα με νοιάξει το πρωτάθλημα. Τώρα με τα προκριματικά δε μου λέει και πολλά. Και γι' αυτό ο Ολυμπιακός "άφησε" κάποιον άλλον να πάρει πρωτάθλημα. Αν είχε τσεπάτα τα 30 μύρια του Τσουλού νομίζεις θα το άφηνε έτσι αμαχητί και να το "δώσει" στην ΑΕΚ; Και να σου πω ήμουν σίγουρος ότι με Χιμένεθ η ΑΕΚ δεν μπαίνει ομίλους Τσουλού με την καμία. Τώρα με Ουζουνίδη και αν ο τίγρης βγάλει τα καβούρια από τις τσέπες του ίσως και να μπει. Θα δείξει αν έχει διάθεση να βάλει χρήμα. Γιατί όπως ξέρεις, προς το παρόν με "κλεμμένα" παίζει. Την έστειλε Γ' Εθνική για να σβηστούν τα χρέη και το γήπεδο δεν το κάνει με δικά του λεφτά. Είχε τον Λάζαρο με 240 και φέτος με 280 χιλιάρικα. Μαγκιά του. Περιμένει να πάρει φράγκα από Τσουλού για να βάλει χρήμα. Μέχρι στιγμής καβούριας είναι και μαγκιά του που το σήκωσε το χάρτινο. Εγώ γουστάρω και στο λέω αλήθεια. Γουστάρω η ΑΕΚ να έχει το χάρτινο κι εγώ που σήκωσα το Κυπελλάκι το τιποτένιο μέσα στην έδρα της. Γουστάρω να παίζω εκεί μέσα τελικούς στην Αθήνα κι ας χάνω. Αυτά για μένα είναι παράσημα.

Και αυτά τα πόσα πρωταθλήματα έχει η ΑΕΚ και πόσα Κύπελλα και πόσα ο ΠΑΟΚ είναι μόνο για λαϊκή κατανάλωση να τα λες εσύ και ο οπαδός της ΑΕΛ και ξέρω γω. Τι τον νοιάζει τον Μαρινάκη ή τον Μελισσανίδη αν ο ΠΑΟΚ έχει πέντε Κύπελλα ή έξι ή ξέρω γω. Το θέμα είναι τα φράγκα. Και έχουν έναν αντίπαλο που δεν λογαριάζει από χρήμα. Έξι χρόνια ρίχνει χρήμα σε άδειο βαρέλι και χωρίς αντίκρισμα εκτός από τη φετινή χρονιά που κάτι πήρε και έφτασε κοντά και στο πρωτάθλημα. Οι άλλοι δεν είναι ότι δεν έχουν λεφτά, αλλά δεν θα μπούνε και μέσα. Εκτός κι αν νομίζεις ότι ο Αλαφούζος δεν έχει ή ο Μελισσανίδης δεν έχει να δώσει μεγαλύτερα συμβόλαια. Απλά λειτουργούν με την λογική του ποδοσφαίρου και της διαπλοκής στην Ελλάδα. Ο Σαββίδης έρχεται και πάει κόντρα στη λογική. Δεν τον θέλει κανείς γιατί τους χαλάει τα σχέδια. Ποιος ΠΑΟΚ τώρα; Νομίζεις ότι τους νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ; Ο Σαββίδης τους νοιάζει. Αυτός είναι ο εχθρός. Γιατί δεν είναι δικός τους.

