Jump to content
Phantis Forums

Aris Roster


REY

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Οριστικά παίκτης του ΑΡΗ πρέπει να θεωρείται ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΑΡΗ.

Οι "κιτρινόμαυροι" έφτασαν σε συμφωνία τόσο με την Μπόρντο, για την αγορά του, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος τα επόμενα 24ωρα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη. 

Από πλευράς ΑΡΗ καταβάλουν προσπάθειες ώστε ο παίκτης να βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι το Σαββάτο, για να παρακολουθήσει και τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Link to comment
Share on other sites

Ο Sundgren επιθετικά είναι χρησιμότερος, o Τζανακάκης όμως είναι καλύτερος αμυντικά, εγώ δεν θα τον άφηνα να φύγει, θα τους έδινα ευκαιρίες και στους δύο.

Link to comment
Share on other sites

Στα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα 3 χρόνια ο Μαντσίνι

Παίκτης του ΑΡΗ και με την βούλα είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό. Ο 22χρονος εξτρέμ ο οποίος αφίχθη την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη, πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και πριν από λίγο ντύθηκε με κάθε επισημότητα κιτρινόμαυρος. Ο ΑΡΗΣ απέκτησε τα δικαιώματα του παίκτη από την γαλλική Μπορντό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Daniel Mancini από τη γαλλική FC Girondins de Bordeaux.

Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που γεννήθηκε στις 11/11/1996 στην περιοχή της Cordoba στην Αργεντινή, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

"Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες στον ΑΡΗ"

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Daniel Mancini, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήξερα αρκετά πράγματα για τον ΑΡΗ από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για εμένα. Μιλούσα με τον Τόνσο, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στην Αργεντινή και μου είπε τα καλύτερα. Μίλησα, επίσης και με άλλους συμπατριώτες μου, που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και μου είπαν όλοι τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ.

Το τελευταίο διάστημα, φυσικά, έμαθα περισσότερα, οπότε γνωρίζω που έρχομαι και δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον.

Μου αρέσει, επίσης, που ο ΑΡΗΣ έχει φανατικούς φιλάθλους. Αυτό είναι κάτι που με παθιάζει και θα με βοηθήσει να είμαι ακόμη καλύτερος.

Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες στον ΑΡΗ και θα δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα. Οι στόχοι μου είναι να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, μέσω του ΑΡΗ και να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να τερματίσουμε πιο ψηλά από πέρυσι.

Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ ότι θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα φέτος".

Link to comment
Share on other sites

Πίστευα πολύ στον Τζανακάκη αλλά δεν δικαιώθηκα. Καλός αμυντικά, αλλά υπήρξαν φορές που ήταν κραυγαλέα κακός. (Ιδίως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ που ένας αμυντικός τους διέσχισε όλο το γήπεδο από τα δεξιά μας κι έβγαλε γκολ). Είτε ήταν απών από τη θέση, είτε τον περνούσαν σαν σταματημένο. Και το παράξενο είναι πως είχε δέσει αρκετά με τον Ματέο στις αλληλοκαλύψεις. Επιθετικά όμως οι σέντρες του ήταν απελπισία. Κι αυτό θα έπρεπε να το βελτιώσει.

Οπότε αυτά τα χαρακτηριστικά του δεν χωρούν στην νέα φιλοσοφία της ομάδας και για μένα έκανε καλά που έφυγε. Γιατί θα βρει άνετα ομάδα, θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και μπορεί εκεί να διακριθεί. Αλλά σε ομάδα με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Καλή συνέχεια να έχει το παιδί.

Edited by almand
Link to comment
Share on other sites

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος παραμένει και με τη… βούλα στον Άρη, καθώς ανακοινώθηκε από τους “κιτρινόμαυρους”!

Ο Έλληνας φορ, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα (θυμηθείτε ΕΔΩ) συμφώνησε σε όλα με τον Άρη και υπέγραψε για έναν ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ γιατί έχω δεθεί με την ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά», δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στο arisfc.com.gr.

Link to comment
Share on other sites

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Abou-Malal Ba, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 21χρονος διεθνής Γάλλος μέσος, που γεννήθηκε στις 29/07/1998, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη FC Nantes μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Abou Ba, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της».

