Jump to content
Phantis Forums

Other Teams/Leagues Discussion


Blackhawk

Recommended Posts

Good, about time they get all hot and bothered.

Good results for us today. Is Oly still due a points deduction as well? Right now, the league is at:

PAOK 26

Atromitos 24

Oly 20

Xanthi 18 (big loss for them yesterday)

AEK 17

PAO 15

Link to comment
Share on other sites

Athens4, πάμε μία βόλτα από τα σκουλήκια να βγάλουμε γέλιο; Βλέπω σου έλεγαν οι άμπαλοι προπαγανδιστές για την ομαδάρα του θρύλου. Τώρα να τους πούμε εμείς ότι ελπίζουμε το αδερφό τους σωματείο, ο Θρύλος, να κόψει βαθμούς από τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική γιατί η ομάδα του Περιστερίου φαίνεται πως είναι η μοναδική που μπορεί να μας κοντράρει για το πρωτάθλημα.

Βρε τι γέλιο βγάζουμε φέτος με όλα τα παράσιτα. ΑΕΧτσήδες, γαύροι, σκουλήκια, έχουν λαλήσει από τις φάπες! Όλους τρέλα σας πουλάμε και θα σας γλεντήσουμε!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Θρύλος έχει πάρει 7 βαθμούς στις καθυστερήσεις, αλλά ο κωλόφαρδος είναι ο ΠΑΟΚ. Βρε τι ζημιά σας έχει κάνει η ομάδαρα με τα ασπρόμαυρα;;; Το φυσάτε και δεν κρυώνει!

Ακόμα περιμένουμε να κάνει νίκη το ΠΟΚ με ξένο διαιτητή. Για να δούμε, κάποτε θα γίνει κι αυτό!

Όλους τρέλα σας πουλάμε και θα σας γλεντήσουμε!

Link to comment
Share on other sites

Would not be surprised if the -3 points to AEK be overturned now. What a joke. Even Olympiakos expected point deductions and they tried to have it applied to the cup competition. Instead their friendly judges slapped them on the wrist. 

Link to comment
Share on other sites

Να ξαναπάρει η ντροπή της προσφυγιάς τους 3 πόντους. Δεν θέλουμε άλλες αφαιρέσεις. Να πάρουμε το πρωτάθλημα στο χορτάρι - θα είναι το πιο παντελονάτο!

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Εμείς εννοείται ότι είμαστε ενάντια σε αφαιρέσεις βαθμών. Αυτά είναι για τους υπόλοιπους. Να μας δώσουν πίσω το -2. Να πάρει πίσω και η ΑΕΚ το -3. Και όταν γίνονται επεισόδια να μπαίνουν οι φασαριόζοι στη φυλακή. Αυτό είναι δικαιοσύνη κύριοι.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά τι βλέπετε για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός; Με 50-50 διαιτησία ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει. Πιο πιθανό να χάσει. Το θέμα είναι ότι μάλλον κι εμείς δεν θέλουμε να κερδίσει ο Ατρόμητος γιατί είναι σε απόσταση αναπνοής και ίσως η μόνη ομάδα που μπορεί να μας κοντράρει. Τι προτιμάτε; Άσσο ή ισοπαλία;

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Atromitos is in second place for a reason. All else equal I'd prefer a tie, but since they just got docked 3 points (at least for now), I guess a win is necessary to keep the also-rans at bay.

I am of the opinion that history matters for little in the long term. Some people (*coughjvccough*) would have you believe that the historically biggest teams should always control the top of the table. I think that if they screw up, they should be allowed to language in obscurity, and for new teams to take their place. If Atromitos regains the consistency it had a few seasons ago, and gets some serious investment, there's no reason they can't rightly usurp one of our rivals. Worst case scenario, the big four becomes a big five. Though it's too early to speak of that at this time.

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάρει πρωτάθλημα είναι ο πρωταθλητής "Ο Άρης". Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Τώρα ΟΚ, ασχολούμαστε με Ατρόμητο, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αλλά η πραγματικά μεγάλη ομάδα-φόβητρο είναι η κιτρινόμαυρη αρμάδα του Θόδωρα του Καρύπαρου!

