Jump to content
Phantis Forums

Other Teams/Leagues Discussion


Blackhawk

Recommended Posts

I found the other forum but it doesn’t look any good to be honest. Not sure why people would leave here to go there.

Honestly speaking GreekSoccer was the one before it (apparently) got toxic. I think it will be difficult to establish such a community with a vast amount of members as was the case with GreekSoccer.

Link to comment
Share on other sites

I agree greeksoccer.com was awesome. Lots of fans of all the big teams. Good knowledgable posters on the NT boards. 

I personally don't recall it getting to toxic, I may have been oblivious. I just remember going to log on one day and it was gone. 
I was in the wilderness for a while until I stumbled upon phantis, thank god I found it!

Edited by paokarag4
Link to comment
Share on other sites

Karapapas is lying as usual claiming that the trouble started because two 15 year old were fighting in the stands.

Apparently everything started when supposedly a fan of Panathinaikos who was in the stands with his Olympiakos friend received a phone call and he had the PAO hymn as a ringtone. Once the the Olympiakos fans heard the ringtone they started beating him up. That's when the police intervened and things escalated with the use of tear gas (normal Greek police tactic since they are incompetent).

Link to comment
Share on other sites

I'm not sure that any of the above explanations count as exceptions to the rules on violence...like, at this point what does it matter what caused it? Unless somehow they are trying to frame it as some sort of elite PAO covert action, sending a person behind enemy lines to get them to throw a match they were going to win anyway? Like, come on...

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Emperor said:

Ενδιαφέρουσα αγωνιστική, παίζουν μεταξύ τους οι 4 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας:

 Απόψε 19:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

 Αύριο 19:00 Άρης-Ολυμπιακός 

@Bananas, καταλαβαίνεις γιατί οι αγαπητοί μας συμπολίτες χρίζουν ψυχιατρικής περίθαλψης ύστερα τόσα χρόνια φάπες; Βέβαια τους καταλαβαίνω, τόσα χρόνια με τα τρακτέρ γυρνούσαν στην επαρχία, άρπαζαν τριάρες από Καμπανιακούς και επέστρεψαν στην Α' Εθνική ως δευτεραθλητές. Κι στην Β' Εθνική δεν κατάφεραν να σηκώσουν κούπα. Την σήκωσε ο ΟΦΗ. Πόσο να αντέξουν τα παιδιά; Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια έχουν στο παλμαρέ τους το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. Τίτλοι είναι και αυτοί και μπαίνουν βιογραφικό.

 @Emperor ξέχασες να αναφέρεις ότι την ίδια αγωνιστική παίζει και ο αιώνιος τρίτος της πόλης (ΠΑΟΚ) κόντρα στο παράρτημά του (Ατρόμητος), γιατί ο Ιβάν είναι χαλίφης. Και βέβαια να αναφέρεις ότι αυτές οι δύο ομάδες τυχαίνει να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα λόγω της ευνοϊκής διαιτησίας που έχουν σε κάθε αγώνα. Διότι αν η διαιτησία ήταν 50-50 σε όλα τα ματς, στην κορυφή της βαθμολογίας θα ήταν το μεγάλο σωματείο "Ο ΑΡΗΣ", όπως μας έχει συνηθίσει τόσες και τόσες δεκαετίες. Και του φτιάχνουν και γήπεδο δωρεάν. Που το πας κι αυτό;

Πόσο σε πόνεσε ο Πρίγιοβιτς φαποκράτορα; Πες μου σε παρακαλώ. Σε αποτρέλανε τελείως. Ακόμα αυτό το ματς σκέφτεστε. Πήγατε κι αρπάξατε τέσσερα μπαλάκια από την ΑΕΚ. Τώρα που έρχεται ο ΟΣΦΠ πόσα λες να αρπάξεις; Τι; Θα το παίξεις το ματσάκι στα ίσια; Κι αν κόψεις βαθμούς από τον Θρύλο πώς θα το αντέξεις να μεγαλώσω τη διαφορά μου; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μη φοβάσαι όμως, σου έχω τη λύση. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο βρώμικη ομάδα και ο Σαββίδης φταίει για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου.