Και να σου πω για τον μέσο οπαδό που μου λες ότι μας σιχάθηκε. Μπορεί και να έχεις δίκιο. Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν έχω φίλους στην Κρήτη να μου πούνε τι πιστεύουν. Ούτε στην Πάτρα, ούτε στην Ξάνθη και τα Γιάννενα. Γιατί αυτά που γράφουν τα τρολάκια στα αθλητικά σάιτ δεν τους δίνω σημασία. Αλλά για την οικονομία της συζήτησης σου λέω ότι έχεις δίκιο (που δεν το πιστεύω αλλά πες ότι έχεις). Ο μέσος οπαδός/φίλαθλος όπως θέλεις πες τον, είναι ο μέσος Έλληνας. Ο Έλληνας που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει (μην αρχίσω να απαριθμώ), ο Έλληνας που κλέβει τον διπλανό του, την εφορία, τη μάνα του, τον γείτονα, ο Έλληνας που κάνει βλαχομαγκιές και πουλάει τρέλα όπου μπορεί, κάνει τσιμπούκια όπου του επιτρέπεται, το παίζει μάγκας όπου μπορεί, και σκύβει υποταγμένος στωικά όπου δεν μπορεί. Αυτός λοιπόν ο μέσος φίλαθλος δεν μου λέει κάτι. Γιατί όπως λέγανε και οι δικοί μας, το όπλο του Σαββίδη έπαιζε εικοσάλεπτα στα δελτία ειδήσεων και οι κατηγορίες του Μαρινάκη και το ναρκόπλοιο έπαιζαν δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ο μέσος Έλληνας και ο μέσος άνθρωπος κάθε χώρας. Αυτοί λοιπόν οι έχοντες υποστεί πλύση εγκεφάλου είναι λογικό να θεωρούν φυσιολογικά τα όσα κάνε έκανε και θα κάνει το ΠΟΚ (οι μεγάλες ομάδες) και θορυβούνται αν κάποιος άλλος κάνει κάτι αντίστοιχο. Και στο ξαναείπα. Ποιος ξέρει και ποιος θυμάται το Κύπελλο της ΑΕΚ που σου είπα προηγουμένως. Τον επόπτη εκείνου του ματς, το οφσάιντ γκολ του Λυμπερόπουλο, το ντου και το ξύλο στους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες του Ατρομήτου; ΚΑΝΕΙΣ. Ποιος θυμάται τα άσχημα του ΠΑΟΚ; ΟΛΟΙ. Γιατί αυτά θα παίξει το σύστημα. Αυτά θα παίξουν οι τηλεοράσεις. Και όταν συνασπισμένο το ΠΟΚ θα χτυπάει την ίδια ομάδα, τότε είναι λογικό ο μέσος Έλληνας να θεωρήσει τον ΠΑΟΚ δυνάστη, χαλίφη και τον λόγο που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Είσαι μέσα σε αυτούς; Μαγκιά σου. Πραγματικά στο λέω. Αν όμως έχεις λίγο μυαλό, βάλει στη θέση του ΠΑΟΚ τον Άρη και πες μου, θα σας έκαναν τα ίδια; Εγώ λέω ναι. Απλώς ο Σαββίδης έχεις τον ΠΑΟΚ. Αν ποτέ πας να γίνεις μεγάλος θα φας τον ίδιο πόλεμο. Θυμίσου φέτος. Και ο Αλαφούζος χάρηκε το ότι ο Ολυμπιακός πήρε το ματς στα χαρτιά από τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρινάκης έχασε από την ΑΕΚ και έκραζε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Πότε έχει ξαναγίνει αυτό; Να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ; Δηλαδή με τον Σαββίδη. Ξανά, δεν τους νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Τον Σαββίδη φοβούνται γιατί δεν είναι δικός τους. Οι άλλοι συνεταιράκια είναι. Και ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει με την ΑΕΚ και αλληλοβοηθιούνται και με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι το πρόβλημά τους. Είχανε την πίτα και τώρα πρέπει να την μοιραστούν με ακόμη έναν. Με τον ξένο. Τον Τσετσένο. Τον Ρώσο. Τον όπως θέλεις πες τον.

PS: Εγώ εδώ και χρόνια δηλώνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η τρίτη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν ασχολούμαι. Πρώτος ο Ηρακλής, δεύτερος ο Άρης και τρίτος ο ΠΑΟΚ. Δεν θα σε φτάσω ποτέ όσα Κύπελλα και όσα πρωταθλήματα να πάρω (αν πάρω). Αυτό που με νοιάζει είναι να τερματίζει η ομάδα μου πάνω από τη δικιά σου όσα χρόνια ζω. Κι ας είσαι εσύ "μεγαλύτερη" ομάδα. Εσύ βλέπεις μπάλα 44 χρόνια, εγώ βλέπω μπάλα 22 χρόνια. Στα 22 που βλέπω, δύο φορές με πέρασες, έξι έλειπες από την Α' Εθνική και τις άλλες σε πέρασα εγώ. Τον τίτλο της "μεγάλης" ομάδας στον δίνω και στο λέω με την καρδιά μου. Το μόνο που θέλω είναι στα επόμενα 44 χρόνια (πόσα θα ζήσω) να τερματίζω πάνω από σένα. Κι ας είσαι η μεγαλύτερη ομάδα κι ας μαζεύεστε να γιορτάσετε το Κύπελλο του 1970. Είναι σα να λέμε, δώσε μου εμένα να έχω τις πιο καλές γκόμενες κι ας μην το ξέρει κανείς, κι ας βγαίνεις εσύ στη γειτονιά να παινεύεσαι ότι είσαι ο γαμάουα.

