Jump to content
Phantis Forums

Anastopoulos - Should I Stay Or Should I Go?


ukworm

Recommended Posts

Για μένα ο Αναστό μικραίνει την ομάδα και πρέπει να φύγει άμεσα, ίσως και σήμερα το βράδυ. Το κοουτσάρισμά του είναι ό,τι νάναι, οι επιλογές παικτών απαράδεκτες, και έχει την εντύπωση ότι κοουτσάρει μικρή ομάδα. Πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ, πριν χάσουμε την επαφή με την κορυφή.

Καρυπίδη, αν θες να προστατέψεις την επένδυσή σου, διώξτον χθες. Έχεις βάλει 3εκ. και θα τα χάσεις όλα λόγω Αναστό.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα δεν είναι μόνον αν πρέπει να φύγει. Ποιόςθα αναλάβει; Ο Σούλης; Τουλάχιστον ο Αναστο κρατάει τα αποδυτήρια, δεν είμαστε για πειραματισμούς, η ομάδα παίζει 2 παιχνίδια αυτή τη βδομάδα! 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, ukworm said:

Emperor & Lamiara, συμφωνώ και με τους δύο. Ναι, και ποιος να έρθει από τη μία, αλλά άμα δε φέρει διπλό, πιστεύω φεύγει άμεσα.

Δεν νομίζω ότι θα μείνει αν δεν κερδίσουμε σήμερα. Ίδωμεν...

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κουνάει μαντήλι σήμερα.... Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Με τίποτα δεν έδειξε ότι έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, για ακόμα μια φορά....

Link to comment
Share on other sites

Δήλωσε μαγική εικόνα το ματς! χαχαχαχ άλλο ματς έβλεπε μάλλον....

Θα μου πεις και τι να δηλώσει....? Ότι για άλλη μια φορά ήμασταν Σ*****?

Ολόκληρο 90λεπτο και κάναμε όλες κι όλες 3-4 ευκαιρίες και μας λέει μαγική εικόνα το ματς.. Ασε μας καημένε....

Link to comment
Share on other sites

Ευκαιρίες δεν είχαμε πολλές, μέχρι όμως το 70' ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι, ο δε Αγροτικός δεν είχε καμία ευκαιρία.

Όπως και να το κάνεις όμως, όταν σε τρία συνεχόμενα ματς με τις ομάδες κορυφής της κατηγορίας παίρνεις συνολικά 2 βαθμούς τότε παραιτήσαι από μόνος σου.

Για μένα το θέμα πλέον είναι, μετά τον Αναστό ποιός;

Link to comment
Share on other sites

Όποιος και να έρθει Αλεξ δεν πρόκειται να τα κάνει χειρότερα. 

Και γω να πάω πιο πολλούς βαθμούς θα μαζέψουμε.

Ο άνθρωπος δεν είναι καλά στα μυαλά του. Βάζει Μπράβο (!) λες και παίζει με την Ατλέτικο.

Γυρνάει ΠΑΛΙ την ομάδα πίσω.

Επίσης οι παίκτες είναι μόνιμα απαθείς, μόνιμα δεύτεροι στη μπάλα, η ομάδα ΠΑΛΙ δεν τρέχει.

Link to comment
Share on other sites

Aααααααάλλος ηττοπαθής και "λίγος" κι αυτός..... Τι να πω...

Πάντως εγώ βλέπω ότι η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ... Να δούμε μήπως και χάσει βαθμό ή βαθμούς η Λαμία οπότε να μπορείς να πεις ότι ίσως υπάρχει κάποια ελπίδα, αλλά εγώ δε βλέπω πώς μπορεί να μείνει ο Αναστό.

Μήπως Φοιρός, Κάμπος....?

Πάντως εγώ αυτό που βλέπω από την αρχή της σεζόν είναι μια ομάδα που έχει υπνωτιστεί με τα παχιά λόγια των άλλων ότι έχει το καλύτερο ρόστερ, και μπορεί να είναι στα χαρτιά, αλλά στην πραγματικότητα δεν παίζει τίποτα. Όλοι οι άλλοι τρέχουν πιο πολύ, όλοι προσπαθούν πιο πολύ, όλοι προσπαθούν να παίξουν μπάλα κατοχής, και εμείς αραγμένοι στις "δάφνες" μας....

