Jump to content
Phantis Forums

Summer 2017 News


Emperor

Recommended Posts

Δεν βλέπω γενικώς ιδιαίτερες εξελίξεις έως τώρα:

1. Διοικητικό: φαίνεται ότι συνεχίζει ο Καρυπίδης

2. Προπονητής: μάλλον έχει αποφασιστεί η διακοπή συνεργασίας με τον Κωστένογλου. Ο Παπαδόπουλος φερόταν ως υποψήφιος, συμφώνησε όμως για ανανέωση με τον ΟΦΗ. Σήμερα διαβάζω για τον Νεντίδη

3. Μεταγραφές: δεν έχω ακούσει τίποτε για παίκτες που θα βολιδοσκοπήσουμε. Ανησυχώ όμως ότι μπορεί να μην συνεχίσουν παίκτες που ξεχώρισαν πέρσι, πχ Ούγκο Σόουζα (για εμένα MVP).

Link to comment
Share on other sites

Το ποδόσφαιρο ασθμαίνον χωρίς μπαμ (με τι λεφτά άλλωστε), και όπως φαίνεται προβλήματα και στο μπάσκετ με τη δίωξη Λάσκαρη...

Ωραία....

Έτσι όπως πάμε Άρης θα είναι μόνο μια ιδέα με οπαδούς, και κάτι ψιλο-ανύπαρκτες ομάδες από δω και από κει. Θα μου πεις λογικό όταν μια ολόκληρη χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης....

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

O Σύλλογος μικραίνει επικίνδυνα. Ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πόλο βολοδέρνουν στις χαμηλές κατηγορίες και η ναυαρχίδα (μπάσκετ) μπάζει νερά...

Σε άλλα νέα της ημέρας, νέος προπονητής στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Σπανός https://www.transfermarkt.com/dimitrios-spanos/profil/trainer/12873

Link to comment
Share on other sites

Ο Τάτος, αν και αρχικώς συμφώνησε να συνεχίσει, εν τέλει έκλεισε σε κάποια τουρκική ομάδα με τον Άρη να παίρνει το 30% σε περίπτωση μεταπώλησης. 

Επίσης διάβασα ότι έφυγε ο Ίλιτς και μάλλον και οι Διούδης, Ταυλαρίδης.

Διαβάζω για κάποιους παίκτες που πήραμε, τους περισσότερους είτε δεν τους ξέρω είτε τους έχω δει ελάχιστα. 

Link to comment
Share on other sites

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση και καλωσορίζει στην ομάδα μας τους Μπράνισλαβ Νίκιτς (ο 33χρονος μέσος, αγωνίζονταν στην Κέρκυρα), Στέλιο Μαραγκό (ο 28χρονος μεσοαμυντικός, αγωνίζονταν στον Πλατανιά), Γιώργο Βαλεριάνο (ο 25χρονος ακραίος αμυντικός, αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Σμύρνης), Λευτέρη Ιντζόγλου (ο 30χρονος μέσος, αγωνίζονταν στον Ηρακλή), Χουσεΐν Μουμίν (ο 30χρονος μέσος, αγωνίζονταν στα Τρίκαλα) και Δημήτρη Διαμαντόπουλο (ο 28χρονος επιθετικός, αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Σμύρνης

Link to comment
Share on other sites

http://www.gazzetta.gr/football/article/1115203/o-akrivos-logariasmos-ton-persinon-lathon

Ο ακριβός λογαριασμός των περσινών λαθών

Ο στόχος της δημιουργίας μιας ομάδας από την αρχή έρχεται σε σύγκρουση με την ύπαρξη μεγάλων και «κλειστών» συμβολαίων. Και στην προσπάθεια ελάφρυνσης του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, ο Άρης ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα των περσινών κινήσεών του.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ανδρέα Τάτου, οι «κίτρινοι» ήταν ωφελημένοι δεδομένου του ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε – έναντι οικονομικού ανταλλάγματος – στην Ελαζίγκσπορ. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Σωκράτη Διούδη ο οποίος (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό καθώς μέσα στις επόμενες ώρες προβλέπεται να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί η ήδη υπάρχουσα οικονομική συμφωνία. Ανώδυνο ήταν επίσης το διαζύγιο με τον Μπράνα Ίλιτς καθώς η πληρωμή των δεδουλευμένων ήταν ο μοναδικός (απόλυτα φυσιολογικός) όρος του Σέρβου για να βάλει την υπογραφή του στη λύση του συμβολαίου.

Αντιθέτως, η υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ κόστισε ένα ποσό άνω των 120.000 ευρώ στους «κίτρινους» καθώς πέραν των χρημάτων που είχε εισπράξει ο Αλγερινός χρειάστηκε να του καταβληθούν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση. Στην περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, από τη στιγμή που ο παίκτης κατέθεσε προσφυγή – έχοντας ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του – αυτομάτως διεκδικεί το σύνολο του συμβολαίου. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της οφειλής των 18.000 ευρώ απέναντί του. Πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή αν δεν λάβει τις εγγυήσεις για ένα ποσό περί των 70-75 χιλιάδων ευρώ.