Link to comment
Share on other sites

Δηλ. με τη λογική σου δεν μετράνε οι τίτλοι για σένα και μετράει ότι στα 22 που βλέπεις με πέρασες 20. ΟΚ.

Η ιστορία των ομάδων όμως είναι μεγαλύτερη από σένα και μένα, συνεπώς μετράει το τι λένε τα επίσημα όργανα όχι για 22, όύτε για 44 χρόνια. Αν μετρούσε ότι βγήκες 25 φορές 4ος θα σου έδιναν 25 μετάλλια 4ου. Αλλά δε δίνουν...

Και ασφαλώς δεν είναι παράσημο αν δεν έπεσες! Η Λίβερπουλ που θα τη δούμε αύριο έπεσε ξέρεις... Και ας μη μιλήσουμε πώς ΔΕΝ έπεσες στη Δ, τη μαύρη εποχή Μπατατούδη, Γούμενου, Τσοχατζόπουλου, Βενιζέλου, μεταγραφές εκατομμυρίων στον ΠΑΟ, μεταμεσονύχτιες τράπεζες κλπ κλπ. Χρησιμοποίησε την καζούρα αυτή με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟ (αν πέσει) που δε γνωρίζουν λεπτομέρειες. Όχι με Αρειανούς.

ΥΓ - Αν ήμασταν στη θέση σας δε θα βγάζαμε την αλητεία "με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου" που βγάλατε εσείς (ή εμείς ή κανείς το ονομάσατε). Μόνο κανένας Τσαλτίδης θα έκραζε 1-2 μέρες και θα τον παίρναμε στο ψιλό οι ίδιοι.

ΥΓ2 - Εξήγησέ μου τι κέρδος έχει ο Μαρινάκης αν το πάρει ο Μελισσανίδης και όχι ο Σαββίδης...? Και στη μία και στην άλλη περίπτωση το σίγουρο είναι ότι είναι εκτός πίττας αυτός!

Edited by ukworm
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω κάτι που σου είπα (δεν θυμάμαι αν ήταν σε σένα προσωπικά) δέκα χρόνια πριν. Δηλαδή με τη λογική σου αν μετράνε μόνο οι τίτλοι για να χαρακτηρίσεις μία ομάδα τότε ο Σύλλογος Ποδοσφαιρίσεως Γουδή (ή Γουδί) είναι ίσος με σένα και μεγαλύτερος από μένα. Έχει τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα όσα κι εσύ. Διαλύθηκε κάπου κοντά στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά έχει τρία πρωταθλήματα. Άρα είναι ισάξιος με τον Άρη και μεγαλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Σωστά;

Δεν σου είπα ότι είναι παράσημο που δεν έπεσα. Εννοούσα ότι έξι χρονιές έλειπες από την Α' Εθνική οπότε δεν μπόρεσα να σε περάσω γιατί ήσουν σε άλλη κατηγορία. Εμένα με νοιάζει να σε περνάω κι εσένα και τον Ηρακλή κάθε χρόνο, να παίζω Ευρώπη, να χτυπάω πρωταθλήματα και κύπελλα και σας δίνω τους τίτλους της πρώτης μεγαλύτερης και δεύτερης μεγαλύτερης ομάδας της Β. Ελλάδας. 

Όσο για Τσαλτίδη και Τζαντζαρά. Στο ξαναείπα. Εμείς πρέπει να τους διώξουμε αυτούς, αλλά τους αφήνουμε. Γιατί αυτό είναι το επίπεδό μας. Τους άχρηστους. Απλώς εσύ είσαι ο Άρης κι έχεις έναν, άντε δύο, εμείς που είμαστε ΠΑΟΚ έχουμε τέσσερις, πέντε. Σιχάματα όλοι τους.

