Jump to content
Phantis Forums

Aris Roster


REY

Recommended Posts

Σημαντική προσθήκη ο Σιώπης, μαχητικός και με γεμάτες σεζόν στη SL. Πολύ θετικό επίσης που ήρθε με μεταγραφή και όχι δανεικός από τον ΟΣΦΠ.

  • Like it 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Με τον καινούργιο χρόνο άρχισαν επιτέλους να μιλούν για επιτελικό κι αυτό δείχνει σφιγμό στην ομάδα. Μακάρι να είναι έτσι μπας και πάρουμε τα πάνω μας κι αναθερμανθεί η αγάπη μας για το τόπι. 

Link to comment
Share on other sites

Αποχώρησε ο Ναζλίδης (υπέγραψε στον Απόλλωνα) και έπεται ο Colazo.

Για προσθήκες υποτίθεται ότι γίνονται επαφές και γράφονται ονόματα στον Τύπο, προτιμώ όμως να μην αναφέρω κάτι αν δεν έχω βάσιμες ενδείξεις.

Link to comment
Share on other sites

Με Βαλεριάνο και Τζανα τι γίνεται; Θεωρώ λάθος να τους δώσουν. Καθαρό αριστερό μπακ δεν έχουμε (μένουμε με Μενέντεζ που δεν είναι καθαρόαιμο μπακ) και από τα δε δύο δεξιά μπακ που έχουμε, ο Τζανα είναι καλύτερος.

Link to comment
Share on other sites

To προφίλ του Κόρχουτ, που ήδη υπέγραψε:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mihály_Korhut

https://www.transfermarkt.com/mihaly-korhut/profil/spieler/105776

Και ιδού και του Τόνσο, που αποδεσμεύτηκε από τον Αστέρα και λογικά υπογράφει στον Άρη μέχρι αύριο:

https://www.transfermarkt.com/martin-tonso/profil/spieler/178987

https://en.wikipedia.org/wiki/Martín_Tonso

Edited by Emperor
Link to comment
Share on other sites

Η ποιότητα του δικού μας ρόστερ φάνηκε με την αναμέτρηση μας με τη Λαμία. Οι μονάδες της Λαμίας ήταν κατά πολύ ανώτερες από τους δικούς μας. Ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, είχαν πλάνο και ανάπτυξη. Οι δικοί μας, ελλείψει πλάνου και καλοί να είναι δεν το δείχνουν. Απαράδεκτος ο κόουτς -που τάχα θα προετοίμαζε την ομάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών-, απαράδεκτος ο Μαρτίνεθ, ο Μενέντεθ, ο Γκαρθία. Υπάρχει δικαιολογία βέβαια πως έλειψε ο Γκάμα, αλλά αν είσαι ποιοτικός παίκτης, θα το δείξεις. Από μόνοι τους οι μονάδες μας γλίτωσαν το παρατεταμένο γιούχα εξαιτίας του φάουλ του Ματίγια. Αλλά όχι την μετριότητα.

Μας λείπει και 8άρι και 10άρι. Το λιγότερο...

Link to comment
Share on other sites

Το "ηλεκτροσόκ" που έλεγαν οι Διαμαντόπουλος, Καρυπίδης που επιχείρησαν με την αλλαγή Παντελίδη αντί Ερέρα έχει καταλήξει σε ηλεκτροπληξία στην ομάδα.

Κρίμα, χάλασαν κάτι καλό που φτιαχνόταν και ξενέρωσε και ο κόσμος που επιτέλους έβλεπε μια ομάδα με δημιουργία και ταλέντο.

Πάνω σε όλα χάνεις και τον καλύτερο παίκτη σου με ρήξη χιαστών για το υπόλοιπο της σεζόν...

Μοναδική πλέον ελπίδα οι μεταγραφές. Πέραν από αυτές που ήδη έγιναν (Τόνσο πολύ καλός παίκτης, Κόρχουτ άγνωστος αλλά για να είναι διεθνής κάτι θα μας δείξει και αυτός), χρειαζόμαστε άμεσα σέντερ μπακ, σέντερ φορ και δεξί εξτρέμ που να πατάει περιοχή και να σκοράρει. 

Βαλεριάνος πρέπει να μείνει, ίσως και ο Ιντζόγλου αν δεν αποκτηθεί άλλο αμυντικό χαφ.

Link to comment
Share on other sites

Συνδυασμός ατυχίας και ΚΑΚΙΣΤΩΝ χειρισμών της διοίκησης μετατρέπουν μια ομάδα η οποία ξεκινησε με τις καλύτερες προοπτικές σε ένα αγνώριστο τουρλουμπούκι με προπονητή που τα έχει χαμένα και τους μισούς παίχτες αλλαγμένους....