Link to comment
Share on other sites

Αναστόπουλος: «Βάζετε το χέρι στο Ευαγγέλιο για το ότι ο Άρης δεν θα ανέβει»;

 
0
175142-696x384.jpg
 

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Άρης πάλι δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη σε ματς που προηγήθηκε εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό (1-1), ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα αφού υπάρχει δρόμος στη σεζόν κι έστειλε μήνυμα ανασύνταξης.

Αναλυτικά:

«Ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς που είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Χωρίς να κάνει καμιά φάση ο αντίπαλος τρώμε γκολ σε ένα σημείο που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Έγινε το γκολ μας, ελέγχαμε το παιχνίδι, χωρίς ο Διούδης να έχει πρόβλημα, ούτε ακούμπησε την μπάλα σήμερα. Όπως και στη Λαμία, μία φάση στο 65΄, έγινε γκολ. Κάπως έτσι έγινε και σήμερα. Δεν χρειάζεται να τα βάψουμε μαύρα και να κατεβάσουμε το κεφάλι. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο άλλος, κοιτάμε τον εαυτό μας. Δεν μας νοιάζει τι κάνει ο Απόλλων, αλλά εμείς. Μαύρα και μνημόσυνα δεν αρμόζουν στη φιλοσοφία μας».

Για το γεγονός ότι ήρθε τρίτη συνεχόμενη φορά στραβοπάτημα είπε:«Όταν είμαστε υγιείς, μπορούμε να κερδίσουμε το οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιαδήποτε έδρα. Τρίτο σερί καρμπόν έγινε σήμερα. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς, είμαστε ομάδα τέτοια που μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό, θα φοβηθούμε τον δεύτερο γύρο; Ο Αρης δεν διασύρεται πουθενά. Δεν υπάρχει φάση σήμερα δεν υπάρχει απόκρουση. Καθαρά θέμα ατυχίας ήταν αυτά τα τρία παιχνίδια για τον Άρη.

Ερώτηση κάνω: Έχει τελειώσει το πρωτάθλημα; Μπορείτε να βάλετε το χέρι στο Ευαγγέλιο ότι δεν θα ανέβει ο Άρης; Τι να κάνω; Να τα βάλω με το διαιτητή ή με τον Θεό; Πρώτη φορά παραφέρθηκα σαν προπονητής και με απέβαλλε στη Λαμία. Μου αφαίρεσε το δικαίωμα να γυρίσω στο 85΄το ματς».

Για το αν μπορεί να ανέβει ο Άρης είπε: «Υπάρχει ένας γύρος, ένα ματς ακόμα. Ορισμένοι νομίζουν ότι στη β΄εθνική θα είμαστε Μπαρτσελόνα. Ο Αγροτικός προς τιμήν του έδινε μάχες σήμερα. Εύχομαι να έχει το ίδιο πάθος και στα άλλα ματς με Λαμία και Απόλλωνα».

Για την αλλαγή του Ραούλ Μπράβο ως αμυντικό χαφ είπε: «Ο Ραούλ Μπράβο μπήκε για μια συγκεκριμένη δουλειά. Μπήκε για να καθαρίσει στο ψηλό παιχνίδι»

Enjoy it! You won't go anywhere with this clown!
Link to comment
Share on other sites

Σε ότι αφορά την άνοδο, ναι μεν έχουμε μείνει πίσω αλλά τίποτε δεν έχει κριθεί. Τους έχουμε όλους στην έδρα μας στο β' γύρο. Η ομάδα χρειάζεται όμως πειστικές νίκες, να "πνίγει " τον αντίπαλο από το 1' και στο ημίχρονο να κερδίζει 2-0, μην δίνοντας σε κανένα χρονικό σημείο στον αντίπαλο την αίσθηση ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Με Αναστο δεν το είδαμε αυτό, με ποιον όμως θα το δούμε; Οι Έλληνες προπονητές είναι όλοι λίγο -πολύ της ίδιας φιλοσοφίας: εστιάζουν στο αποτέλεσμα και θυσιάζουν το θέαμα και την κυριαρχία στο παιχνίδι. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι η φιλοσοφία είναι αυτή. Η φιλοσοφία τους "είναι βάζω μισό γκολ και μετά κλείνομαι για να κερδίσω με μισό-μηδέν". Κοινώς καλύτερη άμυνα είναι η άμυνα. Δυστυχώς όμως, τις περισσότερες φορές δεν είναι. Εκ του αποτελέσματος. Και ο Μιχαλίτσος μια από τα ίδια.