Ο Μαρινάκης τι κέρδος έχει; Ο Μαρινάκης ήταν κολλητός με τον Μελισσανίδη πριν τα τσουγκρίσουνε. Τους νοιάζει νομίζεις το ποδόσφαιρο; Αυτοί έχουν τις μπίζνες τους, τα ναρκωτικά τους, τα πλοία τους, τα αεροπλάνα τους. Και έχουν και τις ομάδες για πολιτική επιρροή. Μπορούν να τα φτιάξουν όπως θέλουν για να κρατάνε και τους μεν και τους δε πορωμένους και πολωμένους και να βγάζουν περισσότερα λεφτά. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Και φέτος Αλαφούζος/Μελισσανίδης/Μαρινάκης συμμάχησαν για να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ. Αυτοί θα τα βρούνε για να έχουν και παρόμοια μπάτζετ και να κρατάνε το ενδιαφέρον και όλα τα γνωστά. Ο Σαββίδης είναι ο βλαμμένος που είναι εκτός του λόμπι και τους χαλάει τη μόστρα. Σου ξαναλέω, άσε τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Τα λεφτουδάκια τους είναι το μόνο που μετράει. Και αν ο Σαββίδης έπαιρνε τον Άρη ή τον Ηρακλή, τον ίδιο πόλεμο θα έτρωγε. Από την πρώτη μέρα που πάτησε στον ΠΑΟΚ. Που τότε είχαμε κάτι Νίνηδες και ξέρω γω. Φιλοξενούμενος και Τσετσένος και διώξτε τον. Έξω οι ξένοι και λοιπά. Είχε τότε τόσο δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ; Όχι. Απλώς ο Σαββίδης έχει τούμπανο πορτοφόλι. Έχουν κι αυτοί. Απλώς αυτοί είναι στυγνοί έμποροι/κακοποιοί. Δεν θα βάλουν αν δεν πάρουν περισσότερα. Ο Σαββίδης είναι "χαζούλης" και βάζει σε τρύπιο κουμπαρά γιατί είναι ρομαντικός. Κι ας μπούκαρε με το όπλο και τον σταύρωσαν όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και όλοι συνασπίστηκαν για να θεωρηθεί χαλίφης και τα ρέστα.

Και επειδή τα λεφτά μετράνε, αν αποφασίσει να μπει στο μπάσκετ θα γίνει κι εκεί το ίδιο. Τώρα όλοι λένε καλά λόγια για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Και τι καλή ομάδα που προσπαθεί. Που έχει πάντα μικρότερο μπάτζετ από άλλους και τερματίζει 3-4 τόσο συχνά. Και τα γνωστά σάλια. Τι καλός ο Μαρκόπουλος, τι καλός ο Μπάνε, ο Μάτζικ, μπασκετάνθρωποι, μακάρι να είχε κι άλλους τέτοιους η Ελλάδα, και ο νέος ο προπονητής τι καλή δουλειά κλπ κλπ. Αν μπει ο Σαββίδης και βάλει μερικά εκατομμύρια, εκεί να δεις από τη μία μέρα στην άλλη τι θα γίνουμε. Από αρνάκια και παράδειγμα προς μίμηση θα γίνουμε χαλίφηδες, σκατοβούλγαροι, που δεν έχουμε πολιτισμό, που ο Μπάνε χτύπησε τον Γκάλη ξέρω γω και θα βρούνε ότι μπορούν για να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον του. Όχι του ΠΑΟΚ, του Σαββίδη.

Link to comment
Share on other sites

On 5/26/2018 at 5:52 PM, Yiankos said:

Θα σου πω κάτι που σου είπα (δεν θυμάμαι αν ήταν σε σένα προσωπικά) δέκα χρόνια πριν. Δηλαδή με τη λογική σου αν μετράνε μόνο οι τίτλοι για να χαρακτηρίσεις μία ομάδα τότε ο Σύλλογος Ποδοσφαιρίσεως Γουδή (ή Γουδί) είναι ίσος με σένα και μεγαλύτερος από μένα. Έχει τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα όσα κι εσύ. Διαλύθηκε κάπου κοντά στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά έχει τρία πρωταθλήματα. Άρα είναι ισάξιος με τον Άρη και μεγαλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Σωστά;

Αναφέρεσαι σε εμβρυακές διοργανώσεις που δεν αναγνωρίζονται επισήμως ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την UEFA ως επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι αναγνωρισμένοι πρωταθλητές είναι οι εξής:

Ολυμπιακός    44
Παναθηναϊκός    20
ΑΕΚ    12
Άρης    3
ΠΑΟΚ    2
ΑΕΛ    1
https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=25295 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Greek_football_champions

ΥΓ. Να δούμε τι άλλη ανοησία θα επινοήσουν οι μπάογκ για να μειώσουν την ιστορία και το μέγεθος του Άρη!

