Jump to content
Phantis Forums

Greek Cup 2017-18


Mitsos

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Aleko, this is what I found:

 

Αναφορικά με τις τρεις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, αυτές θα διεξαχθούν στις 19-21 Σεπτεμβρίου, 24-26 Οκτωβρίου και 28-30 Νοεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μόνη σκέψη του Δημήτρη Σπανού και των ποδοσφαιριστών του πλέον να είναι απολύτως έτοιμοι αγωνιστικά για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ημερομηνίες των αγώνων της 1ης Αγωνιστικής της φάσης των ομίλων Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιγιάλειο, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ορίστηκε για την Πέμπτη 21/09 στις 20:30.

 Οι «κιτρινόμαυροι» από σήμερα κιόλας «λοκάρουν» αποκλειστικά και μόνο σε αυτό τον αγώνα, με τον 48χρονο προπονητή να μεταφέρει στους παίκτες του όλα αυτά τα στοιχεία, ώστε ο Άρης να ξεκινήσει με το… δεξί τη φετινή σεζόν.Μοναδικοί δεδομένοι απόντες από τον αγώνα αυτό, οι τραυματίες Μπράνισλαβ Νίκιτς και Δημήτρης  Ανάκογλου.
Link to comment
Share on other sites

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι (21/09) με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (20:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της φάσης των ομίλων Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για το Αίγιο για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2017-2018), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Πασάς, Κάσσος, Πλατέλλας, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Καπνίδης, Παυλίδης, Τσουμάνης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης.

arisfc.gr

Link to comment
Share on other sites

Ο Άρης μετά την νίκη του στην έδρα του Παναιγιάλειου με σκορ 0-1, βρέθηκε να είναι πρωτοπόρος στον όμιλό του, αφού Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι.

 

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία του ομίλου.

 

1. Άρης   3

 

2. Πανιώνιος  1

 

3. ΠΑΣ Γιάννινα  1

 

4. Παναιγιάλειος  0

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

0-1 στο ημίχρονο, το γκολ στο 39'.

Φίλος που είναι στο γήπεδο μου έστειλε μήνυμα ότι ο Πανιώνιος είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς.

Επίσης, βρέχει καταρρακτωδώς και το παιχνίδι είναι σκληρό.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ότι η εικόνα της ομάδας αμυντικά ήταν κάκιστη. Θα πρέπει πάντως να αναγνωρίσουμε ως ελαφρυντικά ότι ο αντίπαλος είναι στις πρώτες θέσεις της SL και ότι είναι πολύ πιο έτοιμος από εμάς, καθώς έχει δώσει 10 επίσημα παιχνίδια, οκτώ εκ των οποίων είναι στο πρωτάθλημα, ενώ εμείς τέλη Οκτωβρίου και έχουμε παίξει μόνον φιλικά και μόλις δύο παιχνίδια κυπέλλου, με αρκετό κενό μάλιστα ανάμεσα τους.

ΥΓ1. Το γκολ που ακυρώθηκε είναι κανονικότατο

ΥΓ2. Το πρώτο γκολ του Πανιωνίου ξεκινάει από offside, αλλά η φάση είναι οριακή και μπορώ να δεχτώ το ανθρώπινο λάθος

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...