Link to comment
Share on other sites

Τα λάθη έγιναν το καλοκαίρι

http://www.gazzetta.gr/football/article/1047401/ta-lathi-eginan-kalokairi

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι φίλαθλοι του Άρη ζητούν την… κεφαλή του Νίκου Αναστόπουλου επί πίνακι, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε σύγχυση και ο Βασίλης Βλαχόπουλος βλέπει την ομάδα να απομακρύνεται από τον στόχο της…

Πριν πολλά χρόνια, ο δημοσιογράφος αντιλαμβανόταν τον σφυγμό του κόσμου μέσα από τις αντιδράσεις του στο γήπεδο, τις συζητήσεις στα… καφενεία και τον αριθμό των τηλεφωνημάτων οργισμένων φιλάθλων στα τηλεφωνικά κέντρα των εφημερίδων.

Οι εποχές άλλαξαν, πλέον έχουμε εκσυγχρονιστεί (τρομάρα μας) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τον τόπο ισοπέδωσης και «εκτέλεσης» ανθρώπων και προσωπικοτήτων. Η διαδικασία είναι μάλιστα ευκολότερη όταν ο «δήμιος» κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και περνάει έναν άνθρωπο γενεές δεκατέσσερις.

Πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε ο ίδιος σε τόσο δεινή θέση. Μετά από κάθε παιχνίδι πληθαίνονται οι επικριτές του, σε σημείο να απαιτούν από τον Θόδωρο Καρυπίδη να προχωρήσει στην αντικατάστασή του, χαρακτηρίζοντάς τον άμεσα υπεύθυνο για τον κίνδυνο που διατρέχει ο Άρης να χάσει την κατηγορία.

Αγωνιστικά, ο Άρης είναι προβληματικός από το πρώτο λεπτό του πρώτου επίσημου αγώνα του. Δεν σε πείθει γιατί πολύ απλά υστερεί σε τομείς που καθορίζουν την τύχη κάθε ομάδας που αγωνίζεται στη Football League. Ο Άρης έχει ποιότητα αλλά δεν έχει ποδοσφαιρική μαγκιά, τσαμπουκά… τύπους να δίνουν ξύλο και να αντέχουν κλωτσιές. Είναι soft και δυστυχώς δεν είναι (ποδοσφαιρικά) έξυπνος.

Είναι μια ντελικάτη ομάδα που έχει βραχυκυκλώσει επειδή τα πράγματα εξελίχθηκαν εκ διαμέτρου αντίθετα σε σχέση με αυτά που πίστευε. Οι δύο τελευταίοι αγώνες είναι ο καθρέπτης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Μια ομάδας που έχει πάψει να πιστεύει στις δυνατότητές της. Νόμιζε ότι θα περπατήσει στην πεδιάδα και ξαφνικά εμφανίστηκε ένα βουνό μπροστά της. Γιατί, ακόμη κι αν κέρδιζε στον Εύοσμο θα ήταν περισσότερο αποτέλεσμα τύχης και όχι ποδοσφαιρικής ικανότητας.

Ο Αναστόπουλος έλεγε ότι «με τη φανέλα δεν πας πουθενά», αλλά εδώ μπορούμε να προσθέσουμε ότι και με το ποδόσφαιρο που παίζει ο Άρης πραγματικά δεν πάει πουθενά. Δείχνει τόσο ανασφαλής ο ίδιος και η ομάδα του, σε σημείο να παραδίδονται τα σκήπτρα του αγώνα στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Δυστυχώς, δεν είναι η ομάδα που θα μπει στο γήπεδο για να κυριαρχήσει, αλλά για να πάρει το… μισό μηδέν και να φύγει. Δείχνει αδυναμία κι αυτό είναι αντιληπτό ακόμη και σε αντιπάλους που απλά θα ένιωθαν τιμή που θα αντιμετωπίσουν τον Άρη. Τώρα, υπολογίζουν ότι από τους αγώνες με τον Άρη μπορούν να κερδίσουν κάτι. Έδωσε δικαιώματα.