Link to comment
Share on other sites

Προσπερνάω το "οι μπάογκ" και πάω στο ζουμί. Εμβρυακά τα τρία πρωταθλήματα του Γουδί, το δικό σου του 1928 που έπαιξες τέσσερις αγώνες και πήρες πρωτάθλημα δεν ήταν εμβρυακό; Εγώ δεν θέλω να μειώσω κανένα μέγεθος του Άρη. Εσύ θίχτηκες που κάποιος άλλος έχεις τρία πρωταθλήματα επίσης. Είσαι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδας και συναγωνίζεσαι με τον Ηρακλή που είναι η πρώτη. Μαγκιά σου. Εγώ είμαι η τρίτη. Έχετε περισσότερο κόσμο, καλύτερους παίκτες, περισσότερα λεφτά, περισσότερους τίτλους, ότι θέλεις πες. Εγώ μαζί σου είμαι. Το Γουδί τι σου φταίει και το μειώνεις; Δεν αποτελεί ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Σε πειράζει που έχεις τα ίδια πρωταθλήματα και άρα είσαι το ίδιο μέγεθος με το Γουδί;

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Yiankos said:

Προσπερνάω το "οι μπάογκ" και πάω στο ζουμί. Εμβρυακά τα τρία πρωταθλήματα του Γουδί, το δικό σου του 1928 που έπαιξες τέσσερις αγώνες και πήρες πρωτάθλημα δεν ήταν εμβρυακό; Εγώ δεν θέλω να μειώσω κανένα μέγεθος του Άρη. Εσύ θίχτηκες που κάποιος άλλος έχεις τρία πρωταθλήματα επίσης. Είσαι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδας και συναγωνίζεσαι με τον Ηρακλή που είναι η πρώτη. Μαγκιά σου. Εγώ είμαι η τρίτη. Έχετε περισσότερο κόσμο, καλύτερους παίκτες, περισσότερα λεφτά, περισσότερους τίτλους, ότι θέλεις πες. Εγώ μαζί σου είμαι. Το Γουδί τι σου φταίει και το μειώνεις; Δεν αποτελεί ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Σε πειράζει που έχεις τα ίδια πρωταθλήματα και άρα είσαι το ίδιο μέγεθος με το Γουδί;

Είσαι σε πλήρη σύγχυση. 

1. Τα πρωταθλήματα πριν το 1928 δεν είναι επίσημα και δεν αναγνωρίζονται ούτε από ΕΠΟ ούτε από UEFA 

2. Ο Ηρακλής δεν έχει κανένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο 

3. Έχετε πιο πολλούς οπαδούς από εμάς, ειδικά τα τελευταία 20-30 χρόνια 

4. Έχετε ζάμπλουτο πρόεδρο και πολύ μεγαλύτερης αξίας ρόστερ

5. Ο Άρης έχει περισσότερα πρωταθλήματα, 3-2

 

Link to comment
Share on other sites

1. Και τι σημαίνει ότι δεν είναι επίσημα; Και η Μακεδονία επίσημα είναι τα Σκόπια. Τι σου λέει αυτό; Εγώ δε σου λέω ποιο είναι το πιο σημαντικό πρωτάθλημα. Απλώς σου λέω ότι το Γουδί έχει τρία πρωταθλήματα. Ναι, άλλος οργανισμός μέχρι το 1927, άλλος μέχρι το 1958, άλλος μέχρι το 2006, άλλος από το 2007 και μετά. Γιατί σε πειράζει να παραδεχτείς ότι είσαι ίδια οντότητα με το Γουδί που έχει τρία πρωταθλήματα; Σου ξαναλέω, το δικό σου το 1928 το πήρες με τέσσερις αγώνες. Και μαγκιά σου. Το Γουδί τι σου φταίει και το μειώνεις;

2. Ο Ηρακλής δεν έχει Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ναι. Και τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη; Με τον Άρη κοντράρεται ναι, τον ΠΑΟΚ τον έχει σίγουρα από κάτω. Έτσι λένε οι Ηρακλειδείς τουλάχιστον.

3. Έχουμε πιο πολλούς οπαδούς από εσάς; Πρόσεξε μη σε ακούσει ο Θούπερ 3 και φας πέσιμο... Δεν λέγονται τέτοια πράγματα. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί του Άρη είναι διπλάσιοι από αυτούς του ΠΑΟΚ. Έτσι μου είπανε οι φίλοι μου οι Θουπεράδες.

