Jump to content
Phantis Forums

PAOK fans and Fan Clubs


Blackhawk

Recommended Posts

  • 1 month later...

Gate 4 fan club issued a press release dealing with the poor showing by the team so far this season:

Quote

 

«Ως Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4 πιστεύουμε πλέον μετά και την προχθεσινή γκέλα στη Νέα Σμύρνη πως η κατάσταση είναι ξεκάθαρη σε όλους. Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος μετά απο 12 αγωνιστικές πρωταθλήματος εκ των οποίων οι 6 ήταν εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε ένα διπλό. Αναγνωρίζουμε πως παρέλαβε μια διαλυμένη ομάδα αναγνωρίζουμε πως δεν είχε και τόσο μεγάλη ευθύνη στον αποκλεισμό από την Έστερσουντ μιας και μόλις είχε έρθει μετά τη φυγή ενός τυχαίου Σέρβου από τη β Κίνας αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Μετά τον ερχόμο του λοιπόν ο Π.Α.Ο.Κ απέκτησε κάποια δυνατά και αξιόλογα ονόματα την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Έχουν περάσει 3 μήνες από τότε και δεν έχουμε δει την παραμικρή βελτίωση της ομάδας. Μηδέν πάθος από την πλειοψηφία των παικτών, κανένας επιθετικός αυτοματισμός σε αντίθεση με πέρυσι που η ομάδα με μακράν χειρότερο υλικό και χωρίς επιθετικό στον πρώτο γύρο έκανε 30 τελικές σε κάθε αγώνα, στατικότητα των ποδοσφαιριστών σε κάθε ματς είναι κάποια ενδεικτικά παραδείγματα. Ο μόνος τρόπος σκοραρίσματος έως τώρα είναι οι ατομικές προσπάθειες και καμιά κεφαλιά μέσα στην περιοχή και το χειρότερο όλων είναι πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Σε μια χρονιά φαινομενικά δική μας όπου επιτέλους δεν υπάρχει η παράγκα του γαύρου και της κατευθυνόμενης ΕΠΟ έχουμε καταφέρει τη δεδομένη στιγμή να είμαστε τρίτοι 2 βαθμούς πίσω απο την κορυφή με 2 συνδιεκδικητές οι οποίοι δεν βλέπονται, γκελάρουν και αυτοί συνεχώς σαν εμάς, είναι υποδεέστεροι σε υλικό και με χειρότερο πρόγραμμα αγώνων λόγω Ευρώπης. Αν στην εξίσωση συμπεριλάβουμε και το γεγονός πως τώρα παίζουμε Ξάνθη εκτός και μετά με βάζελο Τούμπα είναι πολύ εύκολο βάσει της εικόνας της ομάδας σε 2 βδομάδες από τώρα να είμαστε πολύ μακριά από την υπόθεση τίτλος. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. Φέτος το πρωτάθλημα πρέπει και θα το πάρει ο Π.Α.Ο.Κ διότι λόγω όλων όσων προαναφέραμε είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που μας έχει δοθεί εδώ και πολλά χρόνια. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ αν δηλαδή θα διώξετε τον κοιμισμένο στον πάγκο ή αν θα του κάνετε κανένα ηλεκτροσόκ να ξυπνήσει το μόνο σίγουρο είναι πως το Σάββατο θα πάρουμε το διπλό. Είναι ίσως το πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος γι αυτό και διαλέξαμε να τοποθετηθούμε τη δεδομένη στιγμή διότι πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις πριν να είναι πολύ αργά.

Σε αντίθεση με την ομάδα που ήταν απούσα, ο λαός του Π.Α.Ο.Κ έδωσε δυναμικό παρών στη Νέα Σμύρνη για άλλη μια φορά. Κατέκλησε την Ομόνοια και τη γύρω περιοχή όπου βρίσκεται ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Αθηνών από το πρωί. Σε μια πορεία ενός μέρους των οπαδών μας απο το μοναστηράκι προς το σύνδεσμο συναντηθήκαμε στην πλατεία Ομονοίας με μια πορεία μουσουλμάνων και δημιουργήθηκε ένα μικρό περιστατικό. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από το πως την παρουσιάζουν οι δημοσιοκάφροι που έχουν μαλώσει εδώ και χρόνια με την αλήθεια και είναι γνωστό και στον πιο αδαή το τι κάνουν για μερικά κλικ παραπάνω. Οι πορείες συναντήθηκαν και στην αρχή δε συνέβη το παραμικρό ούτε φιλοφρονήσεις ούτε τίποτα και ενώ η κεφαλή της πορείας είχε φύγει οι μουσουλμάνοι άρχισαν να προκαλούν έντονα με χειρονομίες και όχι μόνο την ουρά της πορείας που αποτελούνταν απο 20-30 άτομα χώρις κανέναν απολύτως λόγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση είναι άμεση χωρίς να μας ενδιαφέρει καθόλου το ποιος βρίσκεται απέναντι μας. Έτσι λοιπόν το γεγονός πήρε πολύ περισσότερη δημοσιότητα από όσο του άξιζε μιας και προφανώς και δεν είχε καμία σχέση με ρατσιστές φασίστες και ότι άλλη μαλακία γράφτηκε και ακούστηκε. Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου και είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική βία γι αυτό λοιπόν καλό θα είναι από εδώ και στο εξής όποιος δημοσιογράφος, πολιτικός ή παρατρεχάμενος γράφει ή σχολιάζει για τον Π.Α.Ο.Κ να προσέχει καλά τα λόγια του γιατί ο ασπρόμαυρος χείμαρρος τα παρασέρνει όλα.