Εχουμε και λέμε:

  • Γκάμα τραυματίας
  • Γιουνές τραυματίας
  • Σόουζα τραυματίας
  • Σιώπης τραυματίας
  • Διαμαντόπουλος τραυματίας
  • Ναζλίδης μεταγραφή
  • Μαβράι μεταγραφή
  • Κολάσο εκτός ομάδας
  • Βαλεριάνος εκτός ομάδας
  • Ιντζόγλου εκτός ομάδας
  • Παυλίδης εκτός ομάδας
  • Τζανακάκης εκτός ομάδας
  • Ανάκογλου τραυματίας (αλλά αυτός δε μετράει).
Link to comment
Share on other sites

On 1/15/2019 at 1:56 PM, almand said:

Άλλο και τούτο. Πύρρεια νίκη η χθεσινή. Άλλη μια τέτοια νίκη και καταστραφήκαμε, όπως σχολίασε την νίκη του ο ίδιος ο Πύρρος.

Υποτροπή ο Γιουνές, δύο εβδομάδες εκτός

Τεράστιο λάθος ιατρικού επιτελείου να δώσει ΟΚ για να παίξει και προπονητή να τον βάλει μέσα.... Είναι που είναι (μόνιμα) ντεφορμέ, τον βάζεις μέσα και τον καταστρέφες... Μιλάμε χοντράδες και βλακείες λόγω ασχετίλας και πανικού.

 

(και έχασε και γκολ-μαρς πάλι, ένα μέτρο από την εστία....)

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα υπογράφουν οι:

Link to comment
Share on other sites

Aντε να μαζευόμαστε γιατί σε λίγο θα πάω να παίξω εγώ....

Πιστεύω πρέπει να βάλει και τους δύο να παίξουν αν όλα τα τυπικά είναι ΟΚ, ιδίως τον επιθετικό.

Link to comment
Share on other sites

Ρος, Λάρσον, Τόνσο και φυσικά Κόρχουτ είναι όλοι τους υποψήφιοι για τον αγώνα με τη Λειβαδιά. Λογικά ο Κόρχουτ θα είναι εξαρχής στην 11άδα και θα τον πλαισιώσουν αργότερα σαν αλλαγές ο Ρος, και ίσως ένας από τους Τόνσο και Λάρσον.

Το αστείο θα είναι να ενσωματωθούν άμεσα. Γιατί κάτι τέτοιο δείχνει ξεκάθαρα την ποιότητα της προετοιμασίας μας (τακτική, αυτοματισμοί, ρόλοι κλπ), η οποία νομίζω πως είναι για ...κλάματα. Ή έστω το ποιόν της τεχνικής ηγεσίας που είχαμε.

Στα σοβαρά όμως. Παίκτες που προσαρμόζονται άμεσα στο κλίμα μιας ομάδας είναι ...λαχεία. Ποτέ δεν είχαμε τέτοιους από όσο θυμάμαι. Ετούτοι πιστεύω πως θα "πιάσουν" σε μας γιατί πολύ απλά δεν είχαμε ούτε 8άρι ούτε 10άρι. Οπότε μεταξύ τυφλών προτιμάμε τον μονόφθαλμο.

Αν έρθει κι ο Χόλμπερκ (καλύτερος του Γιουνές) τότε κάτι πάει να γίνει...

Link to comment
Share on other sites

Καρυπίδη και τον Μέσι να φέρεις η εικόνα της ομάδας δεν θα αλλάξει με τον προπονητή αυτόν. Είναι ντροπή ομάδα χειρότερη από εμάς, με μονάδες χειρότερες από εμάς, να φαίνεται στο γήπεδο, στο οποίο η δική μας ομάδα ήταν απούσα. Γιατί οι φανέλες δεν κερδίζουν τους αγώνες. Γελοιοποιούν τον Σύλλογο όταν άγονται και φέρονται από δω και από εκεί δίχως πλάνο το τι θα κάνουν. Διώξτον τώρα πριν και φέρε ένα της προκοπής, για να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.

(Ακούς εκεί τον Μπάσα ξανά στόπερ... Και ποιος θα κατεβάζει μπάλα ρε; Ο Σιώπης; Δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ στη 2η χειρότερη άμυνα. Κι αυτοί είχαν δύο και σκόραραν... Εντελώς φιλικά το λέω και όχι θυμωμένα)

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, Emperor said:

...I seriously doubt he will be helpful for Aris.

Me too.

On the other hand it's a good chance for him to play ball. He's gifted and, at that age of 28 years old, is a great opportunity for him to prove his talent. If not now for him, then when?

The whole point is to find out players to cooperate with them in the field. And I think that Aris has such level players.

  • Like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...