4. Πλουσιότερους προέδρους και καλύτερους ποδοσφαιριστές είχαμε σχεδόν πάντα. Τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια σίγουρα. Τι σημαίνει αυτό; Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα και ο Καρυπίδης έρχεται για να σηκώσει κούπες.

5. Ο Άρης έχει τρία πρωταθλήματα και ο ΠΑΟΚ δύο. Ο ΠΑΟΚ έχει έξι κύπελλα και ο Άρης ένα. Ακόμα όμως κι αν το έπαιρνε το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ και γινόταν 3-3 ή αν το πάρει του χρόνου και γίνει 3-3 αυτό δεν αλλάζει την μία και μοναδική αλήθεια. Ο Άρης (ή ο ΑΡΗΣ πιο σωστά όπως μας έχει διδάξει ο Τσαλτίδης) είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε σε χίλια χρόνια.

Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φίλε μου δεν σου είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Άρη. Δεν μπαίνω καν σε τέτοια διαδικασία καθώς όπως πολύ σωστά αναγνωρίζεις, και μπράβο σου, η βλακεία είναι ανίκητη. Σου παρέθεσα λοιπόν τι λένε οι οπαδοί του Άρη και οι οπαδοί του Ηρακλή. Το ποιος έχει δίκιο ας το κρίνει ο ουδέτερος οπαδός του ΠΟΚ.

Το Γουδί όμως τι σου φταίει και δεν το αναγνωρίζεις ακόμα δεν έχω καταλάβει;

Link to comment
Share on other sites

On 5/29/2018 at 7:53 PM, Yiankos said:

1. Και τι σημαίνει ότι δεν είναι επίσημα; Και η Μακεδονία επίσημα είναι τα Σκόπια. Τι σου λέει αυτό; Εγώ δε σου λέω ποιο είναι το πιο σημαντικό πρωτάθλημα. Απλώς σου λέω ότι το Γουδί έχει τρία πρωταθλήματα. Ναι, άλλος οργανισμός μέχρι το 1927, άλλος μέχρι το 1958, άλλος μέχρι το 2006, άλλος από το 2007 και μετά. Γιατί σε πειράζει να παραδεχτείς ότι είσαι ίδια οντότητα με το Γουδί που έχει τρία πρωταθλήματα; Σου ξαναλέω, το δικό σου το 1928 το πήρες με τέσσερις αγώνες. Και μαγκιά σου. Το Γουδί τι σου φταίει και το μειώνεις;

2. Ο Ηρακλής δεν έχει Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ναι. Και τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη; Με τον Άρη κοντράρεται ναι, τον ΠΑΟΚ τον έχει σίγουρα από κάτω. Έτσι λένε οι Ηρακλειδείς τουλάχιστον.

3. Έχουμε πιο πολλούς οπαδούς από εσάς; Πρόσεξε μη σε ακούσει ο Θούπερ 3 και φας πέσιμο... Δεν λέγονται τέτοια πράγματα. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί του Άρη είναι διπλάσιοι από αυτούς του ΠΑΟΚ. Έτσι μου είπανε οι φίλοι μου οι Θουπεράδες.

4. Πλουσιότερους προέδρους και καλύτερους ποδοσφαιριστές είχαμε σχεδόν πάντα. Τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια σίγουρα. Τι σημαίνει αυτό; Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα και ο Καρυπίδης έρχεται για να σηκώσει κούπες.

5. Ο Άρης έχει τρία πρωταθλήματα και ο ΠΑΟΚ δύο. Ο ΠΑΟΚ έχει έξι κύπελλα και ο Άρης ένα. Ακόμα όμως κι αν το έπαιρνε το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ και γινόταν 3-3 ή αν το πάρει του χρόνου και γίνει 3-3 αυτό δεν αλλάζει την μία και μοναδική αλήθεια. Ο Άρης (ή ο ΑΡΗΣ πιο σωστά όπως μας έχει διδάξει ο Τσαλτίδης) είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε σε χίλια χρόνια.

Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα λίγο.

1. Εκτείθεσαι με το να συνεχίζεις στ ίδιο στυλ σαρκασμού (σαρκασμός=το πιο χαμηλό επίπεδο χιούμορ). Σταμάτα τώρα να σκάβεις το λάκκο σου.