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πολύ κακός σχεδιασμός πάντως το καλοκαίρι ρε παιδιά.

Τερματοφύλακας: Αντί να πάρουμε κάποιον ισάξιο ή καλύτερο του Cuesta, πήραμε το παιδάκι από την Αυστρία και διώξαμε τον Αναγνωστόπουλο. Τρίτος δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά αν είναι κάποιος πιτσιρικάς (το πιθανότερο), θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας τι θα γίνεται αν δεν μπορεί να παίζει ο Cuesta.

Πλάγια μπακ: Έφυγαν Τζανακάκης, Βαλεριάνος, πήραμε Sundgren, και δεν έχουμε αλλαγές, πάλι καλά που από σπόντα έμεινε ο Menendez.

Εξάρι-κόφτης: Έφυγε ο Σιώπης, δεν ήρθε κανείς. Ο Sasha είναι οκτάρι και μια χαρά καλύπτει και τη θέση "6", αλλά τι γίνεται όταν υπάρχουν κάρτες & τραυματισμοί, που σε αυτή τη θέση δεν είναι κάτι σπάνιο; Έφυγε επιπλέον και ο Basha και απορώ τι μαγικά θα κάνουν τώρα όταν θα λείπει είτε ο Matilla είτε ο Sasha. Επίσης θα είναι αναγκασμένοι αυτοί οι δύο να παίζουν 90λεπτα;

Σέντερ φορ: Έφυγε ο Younes, πήραμε Ideye, και αναπληρωματικός δεν υπάρχει, επιστράτευσαν πάλι τον Διαμαντόπουλο, μακάρι το παιδί να είναι υγιής. 

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Κομμάτι απρόβλεπτο θα μου πεις, αλλά πρόσθεσε σε αυτά και το τεχνικό επιτελείο που έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στο σχεδιασμό και μας έφυγε.

Νομίζω πως είναι πλέον ξεκάθαρο μιλά πλέον το πορτοφόλι. Κρατάμε ένα καλό για 11δάτο κι ένα της σειράς να τον αναπληρώνει κι οι άλλοι δρόμο. Πάμε τώρα με τον Τερζή κι ότι υπάρχει και συνεχίζουμε μέχρι την επόμενη στραβή.

 Επόμενο ξεσκαρτάρισμα ο Ντουάρτε κατά πρώτον και ο Τόνσο (με το πλατινέ τώρα μαλλί του) στη συνέχεια. Κι αυτό σημαίνει πως θα την πάρει την ευκαιρία του ο Ολλανδός με τη Λάρισα για να πέσουν με δυσπιστία όλα τα βλέμματα επάνω του. Και το ερώτημα είναι τι θα κάνουμε μετά αν μας αρέσει;

Από τη λίστα Αλέξανδρε εμένα δεν με χαλάει η θέση κόφτης. Το δίδυμο Σάσα-Ματίγια λειτουργεί καλά κι αν λείψει ένας από τους δύο υπάρχει πάντα κάποιος να τον αντικαταστήσει. Αν λείψουν και οι δυο, άστα να πάνε. Αλλά μικρή βρίσκω αυτή τη πιθανότητα. Συνεπώς πες πως κερδίσαμε κάτι από την έλλειψη Σιώπη και στο αγωνιστικό, και στο οικονομικό σκέλος. Με έμφαση στο δεύτερο.

Σε όλες τις άλλες θέσεις χάσαμε πανηγυρικά. Γιατί η έλλειψη Ιντέγε δεν αναπληρώνεται. Ο Διαμαντόπουλος όσο φιλότιμος και να είναι δεν είναι Ιντέγε.

Στα μπακ υπάρχει και ο Κωνσταντινίδης στη θέση του Σούντγκρεν. Αλλά δεν βγαίνουμε κερδισμένοι από τον τρόπο που τους χρησιμοποιούμε. Και οι δύο είναι επιθετικογενείς παίκτες, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ μάλιστα, αλλά επί Παντελίδη. Επί Τερζή τους είδαμε σε άλλο ρόλο, αυτόν του αμυντικού που ΔΕΝ ΤΟΥΣ πάει ιδιαίτερα. Οπότε ας τους δούμε και με την ΑΕΛ πριν πάρουμε θέση γι' αυτούς.