Υ.Γ: ‘Oλοι Ξάνθη το Σάββατο. Αν δεν κερδίσετε μην διανοηθείτε να γυρίσετε Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ2: Πρωτάθλημα εμείς ή κανείς.

Μετά τιμής,

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

This PAOK Zambia Fan Club is a fictional fan club created by a PAOK fan (Vap Papas). He produces these videos and posts them on youtube and his facebook page.

Just do a "Vap Papas" search on Youtube and Facebook, and you can find all his videos. They sure are good for some laugh once in a while in my opinion.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Από το fb του συνδέσμου
-----------------------------------

Άλλη μια χρονιά με το καλημέρα του Σεπτέμβρη ο εκάστοτε κυβερνητικός μηχανισμός επικονίασης φυτών ανέβηκε σύσσωμος στη Θεσσαλονίκη για να ψαρέψει ψηφαλάκια ανεκδιήγητων υπηκόων, οι οποίοι κάθε φορά που νικάει το κόμμα τους σε εθνικές εκλογές μαζεύονται παστωμένοι στο σύνταγμα για να χορέψουν λαμπάντα με τους βιαστές τους. Γνωστά τα έργα και ημέρες των Θαθαθαθα, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το παροντικό κρατικό σκυλολόι του Τσίπρα και της συγκυβέρνησής του.

Και ενώ στα περίπτερα της Δ.Ε.Θ. πραγματοποιούνταν οι ετήσιοι παλμικοί ερεθισμοί των θυμάτων, στο περίπτερο του ΠΑΟΚ οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι υπάλληλοί του, είχαν την φαεινή ιδέα να παραδώσουν στον επικεφαλής της Κυβέρνησης Απάτη και στον συνοδευόμενο αυτού σκιώδη Πρωθυπουργό του κρατιδίου - Πρέσβη των δολοφόνων των Λαών, φανέλες του Συλλόγου, τιμητικά (για ποια τιμή, άγνωστον, μόνο ο υπεύθυνος της ΠΑΕ Marie Claire θα ξέρει). Μάλιστα όχι φανέλες με όποια και όποια νούμερα, αλλά με το 19 και το 26, τους αριθμούς δηλαδή που σχηματίζουν ενωμένοι την ημερομηνία που οι αείμνηστοι Καλπακτσόγλου και Κοεμτζόπουλος έδωσαν σάρκα και οστά στον Φάρο και Οδηγό της ζωής μας. Αποσβολωμένοι από την ιεροσυλία, παρακολουθήσαμε μία ακόμα την αμέσως επόμενη μέρα, κατά πολύ μεγαλύτερη, όταν ο Πρόεδρος των ανελ κατέφτασε φρουρούμενος και περικυκλωμένος από διμοιρίες στο γήπεδο της ομάδας κατά τις 08,00 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκεί και αφού εξήγγειλε ότι θα παραχωρήσει με μίσθωση έναν παντελώς αναξιοποίητο κρατικό χώρο προκειμένου αυτός να αναβαθμιστεί, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, ικανοποιημένοι από την εξαγγελία τίποτα, αποφάσισαν να χαριεντιστούν μαζί του και να χαρίσουν φωτογραφικά ενσταντανέ τολμώντας με περίσσιο θράσος να του δώσουν να κρατάει την φανέλα με το Νο12. Υπενθυμίζουμε στην ανιστόρητη παε ΠΑΟΚ που αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων ότι το Νούμερο 12 είναι ταγμένο στη ζωντανή Θύμηση των νεκρών μας αδερφών που πέθαναν στο δρόμο υπερασπιζόμενοι τα τέσσερα ιερά γράμματα. Το Νούμερο 12 δεν χαρίζεται, ούτε κατακτιέται, το νούμερο 12 αποτελεί το Θεματοφύλακα της ύπαρξής μας, παραμένει ανέπαφο και ανέγγιχτο, αιώνια αφιερωμένο και φορεμένο από αυτούς που μαρτύρησαν τη ζωή τους για το Σύλλογο. Ερωτάται η παε ποιος τη νομιμοποίησε να δωρίζει φανέλες του Συλλόγου μας στη Κυβέρνηση Φλαμπουράρη που χάρισε ένα πρωτάθλημα κερδισμένο με αίμα από την ομάδα μας στο χάρτινο Εντερούν και τον λαθρέμπορό του. Ποιος τη διαφώτισε ότι μας είναι ευπρόσδεκτος ο πρέσβης των μακελάρηδων που στράφηκε κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ονομαστικά εκβιάζοντας το προτεκτοράτο του, αιτούμενος τη διακοπή της δραστηριότητάς του στην Β. Ελλάδα. Ποιος την ενημέρωσε ότι δύναται να χαρίζει τη φανέλα του Οκτώβρη του 99 σε κάθε τυχάρπαστο. Ποιος της γνωστοποίησε ότι θα ανεχόμαστε να παρακολουθούμε ανενόχλητους τους τηλεπωλητές αντιπροέδρους του Ολυμπιακού (ΝΔ) – επόμενους αντιπροέδρους κυβέρνησης μπροστά στ’ ασπρόμαυρα.