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω τα κιτρινόμαυρα γατάκια κρυφτήκανε. Που είστε ρε; Που είσαι emperor; Που είσαι ukworm? Τι έγινε; Σφαγή του "Ο ΑΡΗΣ" ξανά;;; Η ομαδάρα που κέρδισε τη Λαμία και τον Λεβαδειακό και σήκωσε πρωτάθλημα στις πρώτες αγωνιστικές; Που πήγανε τα ΗΜΝΣΓ; Μετά από τέσσερις χρονιές με τα τρακτέρ, ήρθατε στην Α' Εθνική και μας ζαλίσατε. Θέλετε να είστε και μεγάλη ομάδα. Ο Σαββίδης φταίει που χάσατε. Γιατί είναι χαλίφης. Αλήτης πρόεδρος. Να τον χαίρεστε τον δικό σας. Αυτόν που κατέστρεψε τη Βέροια. Πήρε και τον Ρούλη να τον καταστρέψει κι αυτόν. Επειδή χάσατε από ΠΑΟΚ/ΑΕΚ/ΟΣΦΠ θα διώξει τώρα τον προπονητή. Γιατί αυτό είναι το επίπεδό σας. Κάνετε ομάδα με ψίχουλα και πενταροδεκάρες και φωνάζετε άναρθρα ότι "Ο ΑΡΗΣ" είσαι και πας για πρωτάθλημα και τώρα πρέπει να πληρώσει το μάρμαρο ο καϋμένος ο Πάκο Ερέρα. Μανία να αποδείξετε ότι είστε μεγαλύτεροι από αυτό που είστε. Τα είπαμε. Εντάξει, είστε η μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδας και στο DNA σας είναι μόνο ο πρωταθλητισμός. Σας τα λέω αυτά για να μην στεναχωριέστε. Αλλά εσείς οι πανίβλακες βάζετε στόχο 4η θέση χωρίς καμία βάση; Ο Ατρόμητος με τα 500 εισιτήρια που κοροϊδεύετε είναι έτη φωτός μπροστά σας. Ακόμα και ο Πανιώνιος ή ο Αστέρας είναι πιο σοβαρά σωματεία από την ομάδα σας.

Από που κι ως που θα πάρεις αποτέλεσμα από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος; Εκτός του ότι ο Σαββίδης ελέγχει τη διαιτησία και σε σφάζει. Γιατί ως γνωστόν ο Σαββίδης ορίζει τους διαιτητές, οπότε έβαλε στημένους διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης και Άρης-ΟΣΦΠ για να χάσει αυτή η ομαδάρα, η κιτρινόμαυρη αρμάδα και ο τρελός λαός που έκανε sold out με 16,500 εισιτήρια και ήρθε να μας πηδήξει. Γίνε "Ο ΑΡΗΣ" να γουστάρεις. Θέλατε να κόψετε και βαθμό από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μόνο με ΠΑΟΚ μπορείς να κόψεις βαθμό γιατί παίζεις το ματς της ζωής σου και συνήθως το κοράκι σε ευνοεί. Φέτος είχε ξένο διαιτητή και δεν τα κατάφερες. Κοίτα λοιπόν πως ο Απόλλων κράτησε το 0-0 στο Καραϊσκάκη μέχρι το 90' και κόπηκε με οφσάιντ πίσω από τη σέντρα. Κοίτα πώς ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό. Και παραδειγματίσου από αυτές τις ομάδες. Γιατί εκτός από τα πρωταθλήματα που πήρες όταν η μπάλα ήταν τετράγωνη, το μπαράζ του Βόλου, τον Χρύσανθο Τσαλτίδη, τον Κολτσίδα, τον Μιχαλήτσο, τον Θούπερ 3, και τον λαό σου, σαν ομάδα και σαν οργάνωση δεν έχεις τίποτα περισσότερο από αυτές τις ομάδες. Τι οποίες κοροϊδεύεις γιατί είσαι αλαζόνας.

Την σωτηρία την έχεις. Εκτός κι αν ο μεγάλος ηγέτης Θόδωρας Καρύπας διώξει τον Πάκο και φέρει Μιχαλήτσο. Εκεί δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να σωθείς. Ένα ματσάκι έμεινε στο δεύτερο γύρο να παίξεις στην Τούμπα. Τα είπαμε αυτά. Η υπόλοιπη χρονιά σου δεν σε απασχολεί καν. Και άσε και την 4η θέση καλύτερα. Που να βγεις Ευρώπη; Να ρισκάρεις και το αήττητο; 54 χρόνια κρατάει. Άστο να αυγατίσει. Και να κοροϊδεύεις τον ΠΑΟΚ όταν χάνει ώστε να νιώσεις μεγάλος και τρανός.