Και φυσικά παραμένουν ανοιχτά δύο ακόμη μέτωπα. Με σημαντικότερο αυτό του Λούκα Μιλούνοβιτς ο οποίος στις πρώτες συζητήσεις ήταν αρνητικός στη λύση του συμβολαίου του δίχως αποζημίωση. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Νίκο Καράμπελα. Οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης χρονιάς αλλά το συμβόλαιο παραμένει σε ισχύ.

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Nothing new for Aris. Same old illnesses. Over and over. What can/should happen in order to learn something eventually?!

Are Greeks really that bad managers??.... here I exclude ideal conditions when having more than necessary amount of cash like for example Olympiakos, so mistakes and misjudgements are not seen nor too costly when talking about Greek football standards where they are constant champions obviously.

So, with more limited budget and sources, for example, you can not expect value-for-money and rational moves where you reach or even pass your plans and goals in business?! I can not believe, with so many people involved in managing in a last decade or even 2, all of them underperformed!

 

Edited by REY
  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

To πάρε-δώσε των μεταγραφών μας μέχρι σήμερα:

 
  Player(s) Age Nat. Moving from Transfer fee
Sum: 0
Average age of arrivals: 29,7
Total market value arrivals: 2,15 Mill. €
 
  Dimitrios Diamantopoulos
Centre-Forward
28  
  Apollon Smyrnis
Super League
Free transfer
 
  Lefteris Intzoglou
Defensive Midfield
30  
  Iraklis
Greece
Free transfer
 
  Branislav Nikic
Central Midfield
33  
  AOK Kerkyra
Super League
Free transfer
 
  Hussein Mumin
Defensive Midfield
30  
  AO Trikala
Greece
Free transfer
 
  Georgios Kantimiris
Keeper
34  
  PAE Veria
Greece
Free transfer
 
  Georgios Valerianos
Left-Back
25  
  Apollon Smyrnis
Super League
Free transfer
 
  Stelios Marangos
Centre-Back
28  
  Platanias
Super League
?
 
  Player(s) Age Nat. Moving to Transfer fee
Sum: 85 Th. €
Average age of departures: 28,8
Total market value departures: 1,75 Mill. €
 
  Andreas Tatos
Attacking Midfield
28  
  Elazigspor
1.Lig
85 Th. €
 
  Pitu
Central Midfield
32  
  Volos NPS
Greece
Free transfer
 
  Gaius Makouta
Defensive Midfield
19  
  Covilhã
Ledman Liga Pro
Free transfer
 
  Brana Ilic
Centre-Forward
32  
  Kisvárda
Nemzeti Bajnokság II.
Free transfer
 
  Rafik Djebbour
Centre-Forward
33  
  Free agent
 
-
Link to comment
Share on other sites

Χθεσινή συνέντευξη Καρυπίδη:

Για την αποτυχημένη περσινή σεζόν: «Οι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν με βάση την αξία τους. Έκανα ότι περισσότερο περνούσε από το χέρι μου. Δεν θα κάθομαι να κλαψουρίζω επειδή μας αδίκησαν. Μας στήσανε, μας χτυπούσαν. Ψάξτε να δείτε τους χρηματοδότες των Ενώσεων».

Για τους λόγους που πιστεύει ότι κάτι ανάλογο με το περσινό δεν θα επαναληφθεί φέτος: «Δεν μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Ο κόσμος έχει δίκιο, κοιτάει το αποτέλεσμα. Είναι πικραμένος, αλλά κι εγώ είμαι πικραμένος. Ήθελα να τους δώσω χαρά, γιατί με έχει πιστέψει. Υπάρχουν όμως και παράγοντες που θέλουν να κάνουν κουμάντο με τα δικά μου λεφτά. Εγώ βάζω τα λεφτά, εγώ κάνω κουμάντο. Εμείς θα καλύψουμε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Για τη φετινή χρονιά: «Μειώσαμε το μπάτζετ, πήραμε τον Παύλο Μυροφορίδη ο οποίος στήνει την ομάδα και αλλάξαμε το πλάνο μας. Ο κόσμος θα αναγκαστεί να έρθει στο γήπεδο με αυτά που θα βλέπει. Θεωρώ ότι θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα πεθάνουν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μάθει από αυτό που έχουμε πάθει. Φέτος θα προστατευτεί η ομάδα, για να ανέβει στην Σουπερλίγκα. Έχουμε τρελαθεί. Όσο μας πολεμάνε, τόσο με πεισμώνουν. Ο Άρης θα ανέβει φέτος και θα δείτε τη μπάλα θα παίζει μέσα στο γήπεδο».