Μετά το παιχνίδι στον Εύοσμο ο Αναστόπουλος είπε ότι υπάρχει ένας γύρος ακόμη και ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του στερήσει τα πιστεύω του. Πράγματι έτσι είναι. Χρειάζεται όμως και μια βάση αγωνιστικών επιχειρημάτων η οποία (στην παρούσα φάση) απλά δεν υφίσταται. Συν τοις άλλοις, στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα, συνήθως την άνοδο κερδίζουν οι ομάδες που προπορεύονται στο τέλος του πρώτου γύρου.

Ο δεύτερος γύρος δεν είναι τόσο έντονος σε σχέση με τον πρώτο. Ειδικά φέτος όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων βρίσκονται (οικονομικά) μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες το παράδειγμα του Πανθρακικού.

Ως προπονητής και ως ο άνθρωπος που λαμβάνει τις αποφάσεις, ο Αναστόπουλος είναι ο βασικός υπεύθυνος της τωρινής κατάστασης.  Αυτό είναι αυτονόητο. Η βασική ευθύνη του Αναστόπουλου δεν είναι ο τρόπος που παίζει ο Άρης, όσο οι επιλογές που έκανε το καλοκαίρι. Χρειαζόταν εργάτες, αλλά μάζεψε αρχιτέκτονες. Παρότι έχει τεχνίτες, είναι η ομάδα της... γιόμας. Καμία λογική.

Στο κάδρο όμως δεν βρίσκεται μόνο ο Αναστόπουλος. Οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Γιατί αυτοί παίζουν και φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνονται πως είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις βαθμούς με τον ίδιο τρόπο σε δύο διαδοχικά παιχνίδια. Χρειάζεται προπονητής για να δείξει σ' έναν μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη πώς πρέπει να διώχνει την μπάλα; Ποια πρέπει να είναι η τοποθέτησή του στο γήπεδο; Ας μην κοροϊδευόμαστε...

Αλλά σ’ αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως το βαρύ τίμημα το πληρώνει μόνο ένας. Αυτός είναι ο μοναχικός δρόμος των προπονητών. Εκτός κι αν αποφασιστούν δραστικά μέτρα… προς συμμόρφωση και παραδειγματισμό.

Επί τούτου θα αποφασίσει ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε – μιλώντας στους παίκτες – ότι όλοι του συνιστούν να «τελειώσει» τον Αναστόπουλο. Ο ίδιος έχει ενδοιασμούς. Είτε γιατί τον πιστεύει και θέλει να τον στηρίξει, είτε γιατί δεν του γεμίζει το μάτι καμία εκ των υποψήφιων λύσεων.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι – μέσω τρίτων – έγινε… έρευνα αγοράς τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν κατέληξε σε κάτι ουσιαστικό. Ανεξαρτήτως των πληροφοριών που διαρρέουν περί στήριξης στον Αναστόπουλο, είναι αδύνατο να πιστέψει ακόμη και ο πιο αφελής ότι ο Καρυπίδης δεν βρίσκεται σε διαδικασία προεργασίας για την έτοιμη λύση.

Όπως και να’ χει, αυτός οφείλει να αποφασίσει και να υποστηρίξει την απόφαση του. Ο Άρης θυμίζει κοιμισμένο γίγαντα ο οποίος χρειάζεται ηλεκτροσόκ για να συνέλθει. Με ημίμετρα, μην περιμένεις αποτελέσματα. Ο χρόνος κυλά, η δεξαμενή της υπομονής εξαντλήθηκε και ο κόσμος βρίσκεται στα όριά του.

