Jump to content
Phantis Forums

2016-17 Season


Mitsos

Recommended Posts

At some point i think i mentioned that the game between us could be meaningless!

After today's events this could be true!

Περαστικα αγορια!

Παρεπιπτοτως δεν χρειαστηκε να παρουμε τη βοηθεια της διαιτησιας σημερα...

Πεστε στον καριπιδι να φτιαξει ομαδα χωρις συνταξιουχους πρωτα και μετα να ασχοληθει με ανδρικα σπορτς...

Link to comment
Share on other sites

Σημερα δε χρειαστηκε αλλα χρειαστηκε σε αλλα 10 ματς.

Εντωμεταξυ εχουν βουιξει τα ιντερνετ οτι στειλατε γλυκακια και στις Σερρες. 

Τεσπα, δε γαμεις. Καλη επιτυχια στη ΣΛ. Ειναι σαφες οτι σε 3 χρονια απο τωρα δε θα σας θυμαται κανενας. Χαρειτε οσο μπορειτε.

Link to comment
Share on other sites

Σε βλεπω υπεραισιοδοξο για τη Λαμιαρα!

Τρια χρονια ε...

Το πλανο ειναι για παραμονη τον α᾽χρονο!

Μετα ερχονται τα ωραια!

Παντως εμεις ειμαστε φιλοξενος τοπος! Φροντιζουμε για ολους!

Ειμαστε αλωστε φημισμενοι για τα ψητα μας τους κουραμπιεδες μας τα λουκουμια μας κλπ

Κανενας δεν εφηγε παραπονεμενος απο τη Λαμια.

Ουτε κι εσεις φυσικα...

Link to comment
Share on other sites

φιλοξενοι ειστε.... φαγαν πολλα γλυκακια διαιτητες και βολλευμπολιστες αντιπαλοι παικτες φετος απο σας...

Link to comment
Share on other sites

Κόκε: Να φύγει ο Καρυπίδης – Ψάχνω επενδυτή

 
Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 2017
kokenew-610x400.jpg

Συνέχεια στην επίθεση που εξαπέλυσε μέσω facebook στον Θόδωρο Καρυπίδη έδωσε μέσω του Metropolis 95.5 ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη καταφέρθηκε ξανά κατά του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τονίζοντας πως λέει διαρκώς ψέμματα και πρέπει να φύγει, υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, ενώ επισήμανε πως κάνει διερευνητικές επαφές προκειμένου να φέρει στον Άρη κάποιον νέο επενδυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάρτησή του στο facebook: «Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον κ. Καρυπίδη. Βλέπω ότι ο Άρης δεν τα πάει καλά και είναι πολύ δύσκολο να ανεβεί στη Super League. Δε γίνεται ο Άρης να παραμείνει στη Β’ Εθνική. Η Λαμία είχε ένα πρόβλημα σε ένα παιχνίδι με υπεράριθμους ξένους. Έπρεπε να γίνει μεγαλύτερο θέμα από την πλευρά του Άρη προκειμένου να ωφεληθεί ο σύλλογος. Πρέπει επιτέλους σε αυτήν την ομάδα να σταματήσουν τα ψέμματα του Καρυπίδη. Από το πρώτο λεπτό που ήρθε στον Άρη λέει ψέμματα».

Για τα ψέμματα που, όπως ισχυρίζεται, λέει ο Καρυπίδης: «Οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Μόλις φύγει ο Καρυπίδης τότε θα αρχίσουν να λένε όλοι ότι είναι απλήρωτοι. Μιλάω με παίκτες του Άρη. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λαμία. Κάνουμε μια κακή χρονιά. Να φύγει από τον Άρη και να αφήσει κάποιον άλλον να πάρει την ομάδα».

Για τις κινήσεις που κάνει για τον Άρη: «Ψάχνω να βρω επενδυτή για τον Άρη, όμως, στο εξωτερικό δεν θέλει να βάλει κανείς λεφτά στην Ελλάδα. Πρέπει να είναι Έλληνας ο επενδυτής».

Για το γεγονός ότι δεν θέλει να φύγει ο Καρυπίδης: «Δεν ξέρω πώς θα φύγει, αλλά πρέπει να φύγει. Αν δεν φύγει ο Άρης θα μείνει άλλα δύο χρόνια στη Β’ Εθνική».



 

Για το τι του λένε οι παίκτες του Άρη: «Δεν θέλουν να πουν δημόσια ότι είναι απλήρωτοι γιατί θα έχουν προβλήματα. Μόλις φύγει, όμως, θα το πουν όλοι. Εγώ θα προσπαθήσω να δω τι μπορώ να κάνω για τον Άρη. Αυτός, όμως, πρέπει να φύγει σίγουρα. Πρώτα απ’ όλα δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Και το δεύτερο είναι ότι λέει ψέμματα».