Για την απουσία του Άρη στα κέντρα των αποφάσεων και τη στάση της ομάδας απέναντι στις συμμαχίες: «Το ότι δεν πήγαμε σε δύο συμβούλια τι πάει να πει; Ότι ήμασταν απόντες; Οι ζυμώσεις δεν γίνονται εκεί, αφήστε με να ξέρω καλύτερα. Εγώ δεν περίμενα ότι γίνονται τέτοια στη Football League».

Για την επιλογή Μυροφορίδη είπε: «Από τα αποτελέσματα δείχνει ότι ξέρει την κατηγορία πολύ καλά, όπως και πολλά άλλα πράγματα. Ήταν ένα κριτήριο για να επιλέξω τον Παύλο. Δουλεύει σωστά, δεν λέει πολλά και περιμένουμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο. Περιμένω με αγωνία να ξεκινήσει η χρονιά, για να κλείσουμε στόματα».

Για την επιλογή Αναστόπουλου κι αν μετάνιωσε για τη στήριξη που του παρείχε: «Έγινε γρήγορα ο προγραμματισμός με ποδοσφαιριστές Σουπερλίγκας. Δεν βγήκαν, δεν απέδωσαν και το χρεώνομαι εγώ και ο Αναστόπουλος που τους επέλεξε. Δεν έπαιξε ο Τζιμπούρ. Φταίει ο Αναστόπουλος ή ο Καρυπίδης; Έγιναν λάθη, αλλά φέτος κοιτάμε να πάμε σε παίκτες με λιγότερα χρήματα, που ξέρουν την κατηγορία και θα βάλουν τα πόδια τους».

Για τις απαιτήσεις του από τον κόσμο: «Είναι ταλαιπωρημένος. Δεν στήριξε ο κόσμος, αλλά ότι και να πουν έχουν δίκιο. Όποιοι θέλουν θα ακολουθήσουν, όποιοι αγαπούν τον Άρη θα έρθουν. Τον κόσμο θα τον φέρουμε εμείς στο γήπεδο. Τι να κάνει ο κόσμος με δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα; Αν παίζαμε την άνοδο θα είχε 20.000 κόσμο. Θα παίξει καλή μπάλα η ομάδα, θα είμαστε στην πρώτη θέση και ο κόσμος θα γυρίσει».

Για το διαζύγιο με τον Ανδρέα Τάτο: «Ήθελα να μείνει, τα βρήκαμε σε όλα, αλλά την επόμενη μέρα έρχονται οι άνθρωποι της Τουρκίας να μιλήσουν μαζί μου. Από τη στιγμή που αποφάσισε να πάει εκεί και είπε ‘άφησε με να πάω γιατί είναι καλύτερο το συμβόλαιο’, δεν θα μπορούσα να του το απαγορεύσω και να τον κρατούσα χωρίς να είναι χαρούμενος και να είναι μέσα στην πικρία. Ήθελε να πάει στην Τουρκία».

Για την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη: «Θέλει να παίξει στην Σουπερλίγκα. Αγαπάει τον Άρη και θα γυρίσει όταν θα είναι Σουπερλίγκα. Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει κάτι ακόμα».

Για τον Ούγκο Σόουζα: «Εχει συμβόλαιο άλλη μια χρονιά, είπε ότι θέλει να αποχωρήσει, του είπαμε ότι δεν μπορεί να φύγει. Αν καλυφθεί το κενό με παίκτη όπως του Σόουζα, θα το εξετάσουμε. Είναι παίκτης της ομάδας, τον υπολογίζουμε».

Για την προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη: «Θεώρησε ότι πρέπει να κάνει προσφυγή για να πάρει το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς. Είναι δυνατόν να ζητάει το επόμενο συμβόλαιο; Το έκανε γιατί νόμιζε ότι τον προσβάλλαμε… Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε 120-130 χιλιάδες ευρώ για έναν στόπερ. Φέρθηκε κάπως… Με στενοχώρησε, δεν μου άρεσε. Θα βρεθεί λύση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψει».

Για τη συνεργασία με τον Τζιμπούρ: «Δεν ήταν λάθος, ήταν έγκλημα. Φταίω εγώ που πίστεψα και δεν μας είπε ότι είχε πρόβλημα. Ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του. Πρέπει να σταματήσει αυτό και όλοι να εκβιάζουν τις ομάδες. Δεν γίνεται αυτό. Δεν βγήκε η επιλογή, φταίω εγώ. Δεν συμβαίνουν όμως μόνο στον Άρη. Ο Τόρες πήγε στην Τσέλσι και δεν ακούμπησε… Περιμέναμε ότι θα επανέλθει. Θεραπείες, εγχείριση, θεραπείες, αλλά δεν μπήκε ποτέ».