Πάμε στο μπάσκετ. Στο ΣΕΦ ο Άρης πέτυχε κάτι μοναδικό. Ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού για 25 λεπτά αλλά έχασε εύκολα με διαφορά 14 πόντων. Τούτο συνιστά κατόρθωμα. Είναι αυτή η αγωνιστική αστάθεια που τον διαλύει. Και εξηγούμαι:

Ρίξτε μια ματιά στα επιμέρους σκορ στα χρονικά διαστήματα: 5ο έως και 10ο λεπτό, 15ο έως και 20ο λεπτό και 27ο έως και 32ο λεπτό. Για να μην κουράζουμε, το επιμέρους σκορ σε αυτά τα 15 αγωνιστικά λεπτά είναι 43-4 υπέρ του Ολυμπιακού. Στο ίδιο διάστημα ο Άρης έκανε τα 15 από τα 17 λάθη του.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη (σ. σ. «με αυτή την εικόνα δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι») μάλλον αποσκοπούν στην πρόκληση του αθλητικού εγωισμού των παικτών. Αυτό που προβληματίζει έντονα είναι η αγωνιστική κατάσταση του Τζαμόν Γκόρντον. Το μυαλό ήθελε αλλά το σώμα δεν ακολουθούσε. Ο Αμερικανός δεν είναι σε καλή κατάσταση ή καλύτερα, δεν δείχνει να βρίσκεται σε θέση να προσφέρει στον Άρη αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Εκτός κι αν το Σάββατο έρθει η αγωνιστική μετάλλαξή του.

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχαχ καλό

Κοίτα, όπως σου έχω πει και σε άλλα ποστς, το ρόστερ του Αρη είναι καλύτερο και από το δικό σας και από του Απόλλωνα. Ο αδύναμος κρίκος όμως είναι ο Αναστό. Ο άνθρωπος είναι ανίκανος ακόμα και για τα βασικά. Δε ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω... Επίσης, μου φαίνεται ότι και από φυσική κατάσταση δε πάμε καλά.... Όλα δηλ. θέματα προπονητή....

Link to comment
Share on other sites

Προς αποχώρηση ο ΑναστόπουλοςΠρος αποχώρηση ο Αναστόπουλος

Άδεισε η κλεψύδρα για τον Νίκο Αναστόπουλο στον Άρη. Σενάριο για Ελευθερόπουλο.

Η νέα γκέλα του Άρη στη Σπάρτη φαίνεται ότι οδηγεί τον Θοδωρή Καρυπίδη στην απόφαση να αναθεωρήσει τη στήριξή του προς το πρόσωπό του. Ο έμπειρος τεχνικός έπειτα από το στραβοπάτημα αυτό επανέλαβε ό,τι και στα προηγούμενα ματς, ότι υπάρχει ένας ακόμα γύρος. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οδηγείται στην έξοδο.

Το βράδυ της Τετάρτης (23/02) αναμένεται συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ με τον Αναστόπουλο και δεν αποκλείεται να προκύψει διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών. Σημειώνεται ότι ήδη έχουν διαρρεύσει ονόματα υποψηφίων διαδόχων όπως αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Edited by Lamiara ole
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό άρθρο:

 

 

Quote

 

Δεν αποφεύγεις την αλήθεια

Η απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου ήταν επιβεβλημένη αλλά ο Βασίλης Βλαχόπουλος εκτιμά ότι ενδεχομένως να μην είναι αρκετή για να σώσει μια χρονιά που μοιάζει… κατεστραμμένη.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε τον Άρη σε οριακό σημείο, αρκετά απομακρυσμένο από τον στόχο της ανόδου. Η βαθμολογική κατάταξη της Football League στοιχειοθετεί την απόλυτη διάψευση όλων μας (σ. σ. για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς) καθώς υπερεκτιμήσαμε το μέγεθος της ποιότητας του ρόστερ του Άρη, τα βαριά βιογραφικά και δεν συνυπολογίσαμε τους κανόνες με τους οποίους παίζεται αυτό το Πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Άρης διαθέτει παίκτες με παραστάσεις, οι περισσότεροι εξ’ αυτών έχουν ένσημα στη Σούπερλιγκα, μόνο που ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα βιογραφικά και οι φανέλες, αλλά άνθρωποι. Και κερδίζουν οι πεινασμένοι, αυτοί που αναζητούν μια ευκαιρία ανάδειξης, έναν τρόπο ανάδυσης τους στην επιφάνεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο Άρης δεν διαθέτει πολλούς από δαύτους. Έχει αρκετούς φτασμένους παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν υπέγραψαν πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