Για το αν προτίθεται να βάλει λεφτά στον Άρη: «Όχι εγώ, άλλοι άνθρωποι θα βάλουν λεφτά. Εγώ θα βάλω το μυαλό μου και τις γνώσεις μου».

Για τις αλλαγές που θεωρεί επιβεβλημένες: «Όταν είσαι οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λαμία, όλα είναι πολύ κακά. Ποια είναι η Λαμία; Η Ρεάλ Μαδρίτης;».

Για το τι του λέει ο κόσμος του Άρη: «Ο κόσμος μου λέει να πάρω την ομάδα εγώ, δεν μπορώ, όμως, μόνος μου. Πρέπει να έχω και άλλους μαζί μου. Έχω μιλήσει με ανθρώπους στη Μαδρίτη, όμως, δεν θέλουν να βάλουν λεφτά στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον Έλληνα».

 

 

Μαλλον το πειρανε χαμπαρι οι παντες...

Επενδητης λεει...

Καλα κρασια...

Link to comment
Share on other sites

Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας? Μετρά η συνολική διαφορά τερμάτων ή βαθμοί/διαφορά τερμάτων μεταξύ των ισοβαθμούντων? Ή πάει μπαράζ?

Ξέρει κάποιος?

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ukworm said:

Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας? Μετρά η συνολική διαφορά τερμάτων ή βαθμοί/διαφορά τερμάτων μεταξύ των ισοβαθμούντων? Ή πάει μπαράζ?

Ξέρει κάποιος?

Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια και μετά τα γκολ στα μεταξύ τους.

Link to comment
Share on other sites

Αν δηλ. κερδίσει ο Απόλλων μέσα στη Λαμία (αν και πιστεύω ότι τα έχουν ήδη κάνει πλακάκια), τους πετάς μια τριάρα μέσα στο Χαριλάου και τέλος.....

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ukworm said:

Αν δηλ. κερδίσει ο Απόλλων μέσα στη Λαμία (αν και πιστεύω ότι τα έχουν ήδη κάνει πλακάκια), τους πετάς μια τριάρα μέσα στο Χαριλάου και τέλος.....

Πιο πιθανό σενάριο βλέπω να φέρνουν Χ μεταξύ τους που μάλλον τους εξυπηρετεί και τους δύο. Επιπλέον, δεν το έχω δεδομένο ότι θα τα πάρουμε και τα τρία παιχνίδια (με τον Απόλλωνα και την παραγκο-ομάδα εντός και με τον ΟΦΗ εκτός )

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, ukworm said:

Καλά ναι, απλά ξεκινώ με δεδομένο ότι εμείς θα κερδίσουμε όλα τα ματς, αλλά δεν το βλέπω...

Πέραν των αγωνιστικών θεμάτων, οι άλλοι παίρνουν σφυρίγματα (πχ χθές χάρισε δεύτερη κίτρινη στον mvp της Λαμίας), ενώ εμάς μας έχουν στο φτύσιμο  (δύο πέναλτι δεν μας έδωσε σήμερα)

Link to comment
Share on other sites

Το Σαββατο χανεις απο τον ΟΦΗ και η σεμνη τελετη λαμβανει τελος!

Αντε αρκετες ελπιδες σας δωσαμε!

Προετοιμαστητε για του χρονου παλι...

Και του χρονου θα εχεις

Λεβαδειακο

Βεροια

Τρικαλα

ΟΦΗ

Παναχαικη

Καλαμαρια...

και η φαση ειναι πως βγαινει ενας...

καλλα κρασια...

Link to comment
Share on other sites

E, έχετε πολλά άλλα "καλούδια" όμως, που την κάνουν την δουλειά μια χαρά.... Μέχρι τώρα, "τρένο" σας πήγανε πάντως...

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστα ολα αυτα τα καλουδια ακουν στο ονομα…Βασιλογιαννης,Ομο,Τζοκιτς,Πιτκας,Βαντερσον,Ντουρμισαι,Αναστασιαδης, Μπλαζιτς,Βαλλιος,Σπυροπουλος κλπ

Μαθατε ιδη ποιοι ειναι απο τον πρωτο γυρο...

Σε δυο βδομαδες θα εχετε τι χαρα να τους …ξαναδειτε!

Link to comment
Share on other sites

F.L: Ομιχλώδες το τοπίο στον Άρη

 

karipidis-879x480.jpg
 

Ομιχλώδες είναι το τοπίο στον Άρη και μέσα στην ομίχλη κρύβουν εδώ και πολύ καιρό τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, γι αυτό άλλωστε ψάχνουν να βρουν εξιλαστήρια θύματα και πυροβολούν τη Λαμία πρώτα και τον Απόλλωνα μετά.
Όμως το τοπίο αυτό φαίνεται να ξεκαθαρίζει και να είναι ορατά τα προβλήματα που έκρυβε ο κύριο Καρυπίδης κι οι ομοϊδεάτες του.
Αναφερόμαστε φυσικά, στις δύο προσφυγές που έχουν καταθέσει δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη, οι Αντρέου Γκουεράο και Χρήστος Ιντζίδης.
Μάλιστα ο Αντρέου έχει δικαιωθεί πρωτόδικα, ο Άρης άσκησε έφεση και σήμερα(9/5) αναμένεται η απόφαση.
Τέλος όσον αφορά την υπόθεση του Ιντζίδη, η εκδίκαση από την Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ αναβλήθηκε για τις 22 Μαΐου.
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και τα… διαγγέλματα μέσω twitter του κυρίου Καρυπίδη.