Για τις επαφές με τον Παντελή Μπούμπουρα: «Συναντήθηκα μαζί του και μου είπε ότι ήθελε να ξέρω από τον ίδιο ότι δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη και ότι θα το δούμε από του χρόνου. Δεν ενδιαφερόταν και όλα αυτά τα κάνουν κάποιοι τυχάρπαστοι στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν 10-20 χιλιάρικα…».

Για το αν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από Γερμανία: «Έχουν στείλει επιστολή από τη Γερμανία και ζήτησαν έρθουν μέσα τον Αύγουστο, να κάνουμε μια συνάντηση. Εγώ είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση που θα πάει τον Αρη ένα βήμα μπροστά. Θέλουμε έναν πιο δυνατό από μένα, όχι ίδιο με μένα».

Για το ύψος των χρημάτων που επένδυσε στον Άρη: «Η επένδυση είναι μεγάλη. Πέρσι το αγωνιστικό μόνο ήταν 2,5 εκατ. ευρώ. Δεν μιλάω για την Γ’ Εθνική».

 

Link to comment
Share on other sites

Aleko, your guy is staying:

 

Θετική εξέλιξη στο θέμα του Ούγκο Σόουζα, καθώς η πλευρά του Πορτογάλου ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για την παραμονή του στην ομάδα.

Η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την διευθέτηση του θέματος, αποδείχθηκε άκρως σημαντική, με τον 24χρονο στόπερ να συμφωνεί να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

Το απόγευμα, μάλιστα, αναμένεται να μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αν θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, όπως του πρότεινε ο Άρης θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, καθώς θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ίλια Ίβιτς.

Link to comment
Share on other sites

Περνούσαν οι μέρες και ανησυχούσα ότι δεν θα μείνει. Εξάλλου είναι γνωστό ότι είχε προτάσεις από ομάδες της Α' Εθνικής (έμαθα ότι Πανιώνιος και Ατρόμητος ενδιαφέρθηκαν). 

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

1-1 χθες με τη Βέροια στο πρώτο φιλικό.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου:

                                Καντιμοίρης

Μπούρμπος Δεληζήσης Μαραγκός Βαλεριάνος

                           Μουμίν  Ιντζόγλου

Λώττας                 Κάσσος                    Μπαργκάν

                                  Καπνίδης

 

Στο 46' η ομάδα άλλαξε 100%:

                            Αναγνωστόπουλος

Τζανακάκης Κλιγγόπουλος Σόοουζα Τσουμάνης

Νέτο                Νίκιτς       Παυλίδης      Ντάγκρας

                   Μιλούνοβιτς 

                                  Πασάς

 

Link to comment
Share on other sites

On 1/8/2017 at 6:53 PM, Mitsos said:

Aleko, your guy is staying:

 

Θετική εξέλιξη στο θέμα του Ούγκο Σόουζα, καθώς η πλευρά του Πορτογάλου ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για την παραμονή του στην ομάδα.

Η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την διευθέτηση του θέματος, αποδείχθηκε άκρως σημαντική, με τον 24χρονο στόπερ να συμφωνεί να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

Το απόγευμα, μάλιστα, αναμένεται να μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αν θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, όπως του πρότεινε ο Άρης θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, καθώς θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ίλια Ίβιτς.

Τελικά, ακόμη δεν έχει τελειώσει η παραμονή Σόουζα.

Quote

 

pressaris.gr

Η χθεσινή συνάντηση του Ούγκο Σόουζα, με τον Θοδωρή Καρυπίδη, κατέδειξε για μία ακόμα φορά την διάθεση των ανθρώπων του Άρη να διατηρήσουν τον Πορτογάλο στο ρόστερ τους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, με το μπόνους ανόδου των 20.000 ευρώ, που αποφάσισε να του δώσει και με το οποίο οι αποδοχές του για την ερχόμενη σεζόν, αγγίζουν τις 100.000, δείχνουν ότι επέλεξε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή για να κάνει μία οικονομική υπέρβαση για φέτος. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, πως ανάλογο συμβόλαιο δεν υπάρχει φέτος στην ομάδα.

Πλέον, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Πορτογάλος. Είτε θα μείνει πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα σεβόμενος την επιθυμία του Άρη να τον κρατήσει, είτε θα φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» για να αποχωρήσει.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη, καθώς αναμένεται να υπάρξει νωρίτερα επικοινωνία του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Ιλια Ίβιτς, εκπρόσωπο του παίκτη.

Ως γνωστόν, ο Σέρβος μάνατζερ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγοράσει από τον Άρη τον Πορτογάλο για να διαπραγματευτεί ο ίδιος τα δικαιώματά του, αναγνωρίζοντας την επιθυμία του να μην αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...