 

Το περασμένο καλοκαίρι, στο γλέντι διαρκείας που είχε στηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης με την ανακοίνωση έμπειρων παικτών, ελάχιστοι συνυπολόγισαν τα στοιχεία που οφείλει να έχει μια ομάδα στη Football League ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο στην κατηγορία. Ο Άρης έχει ντελικάτους παίκτες, όχι όμως αυτούς που θα βάλουν τα ποδαράκια τους στη φωτιά. Έχει ποιότητα, αλλά όχι δύναμη.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος του Νίκου Αναστόπουλου. Κι όταν η κατάσταση άρχισε να στραβώνει, αν κι έμπειρος, ο 59χρονος τεχνικός άρχισε να αντλεί δικαιολογίες ισορροπώντας μεταξύ της πραγματικότητας και της υπερβολής. Δημοσίως (προφανώς για λόγους τακτικής) απέφυγε να πει την αλήθεια, αλλά είμαι βέβαιος ότι αρκετές νύχτες χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο για τις επιλογές του. Αυτές πληρώνει σήμερα. Είπε μεγάλες κουβέντες θέλοντας προφανώς να χτίσει ανάλογη ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας του, αλλά τα λόγια του αέρα δεν δημιουργούν υγιείς συνθήκες σε μια ομάδα. Έρχονται και χάνονται στον χρόνο.

Ο δε Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε άπλετο χρόνο στον Νίκο Αναστόπουλο. Είτε γιατί τον πίστευε, είτε γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα σε αυτή τη συνεργασία, επέλεξε να παίξει με τον χρόνο και βγήκε επίσης καμένος. Και τώρα προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα, αλλά οι καλοκαιρινές επιλογές παραμένουν.

Από όλα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο διάστημα, ο μοναδικός που χρησιμοποίησε τη γλώσσα της αλήθειας είναι ο Πίτου Γκαρσία. Εμμέσως πλην σαφώς, ο Αργεντίνος έκρινε ότι θα πρέπει πολλοί παίκτες – μεταξύ των οποίων και ο ίδιος – να μεταλλαχθούν. Να γίνουν εργάτες, να κυνηγούν την κάθε μπάλα και να αντιληφθούν ότι αυτό το Πρωτάθλημα απαιτεί δύναμη, χιλιόμετρα τρεξίματος και όχι περίτεχνες ενέργειες. Δεν γνωρίζω πόσοι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν και πόσοι μπορούν…

Πάμε στον αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου. Προσωπική άποψη μου είναι ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί την ασφαλέστερη και πιο σίγουρη επιλογή. Υπό την έννοια ότι γνωρίζει άριστα την κατηγορία, έχει την εμπειρία διαχείρισης ειδικών καταστάσεων, ανήκει στους μπαρουτοκαπνισμένους προπονητές που νιώθουν και γνωρίζουν. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριλαμβάνεται στη συνομοταξία των νέων προπονητών, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δεν γνωρίζει την κατηγορία. Οι δύο τελευταίοι διαθέτουν ισχυρό όνομα αλλά αυτό χτίστηκε από την ποδοσφαιρική καριέρα τους και όχι από την προπονητική.

Η πρόσληψη του επόμενου προπονητή  εξαρτάται αποκλειστικά από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Αν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης έχει την οικονομική δυνατότητα για να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της ομάδας, φαντάζομαι ότι κανείς από τους τρεις δεν θα έχει πρόβλημα στην ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων.

Είναι αναγκαίο όμως να διευθετηθούν συγκεκριμένα οικονομικά ζήτημα. Υπάρχει η πληροφορία περί πρόθεσης παύσης πληρωμών, αλλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι στις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ παικτών και ιδιοκτησίας, το οικονομικό ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1050552/den-apofeygeis-tin-alitheia

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...