Λαλίστατη η ΠΑΕ βγήκε να καταδικάσει μεμονωμένη ενέργεια φιλάθλου στο γήπεδο της Ν Σμύρνης, όπου φωτοβολίδα, έγινε ναυτική, χειροβομβίδα, οβίδα, πυρηνική κεφαλή, ενώ είχε ήδη καταδικαστεί από το σύνολο του οπαδικού μας κόσμου. Απούσα και κωφάλαλη τη στιγμή που η ομάδα κατεβαίνει για να σφαγιαστεί από την τετράδα στη Ν. Σμύρνη, στα γνωστά αποσπάσματα του Μπάρμπα Θωμά. Απούσα και κωφάλαλη με το διορισμό του χασάπη Κομίνη φέτος και την εργώδη προσπάθεια να παραμείνει διεθνής, ενώ ορίζεται συνεχόμενα σε όλες τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Απούσα και εγκληματικά αμελείς εσείς που επιτρέπετε την ύπαρξη του Κομίνη , την ύπαρξη του Παπαδόπουλου στην Τρίπολη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, το στημένο θέατρο σκιών του παραμάγαζου της ΕΠΟ.

Καλείται η παε να σταματήσει να μας κουνάει το δάχτυλο, όταν αφήνει στη τύχη της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την επένδυση στο αγωνιστικό τμήμα, βορά στα νύχια των πρωκταθλητών των δικαστικών αιθουσών. Καλείται η παε να σεβαστεί τα όσια και ιερά του Π.Α.Ο.Κ. γιατί εμείς οι μίζεροι δεν τυφλωνόμαστε από τις δήθεν εξαγγελίες νέων γηπέδων και αυτά μας είναι πλήρως αδιάφορα στη χώρα των ήξεων αφίξεων. Δεν μας νοιάζουν τα κλικ σας, το κους κους και τα περί ανέμων και υδάτων, όταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιχειρείται η σκύλευση της ομάδας στα παρασκήνια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε με ΤΙΠΟΤΑ και για ΤΙΠΟΤΑ να γκρεμιστεί ούτε κόκκος σκυροδέματος από το γήπεδο ιδιοκτησία και κόπο των παππούδων μας, χωρίς τη διασφάλιση της μάνας του Συλλόγου. Με λύσσα σε όλα τα πέταλα, με εισιτήρια ή μεμονωμένα. Αποφασίστε, ή θα ξυπνήσετε ή θα σας ξυπνήσουμε εμείς. Ή μαζί μας ή απέναντί μας.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών 1974

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
On 3/22/2019 at 5:00 PM, DunfermlineAthleticPAOK said:

Is anyone traveling over to Greece for either game on the 21/04 or the 5/05?

Thinking of going over for the 21st (hopefully the championship/trophy ceremony) and then seeing if we make the final and traveling to that as well.

I am (21/4)! Fiësta-time!

If we win against Larisa (last non-POK Champion!) there will be a gathering after the match at Tembi. Fans of North and South Will meet. But the fiesta Will be in Toumba.

Link to comment
Share on other sites

  • Blackhawk changed the title to PAOK fans and Fan Clubs

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...