Κι μ' αυτό το τελευτέο κλείνω αφού δώσαμε και μια ακόμη παράμετρο στην αξιολόγηση του ρόστερ. Αυτήν του ρόλου που θα έχουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Κι εδώ δεν ξέρουμε ακόμη τίποτε αφού δεν είδαμε την ομάδα πως λειτουργεί με τον Τερζή στον πάγκο.

Πολύ φοβάμαι όμως πως ο Καρυπίδης θα χάσει πολύ περισσότερα λεφτά από αυτά που νομίζει πως εξοικονομεί αν τον προσλάβει.

Link to comment
Share on other sites

Να λοιπόν που ο Cuesta τίθεται νοκ-άουτ για μέχρι τα Χριστούγεννα. Υπάρχει ακόμη περιθώριο μεταγραφών; Είχα διαβάσει ότι μας ενδιαφέρει ο Κυριακίδης (του Παναιτωλικού). Αν όχι, κάνουμε το σταυρό μας, καθώς βασικός θα παίζει ο 21 ετών Ehmann και αναπληρωματικός o 19χρονος Τσιλιγγίρης.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Quote

Ούτε λίγο, ούτε πολύ 15 συμβόλαια ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι με αρκετά εξ΄αυτών να ανήκουν σε ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί αυτή τη στιγμή και πολύτιμοι για την ομάδα. Επομένως, είναι απολύτως λογικό να θέλει ο Άγγελος Χαριστέας, ως αθλητικός διευθυντής της ομάδας, να προχωρήσει τις επαφές στον βαθμό που θα υπάρξουν συμφωνίες και υπογραφές νέων συμβολαίων.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν κινήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και αν ο Άρης δεν κινηθεί άμεσα για νέο συμβόλαιο, τότε θα μπορούν από τον Ιανουάριο να ξεκινήσουν επαφές και συμφωνήσουν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους από το καλοκαίρι και μετέπειτα.

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται ανά θέση:

Τερματοφύλακες: Κουέστα (28), Τσιλιγγίρης (19)

Aμυντικοί: Βέλεθ (28), Σόουζα (27), Κόρχουτ (30), Μενέντεθ (28), Κωνσταντινίδης (25)

Μέσοι: Ματίγια (31), Μπα (25, δανεικός)

Επιθετικοί: Ντιγκινί (31), Λάρσον (32), Γκάμα (31), Ιντέγε (31), Διαμαντόπουλος (30), Τόνσο (30)

Με τον Φραν Βέλεθ έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, ενώ ακολουθεί ο Χαβιέ Ματίγια. Με τον Χουλιάν Κουέστα είναι “παγωμένες” από πέρσι τον… Μάρτιο!

Από τους υπόλοιπους βασικοί και… αναντικατάστατοι φέτος, είναι για δεύτερη σερί χρονιά ο Ντιγκινί, ο Γκάμα μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του και οι Ιντέγε-Κόρχουτ. Ο Λάρσον δεν έχει μέχρι στιγμής την συμμετοχή που είχε στο περσινό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ενώ πόντους κερδίζουν σιγά σιγά στις επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ, οι Μπα και Τόνσο.

pressaris.gr

Από τους παραπάνω, προτεραιότητα πρέπει να έχει η ανανέωση του Velez. Αυτός και ο Matilla είναι βαρόμετρα στην ομάδα. Ειδικά ο Velez αξίζει καλύτερο συμβόλαιο, τώρα παίρνει όσα ο Souza (120-140K), ενώ η παρουσία του στην ομάδα είναι καταλυτική (πολύ έξυπνες τοποθετήσεις και ταχύτητα αμυντικά, συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, σκοράρισμα, πάθος, κλπ, ενώ είναι και σε εξαιρετική ηλικία (28).

Από τους υπόλοιπους θα φρόντιζα για την ανανέωση των (με αυτή τη σειρά) Matillia, Diguiny, Korhut, Cuesta.

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...