2. Το αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε εδώ και 20 παιχνίδια να τους πάρετε εκτός έδρας

3. Ναι έχετε. 

4. Πλουσιότερους πρόεδρους δεν είχατε. Πιο πολλά λαμόγια είχατε και απλά επειδή είχατε πλάτες δεν πέσατε στη Δ. Παγωμένα χρέη είχατε, τόκους δε πληρώσατε κλπ κλπ. Άστο καλύτερα ρε φίλε...

5. Αν πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα περνάει μπροστά. Τα κύπελλα μετράνε μόνο όταν τα δύο ομάδες έχουν τα ίδια πρωταθλήματα. Sorry to burst your bubble.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

On 5/29/2018 at 8:21 PM, Yiankos said:

Εγώ φίλε μου δεν σου είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Άρη. Δεν μπαίνω καν σε τέτοια διαδικασία καθώς όπως πολύ σωστά αναγνωρίζεις, και μπράβο σου, η βλακεία είναι ανίκητη. Σου παρέθεσα λοιπόν τι λένε οι οπαδοί του Άρη και οι οπαδοί του Ηρακλή. Το ποιος έχει δίκιο ας το κρίνει ο ουδέτερος οπαδός του ΠΟΚ.

Το Γουδί όμως τι σου φταίει και δεν το αναγνωρίζεις ακόμα δεν έχω καταλάβει;

Φίλε, κοίταξε. Η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101 δε γίνεται, όπως πιθανόν να γνωρίζεις.

https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=25295

 

ΥΓ - Τους έστειλα ήδη μέιλ να ανανεώσουν το σάιτ τους και μου είπαν ότι θα τον κάνουν μόλις γίνει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για να βάλουν και επίσημα τον ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ.

 

ΥΓ2 - Τους ζήτησα να αρχισουν να μετράνε από το 59 γιατί κάποιοι Παοκσήδες φίλοι στεναχωριούνται. Δυστυχώς δεν εισακούστηκα. Επίσης τους ζήτησα να κάνουν ειδική αξιολόγηση ομάδων σχετικά με το ποιος έπεσε και πόσες φορές. Μάντεψε τι έγινε....

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

On 5/29/2018 at 9:53 PM, Yiankos said:

Σου ξαναλέω, το δικό σου το 1928 το πήρες με τέσσερις αγώνες.

Να απαντηθεί και αυτή η ανακρίβεια. Στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε αυτά που ακολούθησαν, υπήρχαν δύο φάσεις. Στην πρώτη αγωνιζόταν σε ομίλους οι ομάδες και οι πρωταθλήτριες των ομίλων έπαιζαν στην τελική φάση. Έτσι, ο Άρης έπαιξε σε πρωτάθλημα 6 ομάδων (10 παιχνίδια) στον όμιλο Θεσσαλονίκης και τερμάτισε πρώτος. Έκπληξη, στον ίδιο όμιλο συμμετείχε και η δική σου ομάδα. https://el.wikipedia.org/wiki/Πρωτάθλημα_Ε.Π.Σ._Μακεδονίας_1927-28#Η_βαθμολογία Συνολικά στο πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδος συμμετείχαν και στις δύο φάσεις του 16 ομάδες, ο Άρης το κατέκτησε σε συνολικά 14 παιχνίδια.

Το εν λόγω σύστημα διεξαγωγής άλλαξε το 1959, μέχρι τότε ο Άρης κέρδισε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης 13 φορές, ο ΠΑΟΚ 7 και ο Ηρακλής 5. https://el.wikipedia.org/wiki/Ένωση_Ποδοσφαιρικών_Σωματείων_Μακεδονίας#Πρωταθλήτριες_1923-1959 

Ο ΠΑΟΚ επίσης υποβιβάστηκε (νομίζω τρεις φορές) στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης.

 

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Από το επίσημο site της Βασιλείας (με αυτούς κληρώθηκε ο μπάογκ):

ΣÏο εξÏÏεÏÎ¹ÎºÏ Î³ÏάÏοÏν Ïην αλήθεια... (pic)

 

"Μόνον ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν περισσότερα πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ"

Edited by Emperor
  • Like it 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Πού να ξέρουν μωρέ αυτοί οι άσχετοι τώρα? Άσε καημένε τώρα.

Ας ρωτήσουν καλύτερα το Γιάγκο και γενικά τους απανταχού μπαουγκζίδες που τα ξέρουν πιο καλά αυτά τα πράγματα.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...