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Blackhawk said:

Well Aris is looking for a new coach ...

Λογικό επόμενο. Αν νομίζεις ότι είσαι μεγαλύτερος από αυτό που είσαι, θα την πληρώσει τη νύφη το εύκολο θύμα. Ο Κόντης όμως το είπε πολύ σωστά: "Όταν πήγα στον Άρη στη Β’ εθνική, η ομάδα είχε πίσω της μια ιστορία 20 ετών που όχι μόνο δεν έβγαινε στην Ευρώπη αλλά τερμάτιζε στο πρωτάθλημα 7η – 8η." Αυτό είστε βρε γατάκια. Μία ομάδα που ιστορικά τερματίζει 7η-8η. Τώρα γυρίσατε και ΗΜΣΓΝ και Ευρώπες και Τσουλού και ποιος ΠΑΟΚ και ποια ΑΕΚ, και γιατί λέμε Big 4 και όχι Big 5 κλπ. Ευφάνταστοι αριστοκράτες. Αποδεικνύεται με κάθε κίνησή σας ότι είστε όλα αυτά που λέτε ότι είναι οι ΠΑΟΚτσήδες. Είχατε έναν σοβαρό άνθρωπο για προπονητή και τον διώξατε, προφανώς το επίπεδό σας δεν θέλει σοβαρούς ανθρώπους. Είστε για Μιχαλήτσο, Τεννέ, ΗΜΣΓΝ, Κόκε να κοροϊδεύει Πρίγιοβιτς, και κάποιοι ξεχασμένοι ΑΡΔ που μεταδίδουν τους αγώνες στην ΕΡΤ λες και η ομάδα σας παίζει με ξένη ομάδα.

Αλλά μη φοβάστε, για όλα φταίει ο Σαββίδης. Ο "Ο ΑΡΗΣ" είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Β. Ελλάδα. Έχει το Ευρωπαϊκό αήττητο 54 χρόνια και τρία πρωταθλήματα. Και μην ξεχνάμε ότι η Πολιτεία χτίζει δωρεάν γήπεδο στον ΠΑΟΚ. Διότι το όλο νόημα είναι ότι ο Σαββίδης είναι χαλίφης. Εύνοια διαιτησίας, εύνοια κράτους, αλλαγή νόμων υπέρ του κλπ.

Στο μόνο που υπερτερείτε έναντι των πραγματικών αντιπάλων σας, είναι ότι έχετε μεγαλύτερο γήπεδο και περισσότερο κόσμο. Σε οργάνωση, εγκαταστάσεις, υποδομές, επιτεύγματα τα τελευταία 7 χρόνια, γνώση, διοικήσεις, ανθρώπους γύρω από την ομάδα, είστε χειρότεροι από τις περισσότερες "ομαδούλες" που κοροϊδεύετε. Τέσσερις χρονιές με τα τρακτέρ και δύο χρονιές πριν από αυτό σε έσωζαν οι δανεικοί του Θρύλου. Έξι χρόνια πλήρης ανυπαρξίας. Έξι χρόνια ήσουν μία Κέρκυρα και τίποτα περισσότερο. Και τώρα γύρισες και κάνεις σαματά γιατί δεν καταφέρνεις να κερδίσεις τους διεκδικητές του τίτλου επειδή κέρδισες τα πρώτα ματς και ο Χρύσανθος είπε ότι ο Άρης κάνει πάντα πρωταθλητισμό. Είσαι μία ομάδα από 5-6 έως 9-10 θέση. Απόλαυσέ το που γύρισες στην Α' Εθνική και προσπάθησε να προοδεύσεις σιγά σιγά. Άσε τον "πόλεμο" με τον ΠΑΟΚ και τις άναρθρες κραυγές. Αποδέξου αυτό που είσαι και ίσως κάποτε αλλάξεις και γίνεις αυτό που νομίζεις ότι είσαι.

Link to comment
Share on other sites

Atromitos with 2 goals in the 88th min and right on the 90 (Kolouris) have beaten AEK 0-2. A Draw would have been a great result for us but if we can take care of business tonight we'll be 9 points clear of AEK. 

Is Atromitos the real deal? Are they a serious contender? I think we all kind of expect them to drop off at some point like they did last season but they are a very well run club with a very good manager.
 After the international break they host Olympiakos, will be a huge game. 

Edited by paokarag4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...