Link to comment
Share on other sites

Home / Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE / Κούης: Μεγαλύτερο κίνητρο για τον Άρη!

Κούης: Μεγαλύτερο κίνητρο για τον Άρη!

 
Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 2017
Kouis-610x400.jpg

Ο Ντίνος Κούης μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΑΡΗ με τον Ο.Φ.Η., τονίζοντας πως οι «κίτρινοι» έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον από τους Κρητικούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παλαίμαχος θρύλος:

«Θεωρώ πως η θέση των δύο ομάδων λόγω ιστορίας και δυναμικής είναι στη Super League , παρ’ όλα τα λάθη που έχουν γίνει κατά καιρούς από τις διοικήσεις τους.

Όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω πως θα το κυνηγήσουν και οι δύο αν και βαθμολογικά ο ΑΡΗΣ έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον επιδιώκοντας την άνοδό του μέχρι τέλους, παρ’ όλο το μέτριο ξεκίνημά του.Ο ΟΦΗ έχει χάσει έδαφος κυρίως λόγω των ηττών του από ΑΡΗ, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης έχοντας ξεκινήσει πολύ πιο δυναμικά.

Ευχή όλων είναι να δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων με καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν είτε στο γήπεδο είτε από την τηλεόραση.

Κλείνοντας θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε παλιούς φίλους συμπαίκτες και αντιπάλους στην Κρήτη και στους φιλάθλους του ΟΦΗ».

 

Τετοιο κοσμο πᾶραγοντες χρειαζονται κι οχι ολα τα λαμογια που εχετε μαζεψει!

Link to comment
Share on other sites

Είναι εκπληκτικό πάντως πόσους βαθμούς χάσαμε-πετάξαμε στις καθυστερήσεις: Με Απόλλωνα και Αγροτικό Αστέρα ισοφαριστήκαμε, με Λαμία χάσαμε πέναλτι, με Πανσερραϊκό και ΟΦΗ χάσαμε ευκαιρίες σε άδεια εστία... Πέραν των άλλων θεμάτων, η ομάδα είναι και άτυχη!

Link to comment
Share on other sites

Πολύ άνευρη και αργή η ομάδα για άλλη μια φορά. Βέβαια είναι δύσκολο να σπάσεις τόσο κλειστές άμυνες, αλλά θα περίμενα πιο πολλή πίεση.

Τέσπα, πλήρως αποτυχημένη χρονιά και τα λάθη χρεώνονται αποκλειστικά στον Καρυπίδη. Η επιλογή Αναστό ήταν μέτρια και η επιλογή Κωστένογλου ακόμα χειρότερη. Και οι επιλογές σε παίκτες δεν βγήκαν.

Από δω και πέρα δικό του το μαχαίρι δικό του και το καρπούζι. Τον ευχαριστούμε μέχρις εδώ αλλά νομίζω ο Καρυπίδης πρέπει να βρει έναν πιο ισχυρό επενδυτή και να παραδώσει. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Καμπάνη με το χάλι που έφτασε η ομάδα. Όσο και να ευνοήθηκε η Λαμία, ο Άρης αυτές τις ομαδούλες έπρεπε να τις ισοπεδώνει. Πρέπει να γίνει ένα συνολικό reset με ισχυρό επενδυτή, τεχνοκράτες (και όχι Νυχτάρηδες) και ισχυρές δημόσιες σχέσεις με το κράτος των Αθηνών (κυρίως αυτό).

Αν και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πέσει τόσο χαμηλά και δεν έχει καμία απολύτως υπόληψη σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε δεν ξέρω ποιος θα βρεθεί..... Εκτός αν έχει άλλα σχέδια αυτός ο κάποιος (όπως ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ)και ο Αρης του δώσει airtime....

Συγχαρητήρια στο Απόλλωνα και τη Λαμία για την άνοδο.

Edited by ukworm
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον ukw. 

Διαβάζω πάντως πριν από λίγο ότι ο Κωστένογλου θεωρεί ότι η ομάδα θα ανέβει στη SL ως τρίτη. Αν, μάλλον "ΑΝ", συμβεί αυτό, τότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αναλάβει κάποιος άλλος. Διαφορετικά θα παλεύουμε για μια ακόμη φορά να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...