Η θρυλική αυτή ομάδα των τόσων τίτλων, θα παίξει ένα ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ. Πέρυσι στα σαλόνια της Β' Εθνικής που ο κιτρινόμαυρος εμετός τα πήγε περίφημα, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 στο θρυλικό Κ. Βικελίδης και ηττήθηκε με 2-0 στην Κρήτη. Φέτος το κιτρινόμαυρο τρένο δεν σταματάει πουθενά. Αν εξαιρέσεις τις ήττες που έκανε λόγω διαιτησίας και ατυχίας, αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή, στη θέση που αρμόζει και στη θέση που όλοι τον έχουμε συνηθίσει. Το κίνητρο είναι μεγάλο τώρα. Να κερδίσουν τον πρωταθλητή της Β' Εθνικής. Την ομάδα που πέρυσι δεν έβαλαν καν γκολ και τερμάτισαν από κάτω στη βαθμολογία. Την ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που έχει κερδίσει Κύπελλο το 1987. Δεκαεπτά χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλο του κιτρινόμαυρου θίασου. Τα φιλιά μου σε όλα τα σκουλήκια που διαβάζουν τα ποστ μου. ΠΑΟΚ θα λέτε και θα κλαίτε. Και σε λίγο καιρό θα παρακαλάτε να πέσετε ξανά Β' Εθνική, να γλιτώσετε τον εξευτελισμό και τις ήττες. Το ξέρετε ότι δεν θα αντέξετε και πολύ. Ειδικά αν κοπεί η κάνουλα του αφεντικού και σταματήσει την επιχορήγηση, άντε δύο χρονάκια να αντέξετε. Μετά βρουμ βρουμ, ποιοτικά τρακτέρ και ντέρμπι με Προοδευτική και Καμπανιακό. Θα βρείτε και τον Ηρακλή, να παίξετε ντέρμπι εσείς οι μεγάλες ομάδες.

Link to comment
Share on other sites

Τι λέτε; Πόσο καιρό την βγάζει ο Μαρίνος καθαρή; Χάρτινη πρωταθλήτρια ξεφτιλίζεται από τον κάθε μικρομεσαίο φέτος. Μόνο ομάδες Β' Εθνικής ("Ο Σκουληκάρης" και ΟΦΗ) κατάφερε να κερδίσει. Θέλατε και διπλό στην Τούμπα. Ρεεεεε βεντούζα όλους θα σας πάμε ρεεεε. Κλέφτες, κλέφτες, κλέφτες, κλέφτες!

Link to comment
Share on other sites

Το γκολ καθαρό οφσάιντ. Η μπάλα βρίσκει στον ώμο του μαύρου. Κλασικά ο Ιβάν είναι ο χαλίφης. Που είστε ρε αντικειμενικοί τώρα; Αλλά όχι ρε, δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα. Και με διαιτησία υπέρ σας θα το σηκώσουμε το πρωτάθλημα το φετινό. Για εσάς και για τις ιερόδουλες τις μάνες σας. Που είστε ρε σκουλήκια; Γουστάρετε τους τραμπουκισμούς του Καραπαππά, ε; Γουστάρετε να μπουκάρουν και να πηγαίνουν καροτσάκι τους διαιτητές. Γουστάρετε γκολ οφσάιντ της ΑΕΧ, ε; Έτσι γουστάρετε. Ρουφιάνοι του Βορρά. Αλλά έτσι σας γουστάρουμε κι εμείς. Συγχαρητήρια για την ανατροπή στην Κρήτη. Έστω και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Εμείς δεν είμαστε σαν εσάς που μας λέτε τυχερούς. Σωθήκατε και μαθηματικά. Ένα ματσάκι έμεινε με στον δεύτερο γύρο και πάμε για του χρόνου πάλι.

Α, και που είστε... Στο μπασκετάκι είχε κλαρίνο και σήμερα. Όπως πάντα. Γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά. Βέβαια κρίμα δεν φάγατε 100άρα. Αλλά οκ, δεν πειράζει. Ρούλη πονάς; Έλα, αφού σου αρέσει. Αντίο, αντίο εκεί στην Α2. Τώρα που σώθηκες στη μπάλα, ίσως πέσεις στο μπάσκετ. Για να δούμε.

Τσάτσοι των γαύρων. Όλους μαζί ρε σας πηδάμε. Όλους μαζί. Και γαύρους και σκουλήκια. Και αν γουστάρουν κάποιοι βάζελοι και ΑΕΧτσήδες να μπούνε κι αυτοί. Για όλους έχει το ασπρόμαυρο ριπαπά!

Link to comment
Share on other sites

Τι να πάρεις φίλε; Όταν θα έχεις ΑΕΚ και Ολυμπιακό να έχουν ευνοϊκή διαιτησία, εσύ να έχεις κόντρα διαιτησία, και παρόλο αυτά τους έχεις στα τέσσερα και πας ολοταχώς για πρωτάθλημα κόντρα σε όλους, τότε ίσως νιώσεις κι εσύ έτσι.

Όλους τρέλα σας πουλάμε και θα σας πηδήξουμε!

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς; Ξεκάθαρο οφσάιντ είναι.

Πάρε και κόκκινη που δεν δόθηκε

https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/539377/neo-video-diasyrei-eyaggeloy-ked-i-kokkini-karta-poy-glitonei

Και το σκουλήκι γλίτωσε πέναλτι στο 0-0 σε χέρι του Αλβανοερπετοσιχάματος. Έτσι να παίρνετε τα τρίποντα γαύροι και σκουλήκια. Σιχάματα. Έτσι με τη διαιτησία υπέρ σας και τον ΠΑΟΚ να σας πηδάει! Και η ΑΕΧ βέβαια είχε διαιτησία υπέρ της, αλλά ο Παναιτωλικός κέρδισε και τους διαιτητές.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...